کد خبر: ۳۶۲۶۵
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۸:۲۲

استقلال و پرسپولیس حذف می‌شوند یا سپاهان؟

در مرحله یک شانزدهم نهایی رقابت‌های فوتبال جام حذفی تیم‌های استقلال تهران، پرسپولیس و سپاهان امروز دوشنبه در حالی رو در روی حریفان خود قرار خواهند گرفت که احتمال رقم خوردن شگفتی وجود دارد.
استقلال و پرسپولیس حذف می‌شوند یا سپاهان؟

مخاطب 24- مرحله یک شانزدهم جام حذفی فوتبال کشور امروز دوشنبه ۱۴ اسفند با انجام ۳ دیدار پیگیری خواهد شد و تیم‌های استقلال تهران، پرسپولیس و سپاهان که ۳ تیم بالانشین جدول لیگ برتر هستند باید رو در روی حریفان خود قرار گیرند که در این بین تنها پرسپولیس با یک تیم لیگ اولی بازی خواهد کرد و دو تیم استقلال تهران و سپاهان باید رو در روی حریفان لیگ برتری خود قرار گیرند.

مس رفسنجان - استقلال تهران

در اولین بازی امروز تیم‌های مس و استقلال از ساعت ۱۷ و در ورزشگاه شهدای مس رو در روی هم قرار می‌گیرند. مس در پایان نیم فصل لیگ برتر با تغییراتی در کادر فنی خود مواجه شد و پس از جدایی ساکت الهامی، محرم نویدکیا هدایت این تیم را برعهده گرفت. مس با نویدکیا تاکنون نتایج خوبی کسب کرده و در ۳ بازی اخیر خود شکستی را تجربه نکرده و دو تساوی و یک پیروزی را کسب کرده است. در طرف مقابل تیم استقلال هم با هدایت جواد نکونام توانسته عملکرد خیلی خوبی داشته باشد و با ۳۹ امتیاز در صدر جدول قرار دارد.

بیشتر بخوانید



استقلال در دیدار‌های خارج از خانه بمانند بازی‌های خانگی خود موفق نبوده است و آخرین پیروزی این تیم در یک بازی خارج از خانه مقابل همین تیم مس در دور رفت فصل بیست و سوم لیگ برتر رقم خود که آبی‌ها با یک گل میزبان خود را شکست دادند. مس و استقلال تاکنون ۷ بار رو در روی هم قرار گرفته‌اند که ۵ پیروزی سهم آبی‌ها و دو تساوی هم حاصل کار دو تیم بوده است و تیم مس هرگز موفق به شکست استقلال تهران نشده است. همچنین این بازی نخستین تقابل دو تیم مقابل یکدیگر در ادوار رقابت‌های جام حذفی است.

سپاهان - شمس آذر

تیم فوتبال سپاهان که در ۶ بازی اخیر خود در رقابت‌های لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا نتوانسته امتیازی را کسب کند، امروز به دنبال پایان دادن به شکست‌های سریالی خود است. سپاهان در این بازی میزبان شمس آذری خواهد بود که برابر این تیم در دور رفت لیگ برتر نتیجه را واگذار کرده بود. شروع باخت‌های سریالی سپاهان در این فصل در ورزشگاه نقش جهان و برابر آلومینیوم اراک آغاز شد و حالا شاگردان «ژوزه مورایس» این فرصت را دارند تا با پیروزی در این بازی علاوه بر انتقام شکست در لیگ برتر مُهر پایانی به شکست‌های خود زنند.

علی اصغر اعرابی یکی از بازیکنان تأثیرگذار در شمس آذر بود که با پایان نیم فصل مورد توجه مورایس قرار گرفت و با جدایی از این تیم به سپاهان پیوست و حالا باید رو در روی همبازیان سابق خود قرار گیرد. سپاهان و شمس آذر تاکنون یک بار به مصاف هم رفته‌اند که آن بازی هم با برتری شاگردان سعید دقیقی همراه بود و حالا آن‌ها این فرصت را دارند که به رکورد ۱۰۰ درصد پیروزی خود در برابر سپاهان ادامه دهند.

شمس آذر در ۳ دیدار اخیر خود در لیگ برتر، دو تساوی و یک شکست را کسب کرده و هنوز موفق به ثبت پیروزی در نیم فصل دوم نشده است و از طرفی سپاهان به دلیل حضور در لیگ قهرمانان آسیا در نیم فصل دوم تنها یک بازی و آن هم مقابل استقلال تهران انجام داد که با شکست زردپوشان همراه شد. آریا یوسفی به دلیل مصدومیت نمی‌تواند سپاهان را در این بازی همراهی کند و محمد کریمی هم هنوز به تمرینات گروهی اضافه نشده و بعید است مورایس این بازی را هم در اختیار داشته باشد، اما محمدجواد حسین نژاد که در دیدار با استقلال تهران با مصدومیت رو به رو شده بود می‌تواند سپاهان را در این دیدار همراهی کند. این بازی از ساعت ۱۷:۳۰ برگزار خواهد شد.


پرسپولیس - نفت و گاز گچساران

در آخرین بازی امروز تیم‌های پرسپولیس و نفت و گاز گچساران از ساعت ۲۰ و در ورزشگاه آزادی رو در روی هم قرار می‌گیرند. پرسپولیس بر خلاف دو رقیب اصلی خود در کسب عنوان قهرمانی لیگ برتر (استقلال تهران و سپاهان) باید به مصاف تیمی از لیگ دسته اول برود. پرسپولیس هم مانند مس رفسنجان در پایان نیم فصل با تغییر در کادر فنی خود رو به رو شد و پس از جدایی یحیی گل محمدی، «اوسمار ویه را» دستیار برزیلی او به عنوان جانشین گل محمدی معرفی شد. پرسپولیس در ۳ بازی اخیر خود در لیگ برتر دو پیروزی و یک شکست را به دست آورده و در مقابل نفت و گاز یک پیروزی، یک شکست و یک تساوی را کسب کرده است.

پرسپولیس به دنبال تکرار عنوان قهرمانی خود در جام حذفی است و نفت و گاز گچساران به دنبال خلق شگفتی است. همه بازیکنان پرسپولیس در این بازی آماده هستند، اما با اعلام پیروز قربانی سرمربی نفت و گاز دو بازیکن این تیم به دلیل مصدومیت نمی‌توانند تیم خود را در این بازی مهم و حساس همراهی کنند؛ این دیدار نخستین مصاف پرسپولیس با هدایت اوسمار در حضور هواداران در ورزشگاه آزادی خواهد بود.

منبع: مهر

برچسب ها: جام حذفی
captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید! ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید!
تیمی که قرار است در جام جهانی حاضر باشد، اما اجازه زندگی عادی در کشور میزبان را ندارد - گزارش یک وبسایت مکزیکی در مورد تیم ملی ایران.
ضد حال فیفا به تیم منصوریان ضد حال فیفا به تیم منصوریان
فیفا تیم الطلبه عراق را از فعالیت در سه پنجره نقل و انتقالاتی محروم کرد.
تغییر نام دنیس اکرت مهاجم جدید تیم ملی به دنیس درگاهی تغییر نام دنیس اکرت مهاجم جدید تیم ملی به دنیس درگاهی
ثبت نام دنیس اکرت در فیفا با نام دنیس درگاهی ثبت شد و حالا این مهاجم دورگه آماده بازی برای تیم ملی ایران است.