کد خبر: ۳۶۰۶
تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۰

کاهش مقاومت ۲ دوز واکسن کرونا پس از ۶ ماه

ابراهیم قادری رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت از تزریق حدود ۱۰ میلیون دز سوم واکسن کرونا در کشور خبر داد و گفت: امیدواریم این پوشش در روز‌های آینده افزایش پیدا کند.

به گزارش سرویس اجتماعی مخاطب ۲۴ و به نقل از ایرنا، رئیس اداره مراقبت مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت دوشنبه شب در یک گفت وگوی زنده تلویزیونی در پاسخ به این پرسش که "در حال حاضر وضع تزریق نوبت سوم واکسن کرونا درکشور چگونه است؟ "، افزود: هم اکنون پوشش دز سوم کم است و این پوشش باید در کشور افزایش پیدا کند.

کاهش مقاومت ۲ دوز واکسن کرونا پس از ۶ ماه
کاهش مقاومت ۲ دوز واکسن کرونا پس از ۶ ماه
او ادامه داد: زمانی که یک ویروس جدید وارد زندگی بشر می‌شود، سعی می‌کند با سیستم ایمنی بدن افراد به حد تعادل برسد، این تعادل از طریق بیماری‌های مکرر ایجاد می‌شود که به طور طبیعی عارضه‌هایی را در پی خواهد داشت.

قادری با بیان اینکه از طریق واکسیناسیون می‌توانیم سطح ایمنی بدن را افزایش دهیم تا بدن بتواند در مقابل ویروس مقاومت کند، گفت: مطالعات مختلف نشان داده است که بعد از حدود ۵ یا ۶ ماه این ایمنی نصف خواهد شد و لازم است که دز سوم واکسن تزریق شود.

رئیس اداره مراقبت مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت همچنین با اشاره به اینکه در بسیاری از بیماری‌های ویروسی، دز‌های متعددی از واکسن تزریق می‌شود و این تجربه برای بشر وجود دارد، افزود: تزریق واکسن ایمنی کامل ایجاد نمی‌کند و دز سوم برای افزایش سطح ایمنی بدن تزریق می‌شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
چراغ سبز برانکو به پرسپولیس، مذاکرات مثبت بود چراغ سبز برانکو به پرسپولیس، مذاکرات مثبت بود
سرمربی پیشین تیم فوتبال پرسپولیس از انجام مذاکراتی مثبت با این باشگاه خبر داد.
بالاخره درویش استعفا کرد! بالاخره درویش استعفا کرد!
رضا درویش، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس، با ارسال نامه‌ای رسمی به هیئت مدیره، استعفای خود را اعلام کرد تا دوران مدیریتی‌اش در این باشگاه پرطرفدار به پایان برسد.
حاشیه‌ساز شدن کراوات وزیر جنگ آمریکا در دیدار با زلنسکی و ترامپ حاشیه‌ساز شدن کراوات وزیر جنگ آمریکا در دیدار با زلنسکی و ترامپ
کراوات وزیر جنگ آمریکا در دیدار با زلنسکی و ترامپ به دلیل داشتن رنگ‌های مشابه پرچم روسیه، واکنش‌های گسترده‌ای در شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های غربی برانگیخت.
حمله هوایی پاکستان در پکتیکا جان هشت بازیکن کریکت را گرفت حمله هوایی پاکستان در پکتیکا جان هشت بازیکن کریکت را گرفت
در پی حملات هوایی ارتش پاکستان به مناطق مرزی ولایت پکتیکا، هشت بازیکن تیم‌های محلی کریکت افغانستان کشته و چهار نفر دیگر زخمی شدند.
صابر کاظمی، ستاره والیبال ایران در بیمارستان دوحه بستری شد صابر کاظمی، ستاره والیبال ایران در بیمارستان دوحه بستری شد
صابر کاظمی، ملی‌پوش سابق والیبال ایران و بازیکن تیم الریان قطر، به دلیل عارضه مغزی بامداد شنبه به کما رفت و هم‌اکنون در بیمارستانی در دوحه بستری است.
پایان رسمی قطعنامه ۲۲۳۱؛ ایران بیانیه داد پایان رسمی قطعنامه ۲۲۳۱؛ ایران بیانیه داد
وزارت خارجه ایران با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱ و برجام در ۲۶ مهر ۱۴۰۴، موضوع هسته‌ای ایران باید از دستور کار شورای امنیت حذف شود.
توزیع گوشت وارداتی از هفته آینده توزیع گوشت وارداتی از هفته آینده
مدیرعامل مؤسسه جهاد استقلال از آغاز توزیع گوشت گرم گوساله وارداتی با قیمت کمتر از ۷۰۰ هزار تومان از هفته آینده خبر داد و هدف این طرح را کنترل بازار عنوان کرد.
برگزیده
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
ببینید| تکنولوژی جدید برای توانبخشی به افراد، پس از سکته مغزی ببینید| تکنولوژی جدید برای توانبخشی به افراد، پس از سکته مغزی
ربات اسکلت‌ بیرونی واندرکرفت Atalante ساختهٔ شرکت فرانسوی Wandercraft یک سامانهٔ پیشرفته برای کمک به افراد دارای اختلالات حرکتی مانند سکته مغزی، آسیب نخاعی یا بیماری‌های نورولوژیک است. این ربات با حدود قیمت ۱۷۶ هزار دلار در آمریکا و اروپا عرضه شده است
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
صفحه خبر بالای تصاویر