کد خبر: ۳۶۳۷۲
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۷

مجلس اسامی ۶۲ نماینده غایب را اعلام کرد

علی‌رغم اینکه جلسه علنی روز گذشته مجلس شورای اسلامی به‌دلیل غیبت تعداد زیادی از نمایندگان لغو شد، هیئت رئیسه تنها اسامی ۶۲ نفر از آن‌ها را اعلام کرد و عضو دیگر هیئت رئیسه نیز به خبرنگار تسنیم گفت که مابقی افراد مرخصی استعلاجی گرفته بودند.
مجلس اسامی ۶۲ نماینده غایب را اعلام کرد

مخاطب 24- در آغاز جلسه امروز سه‌شنبه ۱۵ اسفند مجلس شورای اسلامی، پس از قرائت دستورکار جلسه و آیاتی از قرآن کریم، محسن دهنوی عضو هیئت رئیسه مجلس اسامی ۶۲ نماینده غایب جلسه روز گذشته مجلس را قرائت کرد.

جلسه روز دوشنبه ۱۴ اسفند صحن مجلس به‌دلیل غیبت تعداد زیادی از نمایندگان و به حدنصاب نرسیدن تعداد نمایندگان برای تشکیل جلسه علنی، تشکیل نشد؛ این در حالی بود که جلسات علنی مجلس در طول سه هفته گذشته نیز به‌دلیل حضور نمایندگان در حوزه‌های انتخابیه و ایام تبلیغات انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی تشکیل نشده بود.

روز گذشته محمدباقر قالیباف رئیس مجلس گفت که اسامی نمایندگان غایب اعلام می‌شود و امروز محسن دهنوی عضو هیئت رئیسه اسامی ۶۲ نفر از غایبان و متأخرین جلسه روز دوشنبه را به‌شرح زیر قرائت کرد:


🔹یحیی ابراهیمی
🔹سید لفته احمدنژاد
🔹احسان ارکانی
🔹پرویز اوسطی
🔹ولی اسماعیلی
🔹حسین بامیری
🔹معصومه پاشایی
🔹علیرضا پاک‌فطرت
🔹علی جدی
🔹امیرقلی جعفری بروجنی
🔹عباس جهانگیرزاده
🔹حسین حاتمی
🔹امان‌الله حسین‌پور
🔹سید البرز حسینی
🔹عبدالناصر درخشان
🔹حسین رئیسی
🔹جعفر راستی
🔹احمد راستینه
🔹بهزاد رحیمی
🔹جلال رشیدی‌کوچی
🔹رحیم زارع
🔹علیرضا زندیان
🔹همایون سامه یح
🔹محمد سرگزی
🔹معین‌الدین سعیدی
🔹پروین صالحی
🔹محمدرضا صباغیان بافقی
🔹محمد صفری
🔹فرهاد طهماسبی
🔹روح‌الله عباس‌پور
🔹فریدون عباسی
🔹ابراهیم عزیزی
🔹محسن علی‌زاده
🔹علی‌اصغر عنابستانی
🔹موسی غضنفرآبادی
🔹موسی ملک‌فاضلی
🔹رسول فرخی
🔹فاطمه قاسم‌پور
🔹سید احسان قاضی‌زاده‌هاشمی
🔹غلامحسین کرمی
🔹محمد کعب عمیر
🔹حسین گودرزی
🔹محمدرضا مبلغی
🔹ابراهیم متینیان
🔹احمد محرم‌زاده
🔹سید مجتبی محفوظی
🔹حسین محمد صالحی
🔹کیوان مرادیان
🔹غلامرضا مرحبا
🔹اردشیر مطهری
🔹فاطمه مقصودی
🔹غلامرضا منتظری
🔹سید علی موسوی
🔹سید موسی موسوی
🔹سید کاظم موسوی
🔹عادل نجف‌زاده
🔹ابراهیم نجفی
🔹مصطفی نخعی
🔹مجید نصیرایی
🔹سید غنی نظری
🔹محمد وحیدی
🔹علیرضا ورناصری

 از این ۶۲ نفر، یک نفر در انتخابات دوره دوازدهم مجلس ثبت نام نکرده، ۴ نفر برای حضور در انتخابات رد صلاحیت شده بودند، ۳۱ نفر رای نیاوردند، ۸ نفر به دور دوم رفتند و ۱۷ نفر در انتخابات رای آوردند. (یکی از غایبین ابراهیم عزیزی است که مشخص نیست نماینده کرمانشاه مد نظر است یا شیراز)

بنا بر این گزارش، از آنجایی که دیروز جلسه علنی به‌دلیل نرسیدن به حدنصاب لغو شد، و از آنجایی که طبق قانون برای به حدنصاب رسیدن جلسه علنی نیاز به حضور دوسوم نمایندگان (۱۸۹ نفر) است، بنابراین تعداد غایبین و متاخرین دیروز حتماً بیش از ۶۲ نفری است که توسط هیئت رئیسه مجلس اسامی آن‌ها اعلام شده است.

با پیگیری روز گذشته مشخص شد تعداد غایبین لااقل ۱۰۹ نفر بوده است.

در همین رابطه علیرضا سلیمی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی به خبرنگار ما گفت: آن‌طور که بنده پیگیری کردم، برخی از نمایندگان غائب در جلسه دیروز مرخصی استعلاجی گرفته بودند و برای همین، نام آن‌ها توسط هیئت رئیسه به‌عنوان نماینده غائب در نشست روز گذشته قرائت نشد.

منبع: تسنیم

برچسب ها: مجلس
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
برگزیده
کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم! کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم!
رهبر کره شمالی با تأکید بر تشدید آموزش‌های نظامی و ارتقای آمادگی رزمی، فرماندهان ارتش کره شمالی را به آماده‌سازی یگان‌ها برای جنگ و حفظ وفاداری ایدئولوژیک فراخواند.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟ اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟
نشست چهارجانبه ایران، عربستان، ترکیه و پاکستان در حالی در جریان است که تحولات منطقه‌ای، نگاه‌ها را به نتایج این رایزنی‌ها دوخته است؛ اما در این دیدار چه پیامد‌هایی برای آینده روابط منطقه‌ای خواهد داشت