کد خبر: ۳۶۰۱۸
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۱

احتمال افزایش نرخ بلیت نوروزی اتوبوس

رییس اتحادیه شرکت‌های مسافربری گفت: هنوز نرخ بلیت برای نوروز مشخص نیست اما درخواست افزایش بلیت را داده‌ایم.
احتمال افزایش نرخ بلیت نوروزی اتوبوس

مخاطب24- بلیت فروشی- احمدرضا عامری طی گفت‌وگویی درباره وضعیت آمادگی ناوگان اتوبوسی برای سفرهای نوروزی اظهار کرد: حمل و نقل جاده‌ای بیشترین سهم را در جابه‌جایی مسافران دارد بطوریکه در سال‌های گذشته رکورد جابه‌جایی ۴۵ میلیون نفر سفر با ناوگان حمل و نقل زمینی ثبت شده‌است. 

وی ادامه داد: برای نوروز ١۴٠٣ حدود ٧ هزار و ۵٠٠ هزار دستگاه اتوبوس ظرفیت جابه‌جایی مسافران وجود دارد درحالی که در سه سال گذشته این عدد بیش از ١۴ هزار دستگاه اتوبوس بود. 

رییس اتحادیه شرکت‌های مسافربری با بیان اینکه پیش فروش بلیت نوروزی هنوز شروع نشده‌است از احتمال افزایش قیمت بلیت اتوبوس خبر داد و گفت: هنوز نرخ بلیت برای نوروز مشخص نیست اما درخواست افزایش بلیت را داده‌ایم. البته افزایش بلیت اتوبوس برای نوروز موضوع جدیدی نیست و به دلیل موضوع یکسر خالی برگشت اتوبوس‌ها افزایش قیمت صورت می‌گرفت.

وی ادامه داد: سالانه در ایام نوروز به دلیل اینکه اتوبوس از مقصد خالی به مبدا برمی‌گردند یا اینکه در ایام برگشت مسافران اتوبوس‌ها خالی از مبدا به مقصد می‌روند، نرخ بلیت‌ها درصدی افزایش پیدا می‌کند که تقاضا داشتیم امسال هم این افزایش قیمت اعمال شود .

عامری با تاکید براینکه با قیمت دستوری امکان افزایش ظرفیت ناوگان وجود ندارد، افزود: هیچ عددی برای میزان افزایش قیمت بلیت اتوبوس پیشنهاد نداده‌ایم اما هر چه سریع‌تر باید نرخ نهایی بلیت اتوبوس برای نوروز را اعلام کنند. 

وی درباره فروش بلیت اتوبوسی برای مسیرهای خارجی در ایام نوروز اظهار داشت: در حال حاضر بلیت اتوبوس برای مسیر کشورهای ترکیه، ارمنستان، افغانستان، گرجستان و عراق فعال است و مردم می‌توانند نسبت به خرید بلیت اتوبوس برای این مسیرها اقدام کنند که البته نرخ بلیت برای مسیرها هم از نرخ‌های مصوب تبعیت می‌کند.

برچسب ها: بلیت‌فروشی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
توقف یک ساله غنی سازی در برابر آزادسازی پول‌های بلوکه شده توقف یک ساله غنی سازی در برابر آزادسازی پول‌های بلوکه شده
استیو ویتکاف، فرستاده ویژه دونالد ترامپ در امور خاورمیانه در ادوار ابتدایی مذاکرات هسته‌ای به عباس عراقچی، وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران گفته بود که رئیس‌جمهور آمریکا ضرب‌الاجل دو ماهه‌ای را برای حصول توافق نهایی تعیین کرده است و علاقه‌ای به توافق اولیه یا موقت ندارد.
استقلال قهرمان جام حذفی استقلال قهرمان جام حذفی
تیم فوتبال استقلال بعد از یک مصاف ۱۲۰ دقیقه‌ای یک بر صفر ملوان را شکست داد و قهرمان جام حذفی شد.
آبروی نظام و هزینه تراشی آقازاده ها! آبروی نظام و هزینه تراشی آقازاده ها!
برخورد غیرعمد خودرو فرزند نماینده مجلس با رئیس منطقه سه پلیس راهور در میدان ونک؛ راننده به کلانتری ارجاع شد.
عنایت الله بخشی همچنان بستری است عنایت الله بخشی همچنان بستری است
عنایت‌الله بخشی با پیگیری رسانه‌ای و حمایت هنرمندان به بخش مناسب درمانی منتقل شده و حال عمومی‌اش رو به بهبود است.
عامل تیراندازی در جیرفت دستگیر شد عامل تیراندازی در جیرفت دستگیر شد
فرمانده انتظامی شهرستان جیرفت از دستگیری پنج عامل تیراندازی که به اموال شهروندان خسارت وارد کرده بودند خبر داد و گفت: بر هم زدن نظم و امنیت جامعه و آرامش مردم خط قرمز پلیس است.
حماس و اسرائیل با آتش‌بس ۶۰ روزه در غزه موافقت کردند حماس و اسرائیل با آتش‌بس ۶۰ روزه در غزه موافقت کردند
شبکه العربیه گزارش داد که حماس و اسرائیل با آتش‌بس ۶۰ روزه در غزه موافقت کرده‌اند و این موضوع به اطلاع استیو ویتکاف، فرستاده ویژه آمریکا در امور خاورمیانه، رسیده است العربیه مدعی شد: انتظار می‌رود دونالد ترامپ طی ساعات آینده جزئیات آتش‌بس در غزه را اعلام کند.
درگیری شدید هواداران استقلال و ملوان درگیری شدید هواداران استقلال و ملوان
در دیدار فینال جام حذفی فوتبال ایران یکی از هواداران ملوان راهی بیمارستان شد.
برگزیده
توقف یک ساله غنی سازی در برابر آزادسازی پول‌های بلوکه شده توقف یک ساله غنی سازی در برابر آزادسازی پول‌های بلوکه شده
استیو ویتکاف، فرستاده ویژه دونالد ترامپ در امور خاورمیانه در ادوار ابتدایی مذاکرات هسته‌ای به عباس عراقچی، وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران گفته بود که رئیس‌جمهور آمریکا ضرب‌الاجل دو ماهه‌ای را برای حصول توافق نهایی تعیین کرده است و علاقه‌ای به توافق اولیه یا موقت ندارد.
مطمئن نیستم در نقطه توافق با آمریکا قرار داشته باشیم مطمئن نیستم در نقطه توافق با آمریکا قرار داشته باشیم
عراقچی نوشت: رسانه‌ها همچنان در حال گمانه‌زنی درباره توافقی قریب‌الوقوع میان ایران و آمریکا هستند. مطمئن نیستم که واقعاً در چنین نقطه‌ای قرار داشته باشیم.
قیمت نجومی اسباب‌کشی در تهران قیمت نجومی اسباب‌کشی در تهران
این روزها، هزینه اسباب‌کشی در تهران به میزانی رسیده که در بسیاری از موارد، از حقوق ماهانه یک کارگر هم فراتر می‌رود. این اختلاف فاحش میان دستمزد و مخارج جابه‌جایی، زندگی طبقه کارگر را با چالش‌های تازه‌ای روبه‌رو کرده است
صفحه خبر بالای تصاویر