کد خبر: ۳۶۰۲۴
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۴

حامی جنبش مقاومت فلسطین به مجلس عوام راه یافت

درحالی که دولت محافظه‌کار انگلیس به‌عنوان یکی از حامیان اصلی رژیم صهیونیستی، روز به روز بر محدودیت قوانین و سرکوب تظاهرات حامیان فلسطین می‌افزاید، پیروزی یکی از چهره‌های سرشناس ضدصهیونیستی و حامی جنبش مقاومت فلسطین، زلزله‌ای در صحنه سیاسی انگلیس ایجاد کرده است.
حامی جنبش مقاومت فلسطین به مجلس عوام راه یافت

مخاطب ۲۴- جورج گالووی ۶۹ ساله امروز موفق شد تا پس از ۹ سال غیبت، در انتخابات میان‌دوره حوزه انتخابیه «روچلدیل» پیروز و بار دیگر به مجلس عوام بازگردد.

او که سال‌ها پیش به دلیل مواضع ضد جنگ از حزب کارگر کنار رفت، اینک به عنوان رهبر حزب «کارگران بریتانیا» که در سال ۲۰۱۹ تشکیل شد، به وست‌مینستر (کاخ پارلمان بریتانیا) راه یافت.

گالووی پیروزی در انتخابات را مرهون موضع ضد اسرائیلی خود می‌داند و معتقد است که این موفقیت، نقطه عطفی در صحنه سیاسی انگلیس است.

وی خطاب به رهبران سیاسی انگلیس گفت: «شما بهای گزافی برای توانمندسازی، تشویق و لاپوشانی فاجعه‌ای که اکنون در فلسطین اشغالی در نوار غزه جریان دارد، پرداخت خواهید کرد.»

گاووی همچنین در گفتگو با شبکه خبری اسکای، به ماهیت اشغال‌گر رژیم صهیونیستی اشاره و تصریح کرد که رژیم آپارتاید صهیونیستی حق زیستن ندارد. سخنانی که بیان آن در انگلیس همواره پرهزینه و برای حامیان آن دردسرساز بوده است.

جرمی کوربین رهبر سابق حزب کارگر و کن لیوینگستون شهردار پیشین لندن تنها ۲ نمونه از عناصری هستند که به واسطه برخورداری از مواضع ضد صهیونیستی و فشار لابی اسرائیل، از صحنه سیاسی کنار رفته و یا بدنام شده‌اند.

این درحالیست که هیچ‌کدام به صراحت مخالف موجودیت رژیم صهیونیستی نبوده و از این جهت، اظهارات گالووی، مواضع سنگینی از طرف یک نماینده مجلس انگلیس محسوب می‌شود.

نگاهی به زندگی سیاسی گالووی

جورج گالووی نخستین بار در سال ۱۹۸۷ میلادی به‌عنوان نماینده حزب کارگر در حوزه انتخابیه گلاسکو وارد مجلس عوام و موفق شد تا بر «روی جنکینز» نماینده حزب سوسیال دمکرات که پیشتر سکان وزارت کشور انگلیس را برعهده داشت، غلبه کند.

وی از همان ابتدا به جناح چپ حزب کارگر گرایش داشت و به همین خاطر در سال ۲۰۰۳ با مواضع جنگ طلبانه دولت کارگر به رهبری تونی بلر زاویه پیدا کرد. نامبرده همان سال از عضویت در حزب برکنار شد، اما فعالیت سیاسی خود را به عنوان نماینده مستقل در مجلس ادامه داد.

گالووی تا مدتی عضو حزب «احترام» بود و در انتخابات سال ۲۰۰۵ هم موفق شد کرسی خود را در مجلس حفظ کند.

این مقام انگلیسی در انتخابات سال ۲۰۱۰ از ورود به مجلس بازماند، اما ۲ سال بعد موفق شد تا در انتخابات میان‌دوره‌ای منطقه بردفورد وست دوباره به وست‌مینستر بازگردد. او تا انتخابات سال ۲۰۱۵ در نهاد قانون‌گذار فعالیت داشت و پس از آن در حوزه رسانه متمرکز شد.

اما مواضع ضد اسرائیلی او دیرینه و به دوران جوانی او بر می‌گردد. او سال ۱۹۷۷ میلادی پس از سفر به لبنان اعلام کرد که زندگی خود را صرف تحقق آرمان‌های فلسطین خواهد کرد.

وی در سال ۲۰۰۹ با اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس دیدار کرد و چند سال بعد در اقدامی جنجال برانگیز، یک میزگرد دانشگاهی را به این دلیل که برگزارکنندگان آن اسرائیلی بودند ترک کرد. وی در این باره گفت: من اسرائیل را به رسمیت نمی‌شناسم و با اسرائیلی‌ها صحبت نمی‌کنم.

گالووی اکنون با اختلاف رای زیادی به نهاد قانون‌گذار انگلیس بازگشته و ۲ حزب اصلی این کشور را به همدستی با جنایات رژیم صهیونیستی متهم کرده است. او معتقد است که حزب حاکم محافظه‌کار و کارگر، ۲ روی یک سکه هستند که خود را تسلیم فشار‌های لابی اسرائیل کرده‌اند.

ریشی سوناک و کی‌یر استارمر از ابتدای جنگ در غزه، با هرگونه برقراری آتش‌بس فوری در این منطقه مخالفت کردند و چنین تحولی را به نفع گروه‌های مقاومت اسلامی می‌دانند. این درحالیست که رژیم صهیونیستی با حمایت غرب و برای تلافی حملات غافلگیرکننده نیرو‌های مقاومت، کشتار گسترده‌ای را در غزه به راه انداخته است.

این رژیم تمام گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است. بر اساس گزارش‌ها تاکنون افزون بر ۳۰ هزار فلسطینی شهید و ۷۰ هزار نفر دیگر مجروح شده‌اند.

گالووی معتقد است که سوناک و استارمر وجدان خود را به لابی اسرائیل فروخته‌اند.

برچسب ها: مجلس
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود
کاربران ایرانی از ساعاتی پیش برای ورود به اپلیکیشن چت‌جی‌پی‌تی با پیام «کشور شما پشتیبانی نمی‌شود» مواجه شده‌اند. این اختلال در شرایطی رخ داده که دسترسی به این سرویس پیش‌تر با روش‌هایی در لایه زیرساخت امکان‌پذیر بود؛ اما اکنون وضعیت دسترسی کاربران تغییر کرده است.
پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد! پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد!
هوشنگ نصیرزاده با تشریح پرونده تیوی بیفوما تأکید کرد بهتر است پرسپولیس و استقلال خوزستان پیش از آغاز یک دعوای حقوقی تازه به توافق برسند.
جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل
رقابت در لیگ برتر ایران فصل ۱۴۰۵–۱۴۰۶ به نقطه‌ای حساس رسیده است. تیم‌های پرسپولیس، استقلال، سپاهان و تراکتور با اختلافی اندک در صدر جدول قرار دارند و هر هفته می‌تواند سرنوشت شانس قهرمانی را تغییر دهد. در این میان، نبرد مهاجمان برای عنوان آقای گل و عملکرد چشمگیر دروازه‌بان‌ها، هیجان لیگ را به اوج رسانده است.
بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه
بازنشستگان و مستمری‌بگیرانی که مستمری خود را از بانک رفاه کارگران دریافت می‌کنند، می‌توانند از روز بیستم هر ماه از اعتبار خرید طرح تأمین‌رفاه استفاده کنند. این طرح شامل اعتبار تشویقی، تخفیف‌های فروشگاهی و امکان خرید اقساطی نیز می‌شود.
فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد! فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد!
رهبر انقلاب اسلامی در پیامی قهرمانی و افتخارآفرینی تیم امید کشتی آزاد در مسابقات جهانی آمریکا را به مدیران، مربیان، کشتی‌گیران غیور تیم و ملت بزرگ ایران به‌خصوص نسل جوان قهرمان میهن تبریک گفتند.
عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد! عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد!
آلفرد یعقوب‌زاده، عکاس سرشناس ایرانی و ثبت‌کننده لحظات تاریخی در بحران‌ها و جنگ‌های مختلف جهان، در جریان عکاسی از تظاهرات اخیر فرانسه و بر اثر وقوع انفجار زخمی شد.
فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده! فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده!
سردار نقدی: فقط دو کشور در جهان بمب ۱۴ تنی دارند: یکی از آنها جمهوری اسلامی ایران و دیگری آمریکا است
برگزیده
راز ۲۵ رأی داده‌نشده و ۸ غایب در رأی اعتماد وزیر دفاع! راز ۲۵ رأی داده‌نشده و ۸ غایب در رأی اعتماد وزیر دفاع!
در جلسه رأی اعتماد وزیر دفاع مجلس، مهرداد اخلاقی با کسب ۲۳۷ رأی موافق اعتماد نمایندگان را جلب کرد، اما جزئیات رأی‌گیری الکترونیکی نشان داد ۲۵ نماینده حاضر اصلاً رأی ندادند و ۸ نماینده هم غایب بودند. این غیبت‌ها و عدم مشارکت در شرایط حساس انتخاب وزیر دفاع جدید، سوال‌برانگیز شده است.
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.