کد خبر: ۳۶۱۵۳
تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۹:۲۸

۱۲ کیلوگرم حشیش از خانه‌ای در غرب تهران کشف شد

رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر غرب استان تهران از کشف بیش از ۱۲ کیلوگرم حشیش از خانه‌ای در غرب تهران خبرداد.
۱۲ کیلوگرم حشیش از خانه‌ای در غرب تهران کشف شد

مخاطب ۲۴- سرهنگ حسین زلفخانی در تشریح جزئیات این خبر گفت: ماموران پلیس مبارزه با موادمخدرغرب استان تهران با انجام اقدام اطلاعاتی متوجه شدند که یک قاچاقچی موادمخدر با همدستی فرد دیگری در خادم آباد شهریار، اقدام به خرید و فروش موادمخدر کرده است. در همین راستا نیز بررسی موضوع را در دستورکار خود قرار دادند.  

وی افزود: با رصد تحرکات فرد قاچاقچی و همدستش ازسوی ماموران مشخص شد که متهم اخیرا مقادیری موادمخدر از همدستش تحویل گرفته و در منزلش در خادم آباد شهریار مخفی کرده و قصد دارد تا آن را به شکل خرده فروشی به فروش برساند.

زلفخانی تصریح کرد: ماموران با کسب این اطلاعات اقدام به شناسایی محل فعالیت متهم کرده و پس از آن اقدام به هماهنگی با مقام قضایی کرده و مجوز‌های لازم را اخذ کردند. در ادامه نیز تیمی از ماموران پلیس مبارزه با موادمخدر غرب استان تهران با هماهنگی مقام  قضائی به مخفیگاه این فرد رفته و با اجرای عملیاتی پلیسی، فرد قاچاقچی را در منزلش دستگیر و به مقر انتظامی منتقل کردند.  

رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر تهران بزرگ با اشاره به انجام بازرسی از منزل متهم دستگیر شده، گفت: ماموران در جریان بازرسی انجام شده از منزل این فرد مقدار ۱۲ کیلو و ۳۰۰ گرم موادمخدر  از نوع حشیش را کشف و ضبط کردند.

وی با بیان اینکه همدست این فرد نیز از سوی پلیس شناسایی و در عملیاتی دیگر دستگیر شد، گفت: هر دو متهم دستگیر شده به همراه موادمخدر مکشوفه و برای سیر مراحل قانونی به پلیس مبارزه با موادمخدر غرب استان تهران منتقل شده و در آنجا تحت بازجویی قرار گرفتند. پس از آن با تشکیل پرونده و برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شدند. تحقیقات تکمیلی در خصوص این پرونده همچنان ادامه دارد.

برچسب ها: مواد مخدر
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ایران به شبکه جهانی یونسکو در حفاظت میراث و علوم شناختی پیوست ایران به شبکه جهانی یونسکو در حفاظت میراث و علوم شناختی پیوست
با تصویب یونسکو، ایران به شبکه UNITWIN مرمت معماری و کرسی علوم شناختی پیوست و جایگاه خود را در پژوهش و حفاظت بین‌المللی ارتقا داد.
عوامل "عشق ابدی" و "زن روز" در دام قانون! عوامل "عشق ابدی" و "زن روز" در دام قانون!
مراجع قضائی صفحات اینستاگرامی چند شرکت‌کننده دو برنامه «عشق ابدی» و «زن روز» را به‌دلیل ترویج سبک زندگی مغایر با هنجار‌های اجتماعی توقیف و صاحبان آنها را تحت پیگرد قرار دادند.
پرونده دختر آبادانی مفقودی تحت رسیدگی قضایی پرونده دختر آبادانی مفقودی تحت رسیدگی قضایی
ستاره حیدری، نوجوان ۱۷ ساله آبادانی از ۱۵ آبان ناپدید شده است. دادستانی پرونده ویژه‌ای تشکیل داده و پیگیری‌ها و رصد تلفن و حساب‌ها ادامه دارد.
مذاکرات ونزوئلا و بلاروس درباره همکاری نظامی-فنی مذاکرات ونزوئلا و بلاروس درباره همکاری نظامی-فنی
هیئت بلاروسی به سرپرستی اولگ میشچنکو وارد کاراکاس شد و سومین نشست کارگروه همکاری نظامی-فنی با ونزوئلا برگزار شد. گفت‌و‌گو‌ها بر توسعه روابط متمرکز بود.
آیا پوتین «ژنرال» لاوروف را کنار می‌گذارد؟ آیا پوتین «ژنرال» لاوروف را کنار می‌گذارد؟
پس از دو هفته غیبت از جلسات مهم، سرگئی لاوروف دوباره ظاهر شد و رسانه‌ها درباره احتمال کاهش نفوذ او در دولت پوتین و جایگزینی‌اش گمانه‌زنی می‌کنند.
بازداشت یک اسرائیلی به اتهام انتقال اطلاعات حساس به ایران بازداشت یک اسرائیلی به اتهام انتقال اطلاعات حساس به ایران
رژیم صهیونیستی از دستگیری مردی ۲۷ ساله به اتهام انتقال اطلاعات حساس تأسیسات و پایگاه‌های نظامی به ایران خبر داد؛ او بیش از یک سال با مأموران ایرانی در ارتباط بود.
عراقچی: حقوق بین‌الملل زیر حمله قدرت‌های هژمونیک است عراقچی: حقوق بین‌الملل زیر حمله قدرت‌های هژمونیک است
سید عباس عراقچی در اجلاس بین‌المللی «حقوق بین‌الملل تحت تهاجم» اعلام کرد، جنگ و زور در روابط بین‌الملل غالب شده و دیپلماسی اولین قربانی این روند است.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر