کد خبر: ۳۶۰۲۰
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۰

طحان نظیف: مردم حتی‌المقدور رای‌ دادن را به ساعات پایانی موکول نکنند

سخنگوی شورای نگهبان با بیان اینکه «در حال حاضر هیچ مشکلی وجود ندارد و فرآیند رای گیری به راحتی در حال انجام است»، از مردم خواست تا حتی‌المقدور سعی کنند از همین ساعات باقی مانده استفاده کنند و رای دادن را به ساعات پایانی موکول نکنند، چون ممکن است با ازدحام مواجه شوند.
طحان نظیف: مردم حتی‌المقدور رای‌ دادن را به ساعات پایانی موکول نکنند

مخاطب ۲۴- هادی طحان نظیف عضو حقوقدان و سخنگوی شورای نگهبان ظهر جمعه ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ در جمع خبرنگاران مستقر در ستاد مرکزی نظارت بر انتخابات در شورای نگهبان اظهار کرد: از ابتدایی‌ترین دقایق آغاز فرآیند انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان شاهد حضور خوب و باشکوه مردم شریف‌مان پای صندوق‌های رای بودیم.

وی تاکید کرد: فرآیند‌ها با همکاری‌هایی که میان مجری و ناظر انتخابات یعنی وزارت کشور و شورای نگهبان صورت گرفته است، بصورت روان طی شده است و مواردی جزیی گزارش می‌شد که باید پیگیری می‌شد از جمله این گزارش‌ها تاخیر آغاز اخذ رای در برخی شعب معدود بود که این مشکل برطرف شد و در حال حاضر هیچ مشکلی وجود ندارد و فرآیند رای گیری به راحتی در حال انجام است.

سخنگوی شورای نگهبان با بیان اینکه «سامانه «مردم ناظر» در خدمت تک تک مردم است»، عنوان کرد: علاوه بر ۲۳۰ هزار ناظر مردمی که بر فرآیند انتخابات نظارت دارند، این فرصت را برای تک تک مردم قرار دادیم تا اگر با گزارش تخلف احتمالی مواجه بودند از طریق این سامانه با ما در ارتباط باشند و  همکاران ما در ستاد مرکزی نظارت بر انتخابات نیز آن‌ها را پیگیری کنند.

طحان نظیف همچنین در پاسخ به پرسشی درباره روند تمدید ساعت رای‌گیری گفت: بر اساس ماده ۱۱ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی زمان رای گیری ۱۰ ساعت است یعنی از ساعت ۸ تا ۱۸ است که وزارت کشور ۳ ساعت اول را خودش می‌تواند تمدید کند و برای ساعات بعدی باید حتماً با شورای نگهبان هماهنگی و مشورت را داشته باشد.

وی در پایان از مردم خواست تا حتی‌المقدور سعی کنند از همین ساعات باقی مانده استفاده کنند و رای دادن را به ساعات پایانی موکول نکنند، چون ممکن است با ازدحام مواجه شوند.

برچسب ها: هادی طهان نظیف
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد
اسطوره پرورش اندام جهان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری شد.
اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟ اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟
لایحه ساختار، وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت در حالی اسفندسال گذشته در مجلس اعلام وصول شد که پس از حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان، دولت و مجلس بیش از گذشته نسبت به ساماندهی اتباع بیگانه اصرار دارند.
برگزیده
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟ اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟
لایحه ساختار، وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت در حالی اسفندسال گذشته در مجلس اعلام وصول شد که پس از حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان، دولت و مجلس بیش از گذشته نسبت به ساماندهی اتباع بیگانه اصرار دارند.
ادعای پنتاگون در خصوص برنامه هسته‌ای ایران! ادعای پنتاگون در خصوص برنامه هسته‌ای ایران!
سخنگوی پنتاگون ادعا‌هایی را در مورد میزان خسارت به تاسیسات هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان بر اثر حملات آمریکا مطرح کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر