کد خبر: ۳۶۰۶
تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۰

کاهش مقاومت ۲ دوز واکسن کرونا پس از ۶ ماه

ابراهیم قادری رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت از تزریق حدود ۱۰ میلیون دز سوم واکسن کرونا در کشور خبر داد و گفت: امیدواریم این پوشش در روز‌های آینده افزایش پیدا کند.

به گزارش سرویس اجتماعی مخاطب ۲۴ و به نقل از ایرنا، رئیس اداره مراقبت مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت دوشنبه شب در یک گفت وگوی زنده تلویزیونی در پاسخ به این پرسش که "در حال حاضر وضع تزریق نوبت سوم واکسن کرونا درکشور چگونه است؟ "، افزود: هم اکنون پوشش دز سوم کم است و این پوشش باید در کشور افزایش پیدا کند.

کاهش مقاومت ۲ دوز واکسن کرونا پس از ۶ ماه
کاهش مقاومت ۲ دوز واکسن کرونا پس از ۶ ماه
او ادامه داد: زمانی که یک ویروس جدید وارد زندگی بشر می‌شود، سعی می‌کند با سیستم ایمنی بدن افراد به حد تعادل برسد، این تعادل از طریق بیماری‌های مکرر ایجاد می‌شود که به طور طبیعی عارضه‌هایی را در پی خواهد داشت.

قادری با بیان اینکه از طریق واکسیناسیون می‌توانیم سطح ایمنی بدن را افزایش دهیم تا بدن بتواند در مقابل ویروس مقاومت کند، گفت: مطالعات مختلف نشان داده است که بعد از حدود ۵ یا ۶ ماه این ایمنی نصف خواهد شد و لازم است که دز سوم واکسن تزریق شود.

رئیس اداره مراقبت مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت همچنین با اشاره به اینکه در بسیاری از بیماری‌های ویروسی، دز‌های متعددی از واکسن تزریق می‌شود و این تجربه برای بشر وجود دارد، افزود: تزریق واکسن ایمنی کامل ایجاد نمی‌کند و دز سوم برای افزایش سطح ایمنی بدن تزریق می‌شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اظهارات قائم‌پناه درمورد جراحی اقتصادی دولت و کسانی که دست به اسلحه می‌برند اظهارات قائم‌پناه درمورد جراحی اقتصادی دولت و کسانی که دست به اسلحه می‌برند
محمدجعفر قائم‌پناه، معاون اجرایی رییس جمهور، گفت: امروز رئیس‌جمهور دستور دادند که تا حدی که به امنیت ملی خدشه‌ای وارد نشود، با مردم معترض هیچ برخورد امنیتی صورت نگیرد. کسانی که دست به اسلحه می‌برند، چاقو می‌کشند و اسلحه دارند، کسانی که به مراکز نظامی حمله می‌کنند مصداق عینی اغتشاشگر هستند. دولت اعتراض کسانی که به گرانی و مسائل صنفی معترض هستند را به رسمیت می‌شناسد.
فیلمی کمتر دیده شده از عزاداری مادورو برای شهید رئیسی فیلمی کمتر دیده شده از عزاداری مادورو برای شهید رئیسی
فیلمی کمتر دیده شده از مادورو، پس از ضایعه سقوط بالگرد حامل رئیس جمهور، مادورو در سفارت ایران حضور پیدا کرد
توضیحات میدری در مورد افرادی که یارانه‌شان قطع شده + ویدئو توضیحات میدری در مورد افرادی که یارانه‌شان قطع شده  + ویدئو
وزیر رفاه بیان کرد: افرادی که تاکنون یارانه نمی‌گرفتند از شنبه( ۲۰ دی ماه) تا ۱۵ روز فرصت دارند در سامانه حمایت ثبت نام کنند تا کالابرگ آنها نیز در دی پرداخت شود، کسانی که یارانه نمی‌گیرند، از شنبه در سامانه شمیم، ثبت نام کنند و آنها هم در همین دی ماه کالابرگ را دریافت خواهند کرد.
سخنگوی دولت اعلام کرد: افزایش قیمت کالاهای اساسی طی هفته آتی سخنگوی دولت اعلام کرد: افزایش قیمت کالاهای اساسی طی هفته آتی
سخنگوی دولت با اشاره به جزئیاتی از طرح جدید معیشتی دولت، فهرست یازده قلم کالای در نظرگرفته‌شده برای این طرح را اعلام کرد، با آزاد کردن نرخ ارز، قیمت روغن، قیمت مرغ و قیمت تخم مرغ نسبت به بقیه اقلام افزایش چشم‌گیری‌تری دارند
چند کنسرت در تهران و شهرستان‌ها لغو شد چند کنسرت در تهران و شهرستان‌ها لغو شد
در روز‌های اخیر کنسرت‌های چند خواننده و گروه موسیقی در تهران و شهرستان‌ها لغو شده است.
اینفوگرافیک+ پایان مادورو! روایت تصویری از سقوط رئیس‌جمهور ونزوئلا اینفوگرافیک+ پایان مادورو! روایت تصویری از سقوط رئیس‌جمهور ونزوئلا
اینفوگرافیک اختصاصی مخاطب۲۴، این روایت تصویری، تحولات سیاسی و اقتصادی ونزوئلا را از سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۲۶ مرور می‌کند؛ از تورم افسارگسیخته و مهاجرت میلیونی تا عملیات نظامی آمریکا و پایان دوران مادورو
فوری | در طرح جدید کالابرگ ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود فوری | در طرح جدید کالابرگ  ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود
جزئیات طرح جدید یارانه و کالابرگ با هدف نهایی حذف رانت، کاهش نوسان قیمت و رساندن یارانه به مصرف‌کننده واقعی منتشر شد
برگزیده
هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران
کارشناس سازمان هواشناسی، از ورود سامانه بارشی جدید از روز یکشنبه به کشور خبر داد و افزود: با ورود سامانه بارشی، بارش ها تشدید می‌شود و گستره منطقه بارش ها وسیع تر خواهد شد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
صفحه خبر بالای تصاویر