کد خبر: ۳۶۰۱
تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۴
مدیرکل مدیریت بحران استانداری کردستان:

خسارت آسیب‌دیدگان حادثه حسین آباد سنندج جبران می‌شود

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کردستان گفت: در حال احصا خسارت‌های ناشی از انفجار تانکر سوخت به آسیب‌دیدگان شهر حسین آباد هستیم و بزودی این خسارت ها در قالب کمک بلاعوض و پرداخت تسهیلات کم بهره جبران می شود.

به گزارش خبرنگار مخاطب 24 و به نقل از ایرنا، محمد فلاحی اظهار داشت: در حادثه واژگونی تانکر حامل سوخت شامگاه شنبه در حسین آباد سنندج، ۲۳ واحد مسکونی دچار خسارت شدند.

خسارت آسیب‌دیدگان حادثه حسین آباد سنندج جبران می‌شود

وی با بیان اینکه آب، برق و گاز واحدهای خسارت دیده متصل شده است، افزود: روز یکشنبه در جلسه مدیریت بحران استان، مقرر شد که بنیاد مسکن انقلاب اسلامی برای بهسازی واحدهای مسکونی خسارت دیده مبالغی کمک بلاعوض و تسهیلات با کارمزد پایین پرداخت کند؛ البته هنوز میزان خسارت ها نهایی نشده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کردستان بیشترین خسارت وارد شده را به لوازم خانگی اعلام کرد و یادآور شد: قرار شده کمیته امداد امام(ره) نیز به خانوارهای تحت پوشش خسارت دیده، ۳۰۰ میلیون ریال کمک بلاعوض کند و بسته معیشتی هم بین تمام خانواده های آسیب دیده توزیع شود.

فلاحی با اشاره به اینکه خانوارهای آسیب دیده در حال ثبت نام در بخشداری برای دریافت جبران خسارت ها هستند، ادامه داد: مقرر شده افراد و خانوارهای آسیب دیده ای که تحت پوشش کمیته‌امداد امام(ره) نیستند، از این پس مورد حمایت باشند و از مزایای آن برخوردار شوند.

وی با بیان اینکه خسارت به خودروهای آسیب دیده نیز در صورت بیمه بودن جبران خواهد شد، اظهار داشت: طبق دستور استاندار، تمام خسارت ها به آسیب دیدگان در حسین آباد جبران خواهد شد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کردستان در پاسخ به این سوال که آیا تصمیمی برای ممانعت از تردد تانکرهای حمل سوخت در مسیر دهگلان - حسین آباد گرفته نشده است، گفت: با توجه به واژگونی تانکر حمل سوخت در سال ۱۳۸۳ در نزدیکی سد قشلاق سنندج، تردد تانکرها از این مسیر ممنوع و به جاده دهگلان - حسین آباد انتقال یافت.

فلاحی اضافه کرد: گرچه مسیر دهگلان - حسین آباد برای تردد تانکر حامل سوخت نامناسب است اما در حال حاضر مسیر دیگری وجود ندارد و امیدواریم با بهسازی این مسیر و اتمام کریدور شمال - جنوب، این مشکل برای همیشه رفع شود و تردد تانکر به مسیر اصلی برگردد، ضمن اینکه اکنون راهداری در حال اصلاح و بهسازی جاده مسیر حسین آباد به سمت دهگلان است.

ساعت ۲۰ شامگاه شنبه ۱۸ دی ماه،  واژگونی یک دستگاه تانکر حامل سوخت مازوت و انفجار آن در حسین آباد سنندج،  علاوه بر مرگ راننده، موجب فوت ۲ تن و مصدومیت ۱۵ تن دیگر شد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ترامپ بین دو زن خواننده و سیاست مدار گیر کرده است ترامپ بین دو زن خواننده و سیاست مدار گیر کرده است
دونالد ترامپ بار دیگر با انتشار پیامی در پلتفرم «تروث سوشال» (Truth Social) خبرساز شد.
هجوم گردشگران خارجی به ایران هجوم گردشگران خارجی به ایران
معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: جذب ۱۵ میلیون گردشگر خارجی یکی از اهداف مهم برنامه هفتم توسعه کشور در حوزه گردشگری است.
پاپ در واتیکان با اولین ایرانی دیدار کرد پاپ در واتیکان با اولین ایرانی دیدار کرد
سفیر ایران در واتیکان در دیدار امروز شنبه، ۲۷ اردیبهشت، دیپلمات‌های واتیکان با «پاپ لئوی چهاردهم» ابراز امیدواری کرد در دوره جدید رهبری واتیکان، زمینه‌های تازه‌ای برای گسترش تعاملات فرهنگی، مذهبی و دیپلماتیک میان جمهوری اسلامی ایران و دولت واتیکان فراهم شود.
با قطع یارانه امکان ثبت اعتراض برای افراد حذف‌شده وجود دارد؟ با قطع یارانه امکان ثبت اعتراض برای افراد حذف‌شده وجود دارد؟
طبق مصوبه حذف یارانه دولت، یارانه نقدی معیشتی بخشی از مردم از این ماه قطع خواهد شد.
مسببان ضرب‌وشتم افشین پیروانی چه حکمی گرفتند؟ مسببان ضرب‌وشتم افشین پیروانی چه حکمی گرفتند؟
صبح شنبه، کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال آرای جدیدش را صادر کرد.
AFC چرا فدراسیون فوتبال ایران را جریمه کرد؟ AFC چرا فدراسیون فوتبال ایران را جریمه کرد؟
فدراسیون فوتبال ایران به دلیل اخطار‌های زیاد بازیکنان تیم ملی فوتبال ساحلی در جریان جام ملت‌های آسیا جریمه مالی شد.
افرادی که دارو‌های کاهش وزن مصرف کرده‌اند تمایل بیشتری به خودکشی داشته‌اند؟ افرادی که دارو‌های کاهش وزن مصرف کرده‌اند تمایل بیشتری به خودکشی داشته‌اند؟
سال‌هاست که محققان متوجه شده‌اند که بیماری‌های روانی تنها به رنج روانی محدود نمی‌شوند، بلکه اثرات جسمی نیز دارند، به ویژه بر متابولیسم.
صفحه خبر بالای تصاویر