کد خبر: ۳۶۰۶
تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۰

کاهش مقاومت ۲ دوز واکسن کرونا پس از ۶ ماه

ابراهیم قادری رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت از تزریق حدود ۱۰ میلیون دز سوم واکسن کرونا در کشور خبر داد و گفت: امیدواریم این پوشش در روز‌های آینده افزایش پیدا کند.

به گزارش سرویس اجتماعی مخاطب ۲۴ و به نقل از ایرنا، رئیس اداره مراقبت مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت دوشنبه شب در یک گفت وگوی زنده تلویزیونی در پاسخ به این پرسش که "در حال حاضر وضع تزریق نوبت سوم واکسن کرونا درکشور چگونه است؟ "، افزود: هم اکنون پوشش دز سوم کم است و این پوشش باید در کشور افزایش پیدا کند.

کاهش مقاومت ۲ دوز واکسن کرونا پس از ۶ ماه
کاهش مقاومت ۲ دوز واکسن کرونا پس از ۶ ماه
او ادامه داد: زمانی که یک ویروس جدید وارد زندگی بشر می‌شود، سعی می‌کند با سیستم ایمنی بدن افراد به حد تعادل برسد، این تعادل از طریق بیماری‌های مکرر ایجاد می‌شود که به طور طبیعی عارضه‌هایی را در پی خواهد داشت.

قادری با بیان اینکه از طریق واکسیناسیون می‌توانیم سطح ایمنی بدن را افزایش دهیم تا بدن بتواند در مقابل ویروس مقاومت کند، گفت: مطالعات مختلف نشان داده است که بعد از حدود ۵ یا ۶ ماه این ایمنی نصف خواهد شد و لازم است که دز سوم واکسن تزریق شود.

رئیس اداره مراقبت مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت همچنین با اشاره به اینکه در بسیاری از بیماری‌های ویروسی، دز‌های متعددی از واکسن تزریق می‌شود و این تجربه برای بشر وجود دارد، افزود: تزریق واکسن ایمنی کامل ایجاد نمی‌کند و دز سوم برای افزایش سطح ایمنی بدن تزریق می‌شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
زمان بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ زمان بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶
طبق برنامه اعلام‌شده، تیم ملی فوتبال ایران نخستین مسابقه خود را برابر نیوزیلند، سپس برابر بلژیک قرار و بعد از آن مقابل مصر قرار خواهد گرفت
زنده از مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶؛ بزرگ‌ترین رویداد تاریخ فوتبال زنده از مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶؛ بزرگ‌ترین رویداد تاریخ فوتبال
قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶ نه تنها مسیر تیم‌ها را مشخص کرد، بلکه آغازگر شور و هیجان بی‌سابقه‌ای در فوتبال جهان شد. با حضور ۴۸ تیم، سه میزبان و ساختار تازه، این رقابت‌ها رکوردشکن خواهد بود و تجربه‌ای بی‌نظیر برای هواداران سراسر جهان رقم خواهد زد.
پرسپولیس استقلال؛ باز هم تساوی پرسپولیس استقلال؛ باز هم تساوی
این تساوی در حالی رقم خورد که برنده این بازی شانس مستقیم صدر جدول بود. البته استقلالی‌ها با همین تساوی هم رده اول را حفظ کردند اما فرصت تعمیق اختلاف با دیگر مدعیان را از دست دادند.
«زوج‌ و فرد» در تهران سراسری شد؛ حتی مجوز طرح هم جلوی جریمه را نمی‌گیرد «زوج‌ و فرد» در تهران سراسری شد؛ حتی مجوز طرح هم جلوی جریمه را نمی‌گیرد
معاون حمل‌ونقل شهرداری تهران اعلام کرد: در روزهای آلودگی شدید هوا، طرح زوج‌وفرد به‌صورت سراسری و از درب منازل اجرا می‌شود.
دوربین‌های پرچمدار جدید چینی ویوو X۳۰۰ پرو دوربین‌های پرچمدار جدید چینی ویوو X۳۰۰ پرو
نتایج بررسی دوربین ویوو X۳۰۰ پرو منتشر شد و دنیای موبایل را شگفت‌زده کرد. این پرچمدار جدید با ترکیب دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی زایس و یک باتری غول‌پیکر، عملاً استاندارد‌های سال ۲۰۲۶ را جابه‌جا کرده است.
ظاهر جدید ستاره پرسپولیس برای بازی دربی ظاهر جدید ستاره پرسپولیس برای بازی دربی
محمد عمری، مهاجم پرسپولیس که این فصل در پست جدید خود در کنار علی علیپور یکی از زوج‌های اصلی خط حمله سرخپوشان را تشکیل داده، با تغییر استایل ظاهری خود آماده نبرد حساس دربی برابر استقلال می‌شود.
پس گرفتن استعفا پژمان بازغی و سام درخشانی پس گرفتن استعفا پژمان بازغی و سام درخشانی
متن استعفای پژمان بازغی و سام درخشانی پس از پذیرفته نشدن کناره‌گیری‌شان حذف شد.
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر