کد خبر: ۳۶۰۹
تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۵

نماینده سنندج: جاده‌های کردستان قتلگاه مردم شده است

نماینده مردم سنندج در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از وضعیت جاده‌های کردستان خواستار توجه وزارت راه و شهرسازی و رفع نقاط حادثه‌خیز شد.

به گزارش خبرنگار مخاطب 24 و به نقل از خانه ملت، سید مهدی فرشادان در تذکری شفاهی در جریان جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی خطاب به وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: تا کی باید با فریاد دردناک بخواهیم به مسئولان راه و شهرسازی از وضعیت جاده‌های کردستان بگوییم؟ جاده‌های کردستان به قتلگاه مردم تبدیل شده است به داد جاده‌ها و راه‌های کردستان برسید نقاط حادثه‌خیز باید مرتفع شود.

وی در ادامه در تذکری به وزیر کشور بیان کرد: چند روز پیش شاهد واژگونی تانکر حامل مواد سوختنی در شهر حسین‌آباد بودیم که با مناطق مسکونی برخورد کرد و 15 شهروند در زباله آتش سوختند اما آنچه که دردناک است نبود امکانات آتش‌نشانی است که منجر شد تا ساعت‌ها 30 واحد مسکونی در آتش بسوزد. هرچه سریع‌تر باید نسبت به ساخت ایستگاه آتش‌نشانی و تامین امکانات برای مردم منطقه اقدام شود.

نماینده مردم سنندج در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: چرا نباید شهر حسین‌آباد درمانگاه و داروخانه شبانه‌روزی داشته باشد و مردم از نبود امکانات درمانی رنج ببرند؟ انتظار می‌رود هرچه سریع‌تر به این موضوع توجه و رسیدگی شود.

اخبار داغ
دبیرکل حزب الله: هرگز سلاحمان را تسلیم دشمن نمی‌کنیم دبیرکل حزب الله: هرگز سلاحمان را تسلیم دشمن نمی‌کنیم
دبیر کل حزب‌الله با بیان اینکه اسرائیل به عنوان یک غده سرطانی خطری راهبردی برای کل جهان است و باید مقابل آن ایستاد، تاکید کرد این رژیم حق دخالت در امور لبنان را ندارد و ما هرگز سلاح خود را تسلیم دشمن صهیونیستی نمی‌کنیم.
ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد
معاون اول رئیس‌جمهور تصویب‌نامه هیات وزیران در خصوص لغو ممنوعیت ترخیص برنج در ایام برداشت را ابلاغ کرد.
مسافران پرواز‌های هوایی مبالغ خود را پس گرفتند؟ مسافران پرواز‌های هوایی مبالغ خود را پس گرفتند؟
جنگ ۱۲ روزه میان ایران و اسرائیل نه‌تنها تحولات ژئوپلیتیکی و امنیتی گسترده‌ای در پی داشت، بلکه روند روزمره و اقتصاد کشور و مردم را به صورت جدی به خطر انداخت.
هدیه بانک مرکزی به بورس! هدیه بانک مرکزی به بورس!
نظام بانکی سرانجام برای نجات بورس وارد عمل شد؛ خبر بسته حمایتی ۶۰ همتی از سوی بانک مرکزی در شرایطی منتشر شد که چهار روز متوالی صف‌های فروش سنگین، معاملات را قفل کرده بود. با وجود گشایش قفل‌ها، بورس تهران روز چهارشنبه بزرگ‌ترین خروج سرمایه حقیقی تاریخ خود را تجربه کرد و ۱۳همت پول از گردونه دادوستد‌ها خارج شد. در همین روز، ارزش معاملات به بیش از ۲۷همت رسید؛
نرخ بلیت اتوبوس تغییر کرده است؟ نرخ بلیت اتوبوس تغییر کرده است؟
در پی اعلام برخی مسافران در خصوص افزایش نرخ بلیت اتوبوس در برخی مسیر‌ها و پرداخت وجه اضافه به رانندگان در طی مسیر، رئیس هیات مدیره اتحادیه شرکت­‌های تعاونی مسافربری کشور اعلام کرد که هیچ افزایش قیمتی در روز‌های اخیر در بلیت اتوبوس نداشتیم و هرگونه گران‌فروشی در این بخش تخلف است.
زمان ارائه کارت ورود به جلسه آزمون‌های سمپاد و نمونه زمان ارائه کارت ورود به جلسه آزمون‌های سمپاد و نمونه
نتایج امتحانات نهایی و داخلی دانش‌آموزان در تمام مقاطع تحصیلی نه تنها اعلام شده بلکه در حال حاضر، پیش ثبت‌نام‌های پایه‌های اول و هفتم نیز آغاز شده است. همچنین از امروز داوطلبان آزمون سمپاد و نمونه دولتی می‌توانند نسبت به اخذ کارت ورود به جلسه اقدام کنند.
پیام سید محمد خاتمی در آستانه عاشورا پیام سید محمد خاتمی در آستانه عاشورا
نعمت این همدلی و هم نوایی و همبستگی را باید شکر نهاد و ضرورت آن، اکنون بیش و پیش از همه بردوش حکومت است که هوشمندانه در روند کم کردن آلام و نگرانی‌های مردم و جلب رضایت نخبگان و تمام ملت و شنیدن صدای آنان، گام‌های پر شتاب‌تر و استوارتر بردارد.
صفحه خبر بالای تصاویر