کد خبر: ۳۶۰۹۵
تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۹:۲۳

گزارش سازمان هواشناسی از وضعیت هوای کشور

سازمان هواشناسی کشور از آغاز بارش‌ها از فردا شب با ورود سامانه بارشی جدید و افزایش نسبی دما از امروز تا چهارشنبه در غالب مناطق کشور خبر داد
گزارش سازمان هواشناسی از وضعیت هوای کشور

مخاطب 24- بر اساس اعلام سازمان هواشناسی و بررسی نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری، امروز (شنبه ۱۲ اسفند) در برخی نقاط شرق و جنوب‌شرق کشور وزش باد شدید و گاهی خیزش گردوخاک پیش‌بینی می‌شود و در سایر مناطق کشور در روز جاری جو آرام حاکم خواهد بود.

سامانه بارشی جدید از اواخر فردا (یکشنبه ۱۳ اسفند) وارد کشور خواهد شد و ابتدا در برخی نقاط شمال‌غرب و دامنه‌های زاگرس مرکزی بارش برف و باران، وزش باد شدید موقتی رخ خواهد داد.

روز دوشنبه (۱۴ اسفند) در شمال‌غرب، غرب، جنوب‌غرب، دامنه‌های شمالی و جنوبی البرز مرکزی، نواحی مرکز و شرق کشور و برخی نقاط جنوب و جنوب‌شرق کشور بارش برف و باران، وزش باد شدید موقتی، در برخی نقاط گردوخاک و در استان‌های جنوبی رعدوبرق پیش‌بینی شده است.

بیشتر بخوانید



روز سه‌شنبه (۱۵ اسفند) در غالب مناطق کشور تحت تاثیر فعالیت سامانه بارشی، بارش برف و باران، وزش باد شدید موقتی رخ می‌دهد که عمده فعالیت سامانه بارشی در این روز در شرق و جنوب‌شرق خواهد بود.

روز چهارشنبه (۱۶ اسفند) در جنوب‌شرق کشور بارش پراکنده رخ خواهد داد و سپس سامانه بارشی از کشور خارج می‌شود.

بر اساس این گزارش از امروز تا روز چهارشنبه هفته جاری در غالب مناطق کشور روند افزایش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود.

دریای عمان امروز (شنبه) و خلیج فارس روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه مواج است.

آسمان تهران امروز صاف در بعضی ساعات همراه با غبار محلی پیش‌بینی شده که این شرایط تا فردا هم ادامه دارد، اما از فردا شب کمی ابری در بعضی ساعات همراه با غبار محلی و به تدریج شاهد افزایش ابر خواهیم بود. کمینه و بیشینه دمای هوا امروز در پایتخت ۲ و ۱۶ درجه سانتی‌گراد است.
منبع: ایسنا

برچسب ها: هواشناسی
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.