کد خبر: ۳۶۰۶
تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۰

کاهش مقاومت ۲ دوز واکسن کرونا پس از ۶ ماه

ابراهیم قادری رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت از تزریق حدود ۱۰ میلیون دز سوم واکسن کرونا در کشور خبر داد و گفت: امیدواریم این پوشش در روز‌های آینده افزایش پیدا کند.

به گزارش سرویس اجتماعی مخاطب ۲۴ و به نقل از ایرنا، رئیس اداره مراقبت مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت دوشنبه شب در یک گفت وگوی زنده تلویزیونی در پاسخ به این پرسش که "در حال حاضر وضع تزریق نوبت سوم واکسن کرونا درکشور چگونه است؟ "، افزود: هم اکنون پوشش دز سوم کم است و این پوشش باید در کشور افزایش پیدا کند.

کاهش مقاومت ۲ دوز واکسن کرونا پس از ۶ ماه
کاهش مقاومت ۲ دوز واکسن کرونا پس از ۶ ماه
او ادامه داد: زمانی که یک ویروس جدید وارد زندگی بشر می‌شود، سعی می‌کند با سیستم ایمنی بدن افراد به حد تعادل برسد، این تعادل از طریق بیماری‌های مکرر ایجاد می‌شود که به طور طبیعی عارضه‌هایی را در پی خواهد داشت.

قادری با بیان اینکه از طریق واکسیناسیون می‌توانیم سطح ایمنی بدن را افزایش دهیم تا بدن بتواند در مقابل ویروس مقاومت کند، گفت: مطالعات مختلف نشان داده است که بعد از حدود ۵ یا ۶ ماه این ایمنی نصف خواهد شد و لازم است که دز سوم واکسن تزریق شود.

رئیس اداره مراقبت مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت همچنین با اشاره به اینکه در بسیاری از بیماری‌های ویروسی، دز‌های متعددی از واکسن تزریق می‌شود و این تجربه برای بشر وجود دارد، افزود: تزریق واکسن ایمنی کامل ایجاد نمی‌کند و دز سوم برای افزایش سطح ایمنی بدن تزریق می‌شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
برگزیده
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر