کد خبر: ۳۶۲۹۶
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۱

پشت پرده مزایده چای دبش

مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی گفت: چای دبش با دستور قضایی در اختیار سازمان اموال تملیکی قرار گرفته چراکه حکم توقیف دارد.
پشت پرده مزایده چای دبش

مخاطب 24- عبدالمجید اجتهادی، درباره تعیین تکلیف چای دبش موجود در انبار‌های این سازمان اظهارداشت: بخشی از چای دبش در اختیار سازمان اموال تکمیلی قرار گرفته و علیرغم این که قبلا مجوز سازمان غذا و دارو و مجوز سازمان استاندارد را اخذ کرده بود، اما مجددا بدون استثنا تمام موجودی انبار‌ها به صورت کاملا دقیق و مطابق با دستورالعمل‌های مربوط در سخت‌ترین شرایط آزمونی، مورد آزمایش قرار می‌گیرد و نمونه‌برداری‌ها و آزمایشات از دو ماه گذشته آغاز شده است.

وی در پاسخ به این سوال که احتمال توزیع این چای در بازار وجود دارد، گفت: بله، اما قسمتی از این محموله‌های چای که قابلیت مصرف نداشته باشد، منهدم می‌شود.

بیشتر بخوانید



معاون وزیر اقتصاد درباره میزان موجودی چای دبش در انبار‌های سازمان اموال تملیکی ادامه داد: حدود ۵ هزار تن در انبار‌های استان هرمزگان وجود دارد که گفته شده قابلیت مصرف ندارد. اما وضعیت سلامت موجودی دبش در انبار‌های فرودگاه پیام هنوز اعلام نشده است، اما در سختگیرانه‌ترین شرایط آزمایشگاهی، مورد آزمون قرار می‌گیرد و طبق دستور قضایی که صادر شده آن میزان چای که مجددا توسط سازمان غذا و دارو و سازمان ملی استاندارد تایید شود که قابلیت مصرف دارد از طریق مزایده سراسری برای فروش گذاشته می‌شود.

مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی افزود: آن بخش از چای دبش که سالم است، خریداردار دارد.

وی تاکید کرد: این میزان چای از قبل در اختیار سازمان نبود و طبق قانون از دو ماه گذشته به انبار‌های اموال تملیکی منتقل شده و قرار بر این است که آن میزان از چای قابلیت مصرف دارد از طریق ساز و کار مزایده‌ها به فروش برسد.

اجتهادی گفت: چای دبش با دستور قضایی در اختیار سازمان اموال تملیکی قرار گرفته چراکه حکم توقیف دارد و به بخشی از آن، اتهام قاچاق وارد شده و، اما آن بخش از چای که به انبار‌های استان هرمزگان منتقل شده، اتهام متروکه دارد.

معاون وزیر اقتصاد افزود: بخشی دیگر از این کالا، از جمله مواردی است که با دستور قضایی ماده ۴٨ قانون مبارزه با قاچاق و ماده ٢١۵ قانون مجازات اسلامی توفیق می‌شود که با توجه به اتهامات این اموال شناسایی و طبق دستور قضایی توقیف می‌شود که اگر شرکت دبش محکومیت پیدا کرد از محل فروش این کالا، آن محکومیت را جبران کند.

وی ادامه داد: مردم مطمئن باشند که چای سالم دبش به مزایده می‌رود و این درخواست وزارت صمت و جهاد کشاورزی است که هر چه زودتر بخش سالم دبش وارد بازار شود چراکه بازار به این میزان چای نیاز دارد.
منبع: ایلنا

برچسب ها: مزایده
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
میانگین سنی تیم ملی ایران بالاتر از پیرترین تیم جام جهانی ۲۰۲۲! میانگین سنی تیم ملی ایران بالاتر از پیرترین تیم جام جهانی ۲۰۲۲!
میانگین سنی تیم ملی ایران در وضعیت نگران‌کننده در آستانه جام جهانی ۲۰۲۶ قرار گرفته است؛ وضعیتی که زنگ خطر را برای تکرار سناریوی تلخ جام جهانی گذشته به صدا درآورده است
آغاز فصل تازه کریم انصاری‌فرد در مسیر مدیریت فوتبال اروپا آغاز فصل تازه کریم انصاری‌فرد در مسیر مدیریت فوتبال اروپا
کریم انصاری‌فرد، ستاره سابق تیم ملی ایران، با پیوستن به پروژه مدیریتی یوفا (UEFA MIP) گام بزرگی برای ورود به عرصه مدیریت حرفه‌ای فوتبال برداشت.
سالواتوره فوتی؛ مشهورترین دستیار دنیا در تیم ملی ایران سالواتوره فوتی؛ مشهورترین دستیار دنیا در تیم ملی ایران
سالواتوره فوتی، دستیار سابق ژوزه مورینیو، در آستانه پیوستن به کادرفنی امیر قلعه‌نویی است.
ادعای نماینده مجلس: افزایش ۵۰۰ درصدی نرخ سوم بنزین در راه است+ فیلم ادعای نماینده مجلس: افزایش ۵۰۰ درصدی نرخ سوم بنزین در راه است+ فیلم
ثابتی، نماینده مجلس، مدعی شد که دولت قصد دارد نرخ سوم بنزین را با ۵۰۰ درصد افزایش اعلام کند؛ خبری که هنوز از سوی منابع رسمی تأیید نشده است.
افشاگری سیف: روحانی دستور خالی کردن خزانه را داده بود+ فیلم افشاگری سیف: روحانی دستور خالی کردن خزانه را داده بود+ فیلم
رئیس اسبق بانک مرکزی گفت هشدار داده بود؛ فروش نامحدود سکه باعث خالی شدن خزانه می‌شود، اما رئیس‌جمهور وقت، روحانی، به هشدار توجه نکرد.
خداحافظی بورس با کانال ۳ میلیونی خداحافظی بورس با کانال ۳ میلیونی
شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز چهارشنبه ۲۳ مهر با ۴۱ هزار واحد افت، کانال ۳ میلیونی را از دست داد و به ۲ میلیون و ۹۷۴ هزار واحد رسید.
یارانه ۱۸ میلیون نفر تا پایان سال حذف می‌شود یارانه ۱۸ میلیون نفر تا پایان سال حذف می‌شود
رئیس مرکز رفاه ایرانیان اعلام کرد یارانه ۸ میلیون نفر از ابتدای سال قطع شده و تا ۵ ماه آینده یارانه ۱۰ میلیون نفر دیگر نیز حذف خواهد شد.
برگزیده
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
ببینید| تکنولوژی جدید برای توانبخشی به افراد، پس از سکته مغزی ببینید| تکنولوژی جدید برای توانبخشی به افراد، پس از سکته مغزی
ربات اسکلت‌ بیرونی واندرکرفت Atalante ساختهٔ شرکت فرانسوی Wandercraft یک سامانهٔ پیشرفته برای کمک به افراد دارای اختلالات حرکتی مانند سکته مغزی، آسیب نخاعی یا بیماری‌های نورولوژیک است. این ربات با حدود قیمت ۱۷۶ هزار دلار در آمریکا و اروپا عرضه شده است
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
صفحه خبر بالای تصاویر