کد خبر: ۳۶۰۰۴
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۱

تنش‌ها تشدید شود و از ماه رمضان نترسید

یک وزیر صهیونیست افراطی روز جمعه خواستار «حذف» ماه رمضان و نترسیدن از تشدید تنش در کرانه باختری و بیت المقدس در این ماه مبارک در نتیجه جنگ در نوار غزه شد.
تنش‌ها تشدید شود و از ماه رمضان نترسید

مخاطب ۲۴- آمیخای الیاهو، وزیر میراث رژیم صهیونیستی به رادیو ارتش گفت: اصطلاحی که ماه رمضان نامیده می‌شود باید پاک شود و همچنین ترس ما از این ماه باید از بین برود.

الیاهو وزیری از حزب راست افراطی «قدرت یهود» به ریاست ایتامار بن گویر وزیر امنیت داخلی است.

الیاهو به خاطر اظهارات افراطی خود علیه فلسطینی‌ها از جمله درخواستش برای انداختن بمب هسته‌ای بر فلسطینیان در نوار غزه شناخته می‌شود.

اخیراً افشای اطلاعات امنیتی رژیم صهیونیستی حاکی از ترس از التهاب اوضاع در کرانه باختری و قدس اشغالی در ماه رمضان بوده که در نتیجه جنگ اسرائیل علیه غزه و محدودیت‌هایی که دولت تل‌آویو در نظر دارد برای مسجد الاقصی در ماه رمضان اعمال کند، مطرح شده‌است.

رسانه‌های عبری می‌گویند که دولت آمریکا بر تل‌آویو فشار می‌آورد تا با حماس در مورد تبادل اسرا و آتش‌بس در غزه قبل از ماه رمضان که حدود ۱۰ روز دیگر آغاز می‌شود، به توافق برسد.

عصر پنجشنبه، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفت که «خیلی زود» است که بگوییم تل‌آویو بر سر توافق تبادل اسرا با حماس به توافق رسیده‌است.

برچسب ها: رژیم صهیونیستی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
صدور ویزای کارگری برای اتباع افغانستانی صدور ویزای کارگری برای اتباع افغانستانی
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد صدور ویزای کارگری برای اتباع افغانستانی از ابتدای مهر ۱۴۰۴ آغاز شده و کارفرمایان می‌توانند درخواست‌های خود را از طریق سامانه اشتغال اتباع خارجی ثبت کنند.
لاریجانی: توافق قاهره لغو شد، آژانس درخواستی داشته باشد بررسی می‌کنیم لاریجانی: توافق قاهره لغو شد، آژانس درخواستی داشته باشد بررسی می‌کنیم
دبیر شورای عالی امنیت ملی اعلام کرد توافق قاهره میان ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از اعتبار ساقط شده و هرگونه درخواست جدید آژانس تنها در صورت بررسی مجدد در تهران انجام خواهد شد.
افزایش دوباره قیمت خودرو‌های سایپا افزایش دوباره قیمت خودرو‌های سایپا
شرکت سایپا با ارسال نامه‌ای رسمی به سازمان بورس از توقف نماد معاملاتی خود تا زمان اعلام قیمت‌های جدید خبر داد؛ تصمیمی که نشان از افزایش قریب‌الوقوع نرخ محصولات این خودروساز دارد.
سارکوزی راهی زندان شد سارکوزی راهی زندان شد
نیکلا سارکوزی، رئیس‌جمهور پیشین فرانسه، امروز برای اجرای حکم پنج‌ساله زندان به جرم دریافت کمک مالی غیرقانونی از لیبی برای کارزار انتخاباتی سال ۲۰۰۷، وارد زندان شد.
واکنش تند معاون اول رئیس جمهور به ادعا‌ی اروایی‌ها واکنش تند معاون اول رئیس جمهور به ادعا‌ی اروایی‌ها
معاون اول رئیس‌جمهور و عارف در واکنش جداگانه به ادعای سه کشور اروپایی درباره «مکانیسم ماشه» آن را فاقد مبنای حقوقی خواندند و تأکید کردند دستگاه‌های کشور آمادگی کامل برای مدیریت هرگونه تهدید را دارند.
بازداشت بازیگر مشهور سینما به اتهام تجاوز و آدم‌ربایی بازداشت بازیگر مشهور سینما به اتهام تجاوز و آدم‌ربایی
یک بازیگر سرشناس سینمای با شکایت دختری ۲۰ ساله و به اتهام «آدم‌ربایی» و «تجاوز به عنف»، با دستور مقام قضایی بازداشت شد. پلیس تهران اعلام کرده در دستگیری وی نقشی نداشته و موضوع از طریق مرجع قضایی پیگیری می‌شود.
محور‌های نشست خبری سخنگوی دولت؛ از خط فقر و وام مسکن تا مذاکره و کوچک‌سازی دولت محور‌های نشست خبری سخنگوی دولت؛ از خط فقر و وام مسکن تا مذاکره و کوچک‌سازی دولت
سخنگوی دولت در نشست خبری هفتگی ضمن اعلام رقم خط فقر سال ۱۴۰۳، از جریمه مالیاتی بانک‌های متخلف در پرداخت وام مسکن خبر داد و تأکید کرد دولت چهاردهم در مسیر اصلاح ساختار اقتصادی، کوچک‌سازی و مردمی‌سازی اقتصاد گام برمی‌دارد.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر