کد خبر: ۳۶۲۹۴
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۸

خبر خوب برای یارانه بگیران

سخنگو سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها گفت: افرادی هستند که یارانه آن‌ها قطع می‌شود. تغییر بعد خانوار داده یا سرپرست خانوار جابجا می‌شود.
خبر خوب برای یارانه بگیران

مخاطب 24- طیبه حسینی سخنگو سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها گفت: افرادی که وام اربعین دریافت کرده بودند، بهمن آخرین قسط آن از محل یارانه آن‌ها کسر و به پایان رسید و از ماه اسفند کسر قسط از محل یارانه نخواهند داشت.

سخنگو سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها از پایان اقساط وام کرونا و اربعین یارانه بگیران خبر داد و گفت: برخی از افراد در دوره پاندمی کرونا دو وام یک میلیون تومانی دریافت کرده بودند وام دوم قسط آخر آن بهمن ماه از محل یارانه افراد کسر شد. کارمزد این وام نیز این ماه کسر شده و اقساط این وام به پایان می‌رسد.

بیشتر بخوانید



وی درباره اقساط وام اربعین هم عنوان کرد: افرادی که وام اربعین نیز دریافت کرده بودند، بهمن آخرین قسط آن از محل یارانه آن‌ها کسر و به پایان رسید و از ماه اسفند کسر قسط از محل یارانه نخواهند داشت.

سخنگو سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ادامه داد: البته این مربوط به افرادی است که در این مدت جز دهک دهم نشده باشند و یارانه آن‌ها قطع نشده باشد. در صورت این اتفاق، یارانه پرداختی وجود نداشته که قسط کسر شود. چنانچه این افراد مجدد در جمع یارانه بگیران قرار گرفته باشند باقی اقساط با دیرکرد کسر می‌شود. به عنوان مثال، اگر کسی به مدت ۵ ماه یارانه وی قطع شده باشد و مجدد به جمع یارانه بگیران اضافه شده باشد ۵ ماه پرداخت اقساط وی از باقی عقب‌تر است.


حسینی در توضیح بیشتر، گفت: افرادی هستند که یارانه آن‌ها قطع می‌شود. تغییر بعد خانوار داده یا سرپرست خانوار جابجا می‌شود. فعالیت اقتصادی که در پایگاه رفاه خانوار برای آن‌ها در دوره جدید لحاظ می‌شود، مجدداً از دهک دهم به جمع یارانه بگیران اضافه می‌شود؛ برای جبران این عقب افتادگی در پرداخت اقساط وام اربعین، کسر قسط از محل یارانه آن‌ها ادامه دارد.
منبع: مهر

برچسب ها: یارانه
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی
ساعتی پس از پایان تمرین پرسپولیس که با واکنش اوسمار ویه‌را نسبت به نامه روز گذشته مدیرعامل باشگاه پرسپولیس (جریمه بازیکنان و کادرفنی و بندهای تهدیدآمیز نسبت به اعضای تیم) همراه بود، سرمربی برزیلی پرسپولیس به دیدار با پیمان حدادی رفت تا یک جلسه مهم را با او برگزار کند.
ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد
ارتش عراق پهپادهای چینی CH-5 را در پایگاه هوایی عین الاسد، مکانی که قبلاً میزبان نیروهای آمریکایی بود، آزمایش کرد، پهپاد تهاجمی CH-5 یک پهپاد بزرگ با طول بال ۲۱ متر، وزن بار ۱۰۰۰ کیلوگرم، سقف پرواز ۹ کیلومتر، مداومت پروازی تا ۶۰ ساعت و برد ۱۰ هزار کیلومتر است. این پهپاد می‌تواند حداکثر ۱۶ موشک را به طور همزمان حمل کند.
حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار
احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جمع خبرنگاران با اشاره به اصلاح آیین‌نامه جدید یارانه‌ها گفت: بر اساس مصوبه دی‌ماه دولت، دهک‌بندی دیگر مبنای پرداخت یا حذف یارانه نیست و معیار اصلی، سطح مشخصی از درآمد یا دارایی افراد است.
جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس
در واکنش به دومین شکست متوالی که شانس صدرنشینی را از تیم پرسپولیس سلب کرد، هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس با انتشار نامه هشت بندی اعلام کرد که تصمیمات جدیدی را در این خصوص اتخاذ کرده که بخش‌هایی از آن بسیار عجیب و بی‌سابقه است
رسمی+ حقوق کارکنان و بازنشستگان در سال ۱۴۰۵ اعلام شد رسمی+ حقوق کارکنان و بازنشستگان در سال ۱۴۰۵ اعلام شد
افزایش حقوق شاغلان و بازنشستگان را به صورت پلکانی معکوس و در بازه ۲۱ تا ۴۳ درصد به همراه اجرای مرحله سوم متناسب‌سازی برای بازنشستگان، تصویب کردند.
بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون
عنایت بخشی، ‌ بازیگر قدیمی سینما، تئاتر و تلویزیون در ۸۰ سالگی از دنیا رفت. این بازیگر پیشکسوت که از حدود دو ماه قبل در بیمارستان بستری بود، در ساعات اولیه صبح امروز، یکشنبه ۲۶ بهمن‌ماه از دنیا رفته است.
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
برگزیده
سقف پاداش پایان خدمت بازنشستگان مشخص شد سقف پاداش پایان خدمت بازنشستگان مشخص شد
نمایندگان مجلس در جلسه علنی صبح امروز (دوشنبه ۲۷ بهمن ماه) مجلس و در جریان بررسی ردیف ۱ الزامات مصارف لایحه بودجه ۱۴۰۵ مربوط به حقوق و مزایای کلیه دستگاه، مصوباتی داشتند.
تغییر ساعت کاری مدارس در ماه مبارک رمضان تغییر ساعت کاری مدارس در ماه مبارک رمضان
سخنگوی آموزش‌وپرورش گفت: تاکنون هیچ تصمیمی از سوی دولت درباره تغییر ساعت مدارس در ماه رمضان اعلام نشده است.
بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط
تصاویر لحظات بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی بخش خبر صدا و سیما مجری تلویزیون گفت: آقای سرکرده پیش‌بینی شما درمورد بارش‌های هفتۀ گذشته درست از آب درنیامد.
صفحه خبر بالای تصاویر