کد خبر: ۳۶۱۴۱
تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۱

مرکز حقوق بشری اروپا-مدیترانه ای: اسراییل مقصر است

یک مرکز حقوق بشری با رد ادعا‌های تل آویو درباره کشتار جنوب غرب شهر غزه، خواستار مجازات مقامات رژیم صهیونیستی شد.
مرکز حقوق بشری اروپا-مدیترانه ای: اسراییل مقصر است

مخاطب ۲۴- به گزارش فلسطین الیوم، مرکز حقوق بشری اروپا-مدیترانه‌ای اعلام کرد: تحقیقات اولیه درباره کشتار فلکه النابلسی در جنوب غرب شهرغزه علیه غیرنظامیان فلسطینی، نشان از دست داشتن کامل اسرائیل در این جنایت دارد.

این مرکز بیان کرد: ده‌ها مورد را ثبت کرده ایم که بر اثر گلوله هدف قرار گرفته اند و ادعا‌های مطرح شده از سوی سخنگوی ارتش اسرائیل در این زمینه نادرست است.

مرکز حقوق بشری تاکید کرد: ما خواستار تحقیق بین المللی مؤثر برای بازخواست مقامات اسرائیلی هستیم.

این در حالی است که روز گذشته نیز ناظر اروپا مدیترانه حقوق بشر در بیمارستان الشفاء کنفرانس مطبوعاتی در خصوص جنایت اخیر رژیم صهیونیستی در فلکه النابلسی برگزار کرد. این مرکز حقوق بشری اعلام کرد که اسناد مربوط به حمله تانک‌های رژیم صهیونیستی به تجمع غیرنظامیان فلسطینی که در حال دریافت کمک‌های انسانی بوده‌اند را به دست آورده است.

این بیانیه تاکید کرد که در نتیجه این حملات ۱۱۲ غیرنظامی فلسطینی به شهادت رسیده و ۷۶۰ تن دیگر زخمی شده‌اند، این در حالی است که احتمالاً همچنان پیکر تعدادی از شهدا در آن منطقه وجود دارد و شناسایی نشده است.

این مرکز حقوق بشری با رد ادعا‌های سخنگوی نظامی ارتش رژیم صهیونیستی تاکید کرد که قربانیان در نتیجه اصابت گلوله نظامی به شهادت رسیده و به علت زیر گرفته شدن توسط خودرو یا فشار جمعیت جان خود را از دست نداده‌اند و تصاویر ویدئویی نیز صحت این موضوع را به اثبات می‌رساند.

ناظر حقوق بشر به بیان ۴ دلیل در این خصوص پرداخته که تلاش ارتش رژیم صهیونیستی برای کشتار غیرنظامیان گرسنه را ثابت می‌کند. علامت جراحت گلوله در تن بسیاری از شهدا و زخمی‌ها و تصاویر ویدئویی که شاهدان عینی از این جنایت منتشر کرده و صدای گلوله باران که در این تصاویر به گوش می‌رسد و از سوی تانک‌های رژیم صهیونیستی شلیک می‌شود، از جمله این اسناد است.

این مرکز خاطرنشان کرد که از صدای گلوله‌ها مشخص می‌شود که این گلوله‌ها از سلاح‌های خودکار ۵.۵۶ میلیمتری شلیک می‌شود.

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی اخیراً تلاش کرده بود نظامیان اسرائیلی را در این جنایت غیر مقصر معرفی کند و گفته بود که این افراد احتمالاً در اثر زیر گرفته شدن توسط خودرو یا فشار جمعیت جان خود را از دست داده اند، این در حالی است که تصاویر شلیک مستقیم به سمت غیر نظامیانی که منتظر دریافت کمک‌های انسانی هستند، در شبکه‌های مجازی منتشر شده است.

برچسب ها: غزه
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند
اپل پس از انتشار گزارش‌هایی درباره ترک‌خوردن و خرابی نمایشگر داخلی آیفون دوئو، اعلام کرد که از وجود مشکلی در نمایشگر تعداد محدودی از این گوشی‌های تاشو اطلاع دارد و دستگاه‌های آسیب‌دیده را تعویض می‌کند.
برگزیده
کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم! کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم!
رهبر کره شمالی با تأکید بر تشدید آموزش‌های نظامی و ارتقای آمادگی رزمی، فرماندهان ارتش کره شمالی را به آماده‌سازی یگان‌ها برای جنگ و حفظ وفاداری ایدئولوژیک فراخواند.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟ اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟
نشست چهارجانبه ایران، عربستان، ترکیه و پاکستان در حالی در جریان است که تحولات منطقه‌ای، نگاه‌ها را به نتایج این رایزنی‌ها دوخته است؛ اما در این دیدار چه پیامد‌هایی برای آینده روابط منطقه‌ای خواهد داشت