کد خبر: ۳۶۱۳۶
تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۴

پرونده محبی استقلال را تهدید می‌کند؟

باشگاه استقلال برای پرداخت طلب سانتاکلارا در راستای جذب قرضی محمد محبی در فصل گذشته نامه‌ای را به فدراسیون بین‌المللی فوتبال (فیفا) ارسال کرده و منتظر پاسخ این نهاد است. تا زمانی که پاسخی به دست آبی‌پوشان نرسد، خطری آن‌ها را در راه رسیدن به لیگ قهرمانان آسیا تهدید نمی‌کند.
پرونده محبی استقلال را تهدید می‌کند؟

مخاطب ۲۴- در روز‌های اخیر بازهم پرونده محمد محبی به یک سوژه برای هواداران استقلال تبدیل شده است. آن‌ها نگران این هستند مبادا پروند پر حاشیه بازیکنی که یک فصل از سانتاکلارا به صورت قرضی راهی تهران شد تا پیراهن آبی را بپوشد، برای آن‌ها اتفاقی تلخ را رقم زده و بازهم باعث شود تا آبی‌پوشان از حضور در لیگ قهرمانان آسیا محروم شوند.

این پرونده به یک سال و اندی پیش برمی‌گردد، برای اینکه بخواهیم زوایای این پرونده را مورد بررسی قرار دهیم به ماه‌ها پیش برمی‌گردیم.

استقلال در انتظار پاسخ فیفا؛ پرونده محبی فعلا بی‌خطر است!

باشگاه استقلال که محبی را به طور قرضی از سانتاکلارا به خدمت گرفته بود، طبق توافق باید ۲۳۰ هزار دلار در آبان ماه پارسال به این باشگاه پرتغالی پرداخت می‌کرد. طبق تفاهم‌نامه‌ای که طرفین در هنگام عقد قرارداد امضا کرده بودند، در صورت تاخیر در پرداخت پول، آبی‌ها موظف به تقبل ضرر و زیان شده بودند.

باشگاه استقلال پارسال نسبت به ارسال یک حواله ۲۳۰ هزار دلاری به باشگاه سانتاکلارا اقدام کرد که ۹۰ هزار دلار در حساب باشگاه پرتغالی نشست و ۱۴۰ هزار دلار دیگر برگشت خورد.

باشگاه سانتاکلارا پس از اینکه پول برگشت خورد به فدراسیون بین‌المللی فوتبال (فیفا) شکایت کرد و خواهان دریافت غرامت شد.

در زمان مدیریت علی فتح‌الله‌زاده باشگاه دفاعیه محکمی را به فیفا ارسال کرد. در این دفاعیه باشگاه استقلال نوشت: قسط اول باشگاه سانتاکلارا طبق اسناد و مدارکی که در پرونده موجود است پرداخت شد و این نشان می‌دهد باشگاه استقلالل به دنبال تسویه حساب با این باشگاه پرتغالی بود، اما با توجه به تحریم ظالمانه دولت آمریکا علیه ایران برای قسط دوم با مشکلات عدیده‌ای روبرو شد و مبلغ واریزی برگشت خورد، به همین دلیل تقصیری متوجه باشگاه استقلال نیست!

دفاعیه باشگاه استقلال باعث شد تا فیفا شکایت سانتاکلارا را رد و آبی‌های پایتخت را از پرداخت غرامت معاف و اعلام کند که باتوجه به پرداخت ۹۰هزار دلار، استقلال صرفا ملزم به پرداخت مبلغ باقی‌مانده (۱۴۰ هزار دلار) است.

استقلال در انتظار پاسخ فیفا؛ پرونده محبی فعلا بی‌خطر است!

جدایی علی فتح‌الله زاده و حضور حجت کریمی در باشگاه باشگاه روند پروند پرونده را تغییر داد. عدم توجه به این موضوع مهم باعث شد تا باشگاه سانتاکلارا پرونده را به دادگاه عالی ورزش برده و در نهایت پرونده‌ای که در فیفا با پیروزی باشگاه استقلال خاتمه پیدا کرده بود در دادگاه عالی ورزش با شکست آبی‌پوشان تهرانی به پایان برسد تا این باشگاه با یک چالش بین‌المللی مواجه شود.

پس از رای فیفا، طلب سانتاکلارا باردیگر پرداخت نشد تا این بار باشگاه پرتغالی به دادگاه عالی ورزش شکایت کند. دادگاه عالی ورزش پس از رسیدگی به این پرونده اعلام کرد که پس از رای فیفا و با توجه به اینکه اراده‌ای برای پرداخت پول محبی از سوی باشگاه استقلال وجود ندارد، آبی‌ها موظف هستند علاوه بر پرداخت ۱۴۰هزار دلار، ضرر و زیان ناشی از تاخیر در واریز این مبلغ را نیز پرداخت کنند.

روزنامه پرتغالی «رکورد» درباره حکم جنجالی دادگاه عالی ورزش نوشت: باشگاه سانتاکلارا پرتغال مبلغ ۵۰۰ هزار یورو از استقلال دریافت خواهد کرد. بعد از شکایت باشگاه پرتغالی به دادگاه عالی ورزش، مقرر شد که باشگاه ایرانی این مبلغ را به سانتاکلارا پرداخت کند.

استقلال در انتظار پاسخ فیفا؛ پرونده محبی فعلا بی‌خطر است!

رفتن کریمی و روی کارآمدن علی خطیر باعث شد تا مدیرعامل تازه وارد استقلال نامه‌ای را به باشگاه سانتاکلارا ارسال و خواهان مذاکره برای پایان دادن به این پرونده شود.

خطیر چند نامه برای این باشگاه پرتغالی ارسال کرد، اما آن‌ها اعلام کردند تحت هیچ شرایطی حاضر به مذاکره با استقلال نیستند چرا که آن‌ها چند ماه قبل‌تر با ارسال فیش جعلی برای سانتاکلارا اعتمادی را که وجود داشت از بین برده و آن‌ها حاضر نیستند دیگر فرصتی به استقلال بدهند!

حال این پرسش مطرح می‌شود که «چرا باشگاه پرتغالی با استقلال همکاری لازم را انجام نداد؟»

در پاسخ به این پرسش باید نوشت که همه چیز به ماجرای فیش جعلی برمی‌گردد که به تاریخ ۲۲ مرداد ۱۴۰۱ در دوره مدیریت اسبق باشگاه (مصطفی آجورلو) فیشی به مبلغ ۲۳۰ هزار یورو برای باشگاه سانتاکلارا ارسال می‌شود؛ فیشی که بعد‌ها مشخص شد وجود خارجی نداشته و جعلی بوده است!

استقلال در انتظار پاسخ فیفا؛ پرونده محبی فعلا بی‌خطر است!

در آن برهه زمانی این کار‌ها را معاونت اجرایی استقلال با هماهنگی معاونت مالی انجام می‌داد.

وی افزود: فیش ارسالی برای باشگاه سانتاکلارا ارسال شد، اما چند ماه بعد و زمانی که مدیریت اسبق برکنار شده بود باشگاه سانتاکلارا برای باشگاه استقلال نوتیس فرستاد که با توجه به عدم پرداخت پول، محمد محبی باید به این تیم پرتغالی برگردد.

مدیر استقلالی ادامه داد: پس از اخطار باشگاه سانتاکلارا فتح‌الله‌زاده مدیرعامل وقت باشگاه استقلال که به تازگی به باشگاه آمده بود به واحد بین‌الملل دستور پیگیری داد و پس از استعلام از بانک مشخص شد فیش ارسال شده برای باشگاه سانتاکلارا جعلی بوده است!

باشگاه استقلال و علی خطیر وقتی دیدند این باشگاه پرتغالی تحت هیچ شرایطی راضی به کوتاه آمدن نیستند نامه‌ای را برای فیفا تنظیم کرده و نوشتند: باشگاه استقلال حکم فیفا را پذیرفت و و حاضر به پرداخت مبلغ بدهی خود به باشگاه سانتاکلارا شد، اما این باشگاه پرتغالی حاضر به همکاری نیست، لذا درخواست می‌شود بخشی بدهی سانتا کلارا از محل درآمد‌های استقلال در فیفا پرداخت و باقیمانده آن به باشگاه استقلال اعلام شود تا نسبت به پرداخت آن اقدام کند!

استقلال در انتظار پاسخ فیفا؛ پرونده محبی فعلا بی‌خطر است!

در حال حاضر باشگاه استقلال منتظر پاسخ فیفاست و تا این لحظه جوابی برای آبی‌پوشان ارسال نشده است. با این حساب فعلا خطری استقلال را تهدید نمی‌کند.

 

برچسب ها: محمد محبی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قدرت پرنده‌های آهنین ایران، بررسی جنگنده‌های ایران و توانمندی‌هایشان قدرت پرنده‌های آهنین ایران، بررسی جنگنده‌های ایران و توانمندی‌هایشان
نیروی هوایی ایران با ناوگان متنوعی از جنگنده‌های بومی و خارجی، نقش کلیدی در دفاع از آسمان کشور دارد. این مقاله به بررسی مزایا و معایب جنگنده‌های ایران، از اف-14 تام‌کت تا کوثر بومی، می‌پردازد و نگاهی به توانمندی‌ها و چالش‌های جنگنده‌های ایران دارد.
زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟ زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟
به گفته مسئولان، منابع مالی کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ تامین شده است.
چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟ چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟
حتی زیر آتش، زندگی راهی پیدا می‌کند... تنها در ۱۲ روز جنگ علیه ایران، ۳۰۳۰۸ نوزاد به دنیا آمدند.
چرا چاوشی را انتخاب کردند؟! چرا چاوشی را انتخاب کردند؟!
محسن چاوشی بعد از خواندن قطعه علاج و ایستادگی کنار مردم کشورش مورد تهاجم رسانه‌ها و هنرمندان ضد انقلاب قرار گرفته است.
نیرو‌های شرکت به گوش باشید! نیرو‌های شرکت به گوش باشید!
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته، از تلاش‌ها برای تعیین تکلیف و ساماندهی نیرو‌های شرکتی از سوی دولت چهاردهم خبر داد.
دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟ دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟
استیو ویتکاف نماینده ویژه دولت آمریکا قصد دارد هفته آینده در اسلو با عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران برای ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای دیدار کند.
تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف
مسعود پزشکیان در سفر امروز به جمهوری آذربایجان، با الهام علی اف دیدار کرد.
برگزیده
هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد
وحید هاشمیان با امضای قراردادی رسمی به‌عنوان سرمربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس انتخاب شد.
بازی دوستانه ایران با شیلی لغو شد بازی دوستانه ایران با شیلی لغو شد
رئیس فدراسیون فوتبال شیلی از لغو بازی دوستانه با تیم ملی فوتبال ایران خبر داد.
دیدار حساس درویش و زنوزی دیدار حساس درویش و زنوزی
نشست مالک باشگاه تراکتور و مدیرعامل پرسپولیس در فدراسیون فوتبال برگزار شد.
صفحه خبر بالای تصاویر