کد خبر: ۳۶۳۷۱
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۶

قیمت لبنیات در ماه رمضان گران می‌شود؟

سخنگوی انجمن صنایع فرآورده‌های لبنی با بیان اینکه تا پایان ماه رمضان افزایش قیمتی در لبنیات نخواهیم داشت، گفت: هم اکنون محصولات لبنی با تخفیف حدود ۱۰ تا ۱۵ درصدی عرضه می‌شود.
قیمت لبنیات در ماه رمضان گران می‌شود؟

مخاطب 24- سید محمدرضا بنی‌طبا با بیان اینکه قیمت لبنیات تا پایان ماه رمضان تغییری نخواهد کرد، گفت: افزایش قیمتی در محصولات لبنی نخواهیم داشت مگر آنکه مولفه‌های تولید از جمله شیرخام، حقوق، دستمزد و محصولات پتروشیمی با افزایش قیمت چشمگیری همراه شوند.

تخفیف ۱۵ درصدی محصولات لبنی در میادین میوه و تره‌بار

وی افزود: هم اکنون محصولات لبنی در غرف برخی از میادین میوه و تره بار با تخفیف حدود ۱۰ تا ۱۵ درصدی عرضه می‌شود.

سخنگوی انجمن صنایع فرآورده‌های لبنی تصریح کرد:قیمت محصولات لبنی از ابتدای سال تاکنون تغییر چندانی نداشته و براساس داده‌های مرکز آمار لبنیات با ثبات‌ترین و کم‌تغییرترین محصول در سبد غذایی خانوار در یکسال گذشته بوده است.

وی در ادامه گفت: چهار قلم کالای لبنی دارای قیمت دستوری، یعنی شیر نایلونی کم‌چرب، شیر بطری کم چرب، ماست دبه‌ای ۲.۵ کیلویی کم چرب، پنیر یو اف ۴۰۰ گرمی نسبتا چرب که مشمول قیمت‌گذاری دولتی هستند از ابتدای سال تغییر قیمت نداشته‌اند.

بیشتر بخوانید




بنی طبا در پایان گفت: قیمت مابقی محصولات لبنی مانند کره، پنیر، خامه، انواع شیر و شیرکاکائو، بستنی و انواع ماست براساس آیین‌نامه قیمت‌گذاری محصولات ساخت داخل تعیین می‌شود و در سامانه ۱۲۴ سازمان حمایت از تولیدکنندگان و مصرف کنندگان ثبت می‌شود.
منبع: ایسنا

برچسب ها: لبنیات
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نمایش پیانیست؛ در باب میوه‌گانی زیادی انسانی نمایش پیانیست؛ در باب میوه‌گانی زیادی انسانی
نمایش «پیانیست» با خلق جهانی استعاری و بدن‌مند، تماشاگر را به فضایی می‌برد که در آن مرز میان انسان و میوه محو می‌شود و مفاهیم قدرت، آگاهی، فرسودگی و حقیقت در قالب شکل‌های تازه‌ای از زیست به صحنه درمی‌آیند. این اثر، نه صرفاً یک نمایش فانتزی، بلکه دستگاهی مفهومی است که از طریق دفرمه‌گی بدن‌ها و زبان، به ساختار‌های سلطه و میل در جهان انسانی طعنه می‌زند. کارگردان در این نمایش تلاش می‌کند اقتداری را که بی‌دلیل یا با دلیل مشکوک بر زندگی روزمره سایه انداخته، در قالب میوه‌هایی مجسم کند که در ظاهر شاداب‌اند، اما از درون گرفتار جبر‌های هستی‌شناسانه هستند.
اوسمار: جادوگری! من کاتولیک هستم اوسمار: جادوگری! من کاتولیک هستم
اوسمار ویه‌را سرمربی پرسپولیس امروز در نشست خبری خود با سوالی در مورد لحظه عجیب دربی پایتخت مواجه شد.
بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات
بر اساس بخشنامه سراسری معاون وزیر کشور خطاب به تمامی استانداران ساعات کار ادارات دولتی، شهرداری‌ها، بانک‌ها و ارگان‌های عمومی از اول دی‌ماه ۱۴۰۴ لغایت ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ از ساعت ۸ صبح تا ۱۴ ظهر تعیین شده است.
بیانیه رسمی تهیه‌کننده سریال شغال در پی محکومیت بازیگر نقش سیاوش در این سریال بیانیه رسمی تهیه‌کننده سریال شغال در پی محکومیت بازیگر نقش سیاوش در این سریال
سرانجام پس از چند ماه پیگیری و ارائه مدارک و مستندات متقن و حقوقی، هیئت داوری خانه سینما رأی خود را درباره شکایت علی طلوعی، تهیه‌کننده سریال شغال، از آقای سجاد بابایی، بازیگر نقش سیاوش در سریال شغال صادر و ابلاغ کرد
ببینید: رضائیان، ساپینتو در آغوش هم ببینید: رضائیان، ساپینتو در آغوش هم
سرمربی پرتغالی که همیشه روی مسائل روحی بازیکنان حساس است، از رامین خواست با آرامش بیشتری در تمرین حاضر شود و همین تصمیم باعث شد مدافع باتجربه استقلال جلسه دیروز را با دستور سرمربی ترک کند و غیبت او در تصاویر منتشرشده، موجی از شایعات را در رسانه‌ها و میان هواداران ایجاد کند.
ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی
این اشتباه باعث سردرگمی و حتی ناراحتی شد و فیفا را بر آن داشت تا روز بعد، از این بابت پوزش بخواهد. 
روایت پزشکیان از حمله به جلسه شعام و تصمیمی که بعد از آن گرفتند روایت پزشکیان از حمله به جلسه شعام و تصمیمی که بعد از آن گرفتند
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور، در روایتی از ماجرای حمله به جلسه شعام گفت: در آن جریانات وقتی خواستند ما را بزنند، زدند، اما خدا نخواست و یک سوراخی بود و توانستیم از آن سالم خارج شویم. البته کلیت قضیه بارها گفته‌ام، برای منی که عمر را کرده‌ام چه چیزی بهتر از آنکه شهید شوم نه اینکه بر اثر بیماری در بستر باشم
برگزیده
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر