کد خبر: ۳۶۲۶۲
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۰:۰۳

امین احمدی به عنوان مدیر عامل شرکت خدمات و پشتیبانی توسعه تعاون معرفی شد

با حضور مدیر عامل و اعضای هیات مدیره بانک توسعه تعاون، امین احمدی به عنوان مدیر عامل شرکت خدمات و پشتیبانی توسعه تعاون معرفی شد.
امین احمدی به عنوان مدیر عامل شرکت خدمات و پشتیبانی توسعه تعاون معرفی شد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون :  محمد شیخ حسینی مدیر عامل بانک توسعه تعاون در جلسه معارفه مدیر عامل شرکت خدمات و پشتیبانی توسعه تعاون اظهار داشت: آقای احمدی از مدیران انقلابی، حزب اللهی، متعهد و متخصص بوده است که دارای اخلاق، پیشینه و عملکرد مناسبی می باشد.
شیخ حسینی تاکید نمود: عملکرد ایشان در حوزه های مالی و اداری استانداری و همچنین بازرسی و ارزیابی عملکرد استانداری گویای تجربه و تخصص ایشان است، همچنین پیشینه مثبت آقای احمدی در نهادهای وابسته به نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها و نیز معاون مالی و پشتیبانی سازمان هلال احمر دلالت بر توفیقات مدیریتی ایشان است.
وی تصریح نمود: آقای احمدی با توانمندی و اخلاق و روحیه مناسب می توانند تداوم عملکرد رو به ترقی شرکت را حاصل نمایند، شرکت طی دوره مدیریتی آقای معصومی عملکردی مناسب داشته است و در دوره مدیریتی جدید نیز همکاری مدیر عامل و اعضای هیات مدیره و نیز تلاش و اهتمام همکاران شرکت می تواند موجبات توفیقات جدید شرکت را فراهم نماید.
این مقام بانکی خاطر نشان کرد: آقای آرمین معصومی در مسئولیت جدید در راس هرم مرکز آموزش و پژوهش بانک توسعه تعاون قرار گرفته است، حضور ایشان در مرکز می تواند در پیشبرد برنامه ها و ارتقای سطح عملکرد شرکت موثر واقع شود. ایشان همچنین مطابق تاکیدات وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی مبنی بر لزوم حضور مشاور مردمی در دستگاههای تابعه به عنوان مشاور مردمی مدیر عامل بانک توسعه تعاون واجد مسئولیت هایی می شوند.
مدیر عامل بانک توسعه تعاون خاطر نشان کرد: انتخابات رویداد مهم کشور است که اعضای مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی با آرای مردم مشخص می شوند. حضور در انتخابات وظیفه اخلاقی و شرعی همه ما است، علاوه بر حضور شایسته است تا سایرین و اطرافیان نیز به این امر مهم دعوت نماییم، ما به عنوان کارگزاران می‌توانیم مطابق جهاد تبیین، عزیزان و اطرافیان را به حضور شکوهمند در انتخابات دعوت نماییم، انتخابات پیش رو از اهمیت ویژه ای برخوردار است، به فرموده مقام معظم رهبری انتخابات شکوهمند می تواند موجب اقتدار و امنیت کشور باشد. حضور شکوهمند مردم و انتخابات پرشور می تواند ضمن مشارکت بهینه مردم در تعیین سرنوشت کشور و ارتقای نظام تصمیم سازی و تصمیم گیری موجب گردید نقشه های شوم دشمنان انقلاب اسلامی و کشورهای متخاصم بر آب گردد.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
میانگین سنی تیم ملی ایران بالاتر از پیرترین تیم جام جهانی ۲۰۲۲! میانگین سنی تیم ملی ایران بالاتر از پیرترین تیم جام جهانی ۲۰۲۲!
میانگین سنی تیم ملی ایران در وضعیت نگران‌کننده در آستانه جام جهانی ۲۰۲۶ قرار گرفته است؛ وضعیتی که زنگ خطر را برای تکرار سناریوی تلخ جام جهانی گذشته به صدا درآورده است
آغاز فصل تازه کریم انصاری‌فرد در مسیر مدیریت فوتبال اروپا آغاز فصل تازه کریم انصاری‌فرد در مسیر مدیریت فوتبال اروپا
کریم انصاری‌فرد، ستاره سابق تیم ملی ایران، با پیوستن به پروژه مدیریتی یوفا (UEFA MIP) گام بزرگی برای ورود به عرصه مدیریت حرفه‌ای فوتبال برداشت.
سالواتوره فوتی؛ مشهورترین دستیار دنیا در تیم ملی ایران سالواتوره فوتی؛ مشهورترین دستیار دنیا در تیم ملی ایران
سالواتوره فوتی، دستیار سابق ژوزه مورینیو، در آستانه پیوستن به کادرفنی امیر قلعه‌نویی است.
ادعای نماینده مجلس: افزایش ۵۰۰ درصدی نرخ سوم بنزین در راه است+ فیلم ادعای نماینده مجلس: افزایش ۵۰۰ درصدی نرخ سوم بنزین در راه است+ فیلم
ثابتی، نماینده مجلس، مدعی شد که دولت قصد دارد نرخ سوم بنزین را با ۵۰۰ درصد افزایش اعلام کند؛ خبری که هنوز از سوی منابع رسمی تأیید نشده است.
افشاگری سیف: روحانی دستور خالی کردن خزانه را داده بود+ فیلم افشاگری سیف: روحانی دستور خالی کردن خزانه را داده بود+ فیلم
رئیس اسبق بانک مرکزی گفت هشدار داده بود؛ فروش نامحدود سکه باعث خالی شدن خزانه می‌شود، اما رئیس‌جمهور وقت، روحانی، به هشدار توجه نکرد.
خداحافظی بورس با کانال ۳ میلیونی خداحافظی بورس با کانال ۳ میلیونی
شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز چهارشنبه ۲۳ مهر با ۴۱ هزار واحد افت، کانال ۳ میلیونی را از دست داد و به ۲ میلیون و ۹۷۴ هزار واحد رسید.
یارانه ۱۸ میلیون نفر تا پایان سال حذف می‌شود یارانه ۱۸ میلیون نفر تا پایان سال حذف می‌شود
رئیس مرکز رفاه ایرانیان اعلام کرد یارانه ۸ میلیون نفر از ابتدای سال قطع شده و تا ۵ ماه آینده یارانه ۱۰ میلیون نفر دیگر نیز حذف خواهد شد.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر