کد خبر: ۳۶۲۵۳
تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۳:۰۴

بانک کارآفرین ۵۰هزار میلیاردی شد

مجمع فوق‌العاده بانک کارآفرین برگزار شد و با موافقت سهامداران، سرمایه بانک به ۵۰هزار میلیارد ریال افزایش پیدا کرد.
بانک کارآفرین ۵۰هزار میلیاردی شد

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط‌عمومی بانک کارآفرین : مجمع عمومی فوق‌العاده بانک کارآفرین صبح سه شنبه ۸ اسفندماه ١۴٠٢ به منظور تصمیم گیری در خصوص افزایش سرمایه و اصلاح ماده مربوطه در اساسنامه، با حضور بیش از ۷۱ درصد سهامداران، نماینده سازمان بورس و اوراق بهادار،نماینده بازرس و حسابرس قانونی برگزار شد.

پس از قرائت دستور جلسه و همچنین مجوزهای قانونی، با افزایش سرمایه ۹ درصدی از محل سود انباشته و اندوخته‌ها موافقت شد.
در این مجمع پس از ارائه گزارش رضاراضی‌زاده معاون مالی و امور مجامع بانک و قرائت گزارش حسابرس و بازرس قانونی، سهامداران با افزایش سرمایه بانک کارآفرین از ۴۶هزار میلیارد ریال به ۵۰ هزار میلیارد ریال از محل سود انباشته رای مثبت دادند. این مرحله از افزایش سرمایه در بانک بدون نیاز به آورده نقدی از سوی سهامداران و به میزان ۴هزار میلیارد ریال صورت گرفت.

دکتر احمد بهاروندی مدیرعامل بانک کارآفرین در این مجمع ضمن اشاره به گزارش فعالیت‌های انجام شده بانک در یک سال گذشته، گفت: طی این مدت تمرکز بانک بر اصلاح زیرساختهای مورد نیاز بود که از مهمترین آن می‌توان به تحول در بخش فناوری اطلاعات بانک اشاره کرد.

وی در ادامه گفت: این امر به صورت کامل در چارت فناوری اطلاعات، نیروی انسانی و در نهایت core بانک در کمترین زمان ممکن و بدون مغایرت افتاد.

 به گفته وی، تغییرcore بانک نیازی بود که در سالهای گذشته احساس می شد اما به دلیل ریسک بالای آن اجرا نشده بود،در سالی که رو به پایان است؛ با اتکا به نیروی انسانی متبحر بانک، این امر به سرانجام رسید.

بهاروندی با اشاره به تغییرات در حوزه ارز و بین الملل نیز تاکید کرد: در طی یکسال گذشته با ارائه خدمات ارزی ، این بخش به روزهای اوج خود بازگشته و توانسته ایم در۵ماه گذشته سهم مناسبی از بازار را در این بخش به دست آوریم.
وی همچنین ایجاد انبار اسناد بانک ، پروژه دیتا سنتر بانک و اقدامات زیر ساختی و سخت افزاری را از دیگر اقدامات انجام شده در طی سال ۱۴۰۲خواند که تا پیش از مجمع عادی سال ۱۴۰۳ به بهره برداری خواهند رسید.

مدیرعامل بانک کارآفرین؛ نیروی انسانی را مهمترین سرمایه بانک خواند و در خصوص محل تامین افزایش سرمایه بانک گفت: طبق قانون، بانکها هر ۵سال یکبار می توانند از محل تجدید ارزیابی دارایی‌های خود افزایش سرمایه بدهند و این امر برای بانک کارآفرین در سال ۱۳۹۹ انجام شد.
به گفته بهاروندی، با توجه به اینکه طی این سالها امکان افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی‌ها ممکن نبود؛ با دریافت مجوز از سهامداران برای استحکام صورت‌های مالی، بحث افزایش سرمایه از محل سود انباشته و سایر اندوخته‌ها در دستور کار قرار گرفت.
مدیرعامل بانک در توضیح خود اضافه کرد: افزایش سرمایه با هدف بهبود و ارتقاء نسبت‌های عملیاتی، افزایش توانایی و ظرفیت بانک در جذب منابع، اعطای تسهیلات و بهبود سهم از بازار انجام خواهد شد و بی شک افزایش سودآوری و رقابت‌پذیری و همچنین بهبود ساختار مالی و کاهش ریسک منجر خواهد شد.

در جریان برگزاری این مجمع رضا راضی زاده دبیر مجمع و معاون مالی و امور مجامع با اشاره به روند تغییرات سهام بانک در ۲۴سال گذشته گفت: بحث افزایش سرمایه بانک، در سالهای گذشته همواره مورد تاکید بوده است و این روال بعد از افزایش سرمایه سال ١٣٩٩ به صورت پیوسته هر ساله تکرار شده تا مزایای مهمی از جمله معافیت مالیاتی بانک از این منظر محقق شود.
به گفته وی، بانک کارآفرین در حال حاضر در شبکه بانکی ششمین بانک خصوصی کشور است که پس از افزایش سرمایه آن به  ۵۰هزارمیلیارد ریال به جایگاه چهارم در جمع بانک‌های خصوصی ارتقاء خواهد یافت.

برچسب ها: بانک کارآفرین
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اظهارات قائم‌پناه درمورد جراحی اقتصادی دولت و کسانی که دست به اسلحه می‌برند اظهارات قائم‌پناه درمورد جراحی اقتصادی دولت و کسانی که دست به اسلحه می‌برند
محمدجعفر قائم‌پناه، معاون اجرایی رییس جمهور، گفت: امروز رئیس‌جمهور دستور دادند که تا حدی که به امنیت ملی خدشه‌ای وارد نشود، با مردم معترض هیچ برخورد امنیتی صورت نگیرد. کسانی که دست به اسلحه می‌برند، چاقو می‌کشند و اسلحه دارند، کسانی که به مراکز نظامی حمله می‌کنند مصداق عینی اغتشاشگر هستند. دولت اعتراض کسانی که به گرانی و مسائل صنفی معترض هستند را به رسمیت می‌شناسد.
فیلمی کمتر دیده شده از عزاداری مادورو برای شهید رئیسی فیلمی کمتر دیده شده از عزاداری مادورو برای شهید رئیسی
فیلمی کمتر دیده شده از مادورو، پس از ضایعه سقوط بالگرد حامل رئیس جمهور، مادورو در سفارت ایران حضور پیدا کرد
توضیحات میدری در مورد افرادی که یارانه‌شان قطع شده + ویدئو توضیحات میدری در مورد افرادی که یارانه‌شان قطع شده  + ویدئو
وزیر رفاه بیان کرد: افرادی که تاکنون یارانه نمی‌گرفتند از شنبه( ۲۰ دی ماه) تا ۱۵ روز فرصت دارند در سامانه حمایت ثبت نام کنند تا کالابرگ آنها نیز در دی پرداخت شود، کسانی که یارانه نمی‌گیرند، از شنبه در سامانه شمیم، ثبت نام کنند و آنها هم در همین دی ماه کالابرگ را دریافت خواهند کرد.
سخنگوی دولت اعلام کرد: افزایش قیمت کالاهای اساسی طی هفته آتی سخنگوی دولت اعلام کرد: افزایش قیمت کالاهای اساسی طی هفته آتی
سخنگوی دولت با اشاره به جزئیاتی از طرح جدید معیشتی دولت، فهرست یازده قلم کالای در نظرگرفته‌شده برای این طرح را اعلام کرد، با آزاد کردن نرخ ارز، قیمت روغن، قیمت مرغ و قیمت تخم مرغ نسبت به بقیه اقلام افزایش چشم‌گیری‌تری دارند
چند کنسرت در تهران و شهرستان‌ها لغو شد چند کنسرت در تهران و شهرستان‌ها لغو شد
در روز‌های اخیر کنسرت‌های چند خواننده و گروه موسیقی در تهران و شهرستان‌ها لغو شده است.
اینفوگرافیک+ پایان مادورو! روایت تصویری از سقوط رئیس‌جمهور ونزوئلا اینفوگرافیک+ پایان مادورو! روایت تصویری از سقوط رئیس‌جمهور ونزوئلا
اینفوگرافیک اختصاصی مخاطب۲۴، این روایت تصویری، تحولات سیاسی و اقتصادی ونزوئلا را از سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۲۶ مرور می‌کند؛ از تورم افسارگسیخته و مهاجرت میلیونی تا عملیات نظامی آمریکا و پایان دوران مادورو
فوری | در طرح جدید کالابرگ ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود فوری | در طرح جدید کالابرگ  ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود
جزئیات طرح جدید یارانه و کالابرگ با هدف نهایی حذف رانت، کاهش نوسان قیمت و رساندن یارانه به مصرف‌کننده واقعی منتشر شد
برگزیده
فوری | در طرح جدید کالابرگ ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود فوری | در طرح جدید کالابرگ  ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود
جزئیات طرح جدید یارانه و کالابرگ با هدف نهایی حذف رانت، کاهش نوسان قیمت و رساندن یارانه به مصرف‌کننده واقعی منتشر شد
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
صفحه خبر بالای تصاویر