کد خبر: ۳۶۳۳۷
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۱:۱۳

بخش‌هایی از کمک مصریان به غزه رسید

ارتش مصر در بیانیه‌ای از ارسال کمک هوایی برای ساکنان غزه خبر داد.
بخش‌هایی از کمک مصریان به غزه رسید

مخاطب ۲۴- نیرو‌های مسلح مصر از تداوم پل هوایی انتقال کمک به ساکنان غزه در راستای اجرای دستورات عبدالفتاح السیسی رئیس جمهور این کشور خبر داد.

در بیانیه نیرو‌های مسلح آمده است: نیروی هوایی کمک‌های غذایی به شمال غزه از راه هوا ارسال کرده است و این با همکاری نیروی هوایی امارات رخ داده است.

در این بیانیه هدف از این کمک‌ها کاستن از بحران انسانی شدید و اوضاع نابسامان غزه عنوان شده است.

طی روز‌های اخیر موضوع ارسال کمک‌های هوایی به نوار غزه و به ویژه منطقه محاصره شده شمال غزه داغ شده و برخی از کشور‌ها از جمله اردن و آمریکا که روابط حسنه‌ای با رژیم صهیونیستی دارند، در ارائه این کمک‌ها به مردم غزه پیش‌قدم شده‌اند.

در کمک‌هایی که طی روز‌های اخیر صورت گرفت، برخی از محموله‌های امدادی به دریا ریخته شد و برخی دیگر نیز در شهرک‌های صهیونیست نشین اطراف غزه به زمین فرود آمد، اما در نهایت بخشی از آن‌ها به دست مردم غزه رسید.

اسماعیل الثوابته مدیر کل دفتر رسانه‌ای غزه در این رابطه می‌گوید که دستیابی به این کمک‌های هوایی بسیار خطرناک است و گاه ممکن است برخی افراد جان خود را برای رسیدن به این کمک‌ها از دست بدهند. برخی از این محموله‌ها در دریا فرود می‌آید و برخی دیگر در نزدیکی دیوار امنیتی قرار گرفته و برخی نیز در سرزمین‌های اشغالی فرود آمده است. وی کمک‌های زمینی را بهترین راه برای ارائه کمک به غزه دانست.

خلیل شاهین مدیر برنامه مرکز فلسطینی مطالعات سیاسی و استراتژیک معتقد است که رژیم صهیونیستی از طریق اجازه به انجام این پرواز‌ها برای ارسال کمک‌های هوایی چند هدف را دنبال می‌کند. اول اینکه ارسال کمک‌های هوایی و هلی‌برن محموله‌های اندک غذایی برای مردم غزه فشار‌ها بر کابینه نتانیاهو برای باز کردن گذرگاه‌ها یا وارد شدن کمک‌های انسانی به غزه را کاهش می‌دهد.

دوم اینکه کمک‌های هوایی نمی‌تواند فشار گسترده ناشی از سیاست گرسنه نگه داشتن مردم غزه را از بین ببرد، به عنوان مثال آمریکا با همراهی اردن تنها ۳۵ هزار وعده غذایی را به مردم غزه رسانده است. این در حالی که است بیش از ۶۷۰ هزار شهروند در شمال غزه به هیچ کمک انسانی دسترسی ندارند.

سوم اینکه ارائه این کمک‌ها فشار‌ها بر رژیم صهیونیستی برای تأمین دیگر مایحتاج اساسی مردم غزه از جمله تأمین سوخت برای راه‌اندازی بیمارستان‌ها و تأمین ملزومات پزشکی و بهداشتی را کاهش می‌دهد. چهارم اینکه هلی برن کمک‌های انسانی به غزه می‌تواند به عنوان توجیهی برای رژیم صهیونیستی در برابر دادگاه لاهه به شمار رود و تل‌آویو ادعا کند که اقدامات موقت را که دادگاه در خصوص آن حکم داده است، به اجرا درآورده است.

پنجم اینکه ادامه این کمک‌ها ممکن است در راستای مقدمه‌سازی رژیم صهیونیستی برای جداسازی شمال غزه از جنوب این منطقه و انجام عملیات زمینی گسترده در رفح باشد و به این ترتیب گذرگاه رفح کاملاً از کار بیفتد که این موضوع بحران انسانی در غزه را با پیچیدگی‌های جدیدی مواجه خواهد کرد و ارتباط منطقه جنگ زده غزه را به کلی از تمام دنیا قطع می‌کند.

برچسب ها: مصر
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
جدال با ماتادورها برای ایران یک میلیون دلاری آب می خورد جدال با ماتادورها برای ایران یک میلیون دلاری آب می خورد
تیم ملی فوتبال ایران در فیفا دی ۱۴۰۵ احتمالاً در دیداری تدارکاتی با اسپانیا، قهرمان جهان، روبه‌رو می‌شود؛ گامی مهم در مسیر آماده‌سازی جام جهانی ۲۰۲۶
طوفان تغییرات به افشین رسید طوفان تغییرات به افشین رسید
پس از تغییر و تحولات اخیر پرسپولیس، چند روزی است که بحث جدایی افشین پیروانی از سمت سرپرستی و جایگزینی او با یکی از پیشکسوتان پرسپولیس مطرح شده است.
سید جلال اولین دستیار ایرانی اوسمار سید جلال اولین دستیار ایرانی اوسمار
اوسمار ویرا، سرمربی برزیلی سرخ‌پوشان، از مدیران باشگاه خواسته تا سید جلال حسینی، کاپیتان و اسطوره سابق پرسپولیس، دوباره به جمع اعضای کادر فنی پرسپولیس برگردد.
قطر: خواهان شکوفایی ایران هستیم قطر: خواهان شکوفایی ایران هستیم
نخست‌وزیر قطر اعلام کرد کشورش با همکاری مصر و آمریکا برای جلوگیری از فروپاشی آتش‌بس غزه تلاش می‌کند و نقش میانجیگری را برعهده گرفته است.
پایان رای‌گیری شهردار نیویورک؛ «ممدانی» پیشتاز است پایان رای‌گیری شهردار نیویورک؛ «ممدانی» پیشتاز است
با پایان رای‌گیری زودهنگام شهرداری نیویورک، بیش از ۷۳۵ هزار نفر شرکت کردند و زهران ممدانی نامزد حزب دموکرات در صدر قرار دارد.
بقائی: نسل‌کشی در غزه ادامه دارد؛ مواضع ایران شفاف است بقائی: نسل‌کشی در غزه ادامه دارد؛ مواضع ایران شفاف است
سخنگوی وزارت امور خارجه: آنچه در غزه می‌گذرد جنگ نیست، بلکه نسل‌کشی است؛ ایران هم‌چنین درباره مذاکرات با آمریکا و امنیت منطقه مواضع خود را اعلام کرد.
حضور هیات نظامی ایران در کراچی حضور هیات نظامی ایران در کراچی
هیات عالی‌رتبه نظامی ایران به کراچی وارد شد تا در نمایشگاه و کنفرانس بین‌المللی دریانوردی PIMEC ۲۰۲۵ و دیدار با مقامات نظامی پاکستان شرکت کند.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر