کد خبر: ۳۵۹۹
تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۳

بودجه ۱۴۰۱ باعث نارضایتی‌های شدید خواهد شد

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس، گفت: این بودجه تکافوی نیازمندی‌های امروز مردم ایران را نخواهد داد و من با صراحت می‌گویم که قطع به یقین شک نکنید آبروی دولت سیزدهم و مجلس یازدهم را خواهد برد
بودجه ۱۴۰۱ باعث نارضایتی‌های شدید خواهد شد

علی بابایی کارنامی نائب رئیس اول کمیسیون اجتماعی در گفت‌وگویی در تصویب کلیات بودجه گفت: به نظر من خیر، اصلا تلفیق در کل تجربه مجالس مختلف هیچوقت نتوانسته است تغییرات ماهوی و اساسی در بودجه‌های پیشنهادی دولت بدهد. بله تغییرات جزئی در لابی‌گری‌هایی که اعضای کمیسیون تلفیق داشتند؛ در معادلات دولت فقط برای منطقه‌ای که خودشان هستند دو تا ردیف را بالا و چایین می‌کنند، اما تغییرات ماهوی و اساسی خیر.
بودجه ۱۴۰۱ باعث نارضایتی‌های شدید خواهد شد
به گزارش مخاطب ۲۴؛ نماینده مردم ساری در مجلس یازدهم درخصوص ایرادات و اشکالات لایحه بودجه، اظهار داشت: سه نگرانی جدی در خصوص لایحه بودجه وجود داد، یک مساله بحث ارز است. عملاً تصمیم گرفتند ارز را آزاد کنند، خب مجلس مخالف است. کمیسیون در اینجا می‌خواهد چه کار کند؟ اگر می‌خواهد با این مخالفت کند باید در کلیات مخالفت می‌کرد که نکرد، الان می‌خواهد اصلاح کند، چه چیز را اصلاح کند؟ روش اجرای آن را می‌خواهد اصلاح کند وقتی اصل مساله اتفاق افتاد، آزادسازی ارز صورت گرفت، تورم و مشکلات برای مردم ایجاد شد، ایشان می‌خواهد روش بازتوزیع را اصلاح کند.

تبلیغات
وی ادامه داد: نکته دوم در بحث حذف ردیف‌های اصلی و ملی پروژه‌های استانی بود؛ خب چطور می‌خواهد این را اصلاح کند؟ کمیسیون تلفیق رأی داده و با همین رویکرد بودجه را تایید کرده است. مثلا ۱۰ درصد اصلاح می‌کند، مگر ۱۰ درصد می‌تواند اهداف توازن منطقه‌ای در کل کشور را پوشش دهد؟

عضو کمیسیون اجتماعی اضافه کرد: سومین نکته رسیدگی به درآمد صندوق‌های بیمه‌ای است، برای صندوق بیمه تامین اجتماعی هیچ چیزی دیده نشده است، مجلس چطور می‌خواهد این را اصلاح کند وقتی چنین اختیاری ندارد

 

. در لایحه بودجه برای تهاتر بدهی دولت به تامین اجتماعی حتی یک عدد کوچک هم نگذاشتند و در حقیقت به سازمان تامین اجتماعی کشور جفا شده است.

بابایی کارنامی در ادامه گفت:، چون اولین بودجه دولت آقای رئیسی بود دوستان می‌خواستند رأی بدهند که دادند. اتفاقا به همین دلیل که دوستان رأی دادند باید با کلیات مخالفت می‌کردند. به دلیل اینکه ثابت کنند که گفتمان انقلابی در ایران نگران مردم، نگران وضعیت معیشت مردم و طبقات پایین جامعه و نگران وضعیت موجود است، به همان دلیل که با دولت قبل تعارف نداشت با دولت فعلی هم نباید تعارف داشته باشد.

وی افزود: اگر قرار شد که، چون با دولت قبل آنطور برخورد کرده با این دولت همراهی کند، این استدلال کارشناسی نیست. بله از نگاه سیاسی از بیرون مجلس قابل تامل است، اما مگر سیاسیون چند درصد جامعه هستند؟ بودجه برای سیاسیون نیست، برای مردم است؛ بودجه می‌خواهد یک سال مالی ۸۴ میلیون آدم را در کشور تنطیم کند.

نماینده مردم ساری درخصوص تبعات این لایحه بودجه، خاطرنشان کرد: این بودجه تکافوی نیازمندی‌های امروز مردم ایران را نخواهد داد و من با صراحت می‌گویم که قطع به یقین شک نکنید آبروی دولت سیزدهم و مجلس یازدهم را خواهد برد و حتما باعث نارضایتی‌های شدید خواهد شد و مطمئن باشید که نارسایی‌های اجتماعی را هم در سطح وسیع گسترش می‌دهد، بی‌عدالتی را دامن می‌زند، به اقشار ضعیف ظلم می‌شود و دولت هم نمی‌تواند کاری بکند و از دست دولت هم کاری بر نمی‌آید.

وی ادامه داد: علتش هم این است که موج‌سواران تغییرات بودجه که کارتل‌های اقتصادی هستند، بلدند که چه زمانی، کجا و به چه سمتی حرکت کنند، چون بهترین مشاوران آن‌ها خود دولتی‌ها هستند؛ ولی مردم بیچاره کف جامعه مشاورشان چه کسانی هستند؟ مشاورشان نمایندگان بودند که به نظر من نمایندگان پشت مردم را خالی کردند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
من دریاچه ارومیه هستم من دریاچه ارومیه هستم
رضا کیانیان با انتشار پستی درباره دریاچه ارومیه، کمپین #من_دریاچه_ارومیه_هستم را یادآوری کرد.
کشتی نوح در کوه‌های آرارات پیدا شد؟ کشتی نوح در کوه‌های آرارات پیدا شد؟
ادعایی شگفت‌انگیز بار دیگر دنیای باستان شناسی را به هم ریخته است. باستان‌شناسان از کشف بقایای یک کشتی باستانی در ترکیه خبر دادند که می‌تواند همان کشتی نوح باشد
راز‌های مرگ فرامرز عزیزی؛ قهرمانی که زود رفت راز‌های مرگ فرامرز عزیزی؛ قهرمانی که زود رفت
مرگ ناگهانی فرامرز عزیزی، قهرمان پرورش‌اندام آسیا، جامعه ورزش را در شوک فرو برد؛ رویدادی تلخ که گفته می‌شود فشار‌های روحی اخیر نقشی جدی در آن داشته است.
ستاره‌ی پرسپولیس؛ ناگهان بالاتر از هالند و مسی! ستاره‌ی پرسپولیس؛ ناگهان بالاتر از هالند و مسی!
درخشش خیره‌کننده اورونوف برابر مصر هم شادی بزرگی برای پرسپولیس ساخت و هم نگرانی تازه‌ای ایجاد کرد؛ ستاره‌ای که حالا در مرکز توجه باشگاه‌های خارجی است.
ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ
ایلان ماسک و شرکت فضایی اسپیس‌ایکس طرحی بلندپروازانه را برای گسترش اینترنت ماهواره‌ای به مریخ آغاز کرده‌اند؛ طرحی که می‌تواند مسیر سکونت انسان در این سیاره را هموار کند.
کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟ کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟
پیاز یکی از پرمصرف‌ترین سبزیجات در آشپزخانه‌های ایرانی است. اما همیشه این پرسش مطرح می‌شود که میان پیاز سفید و پیاز قرمز، کدام‌یک از نظر مواد مغذی و خواص سلامتی برتری دارد؟
هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد! هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد!
موزه هنر‌های معاصر تهران میزبان نمایشگاه نقاشی‌های بهرام دبیری است؛ هنرمندی که تماشاگر را به سادگی یک شعر و به عمق یک لحن دعوت می‌کند.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر