کد خبر: ۳۵۸۷۱
تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۱

جزئیاتی جدید از برگزاری الکترونیکی انتخابات مجلس

اسلامی ساعت آغاز رای‌گیری دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری را ۸ صبح فردا جمعه ۱۱ اسفند اعلام کرد.
جزئیاتی جدید از برگزاری الکترونیکی انتخابات مجلس

مخاطب 24- محسن اسلامی سخنگوی ستاد انتخابات کشور روز پنجشنبه اظهار داشت: در این دوره و در بازه زمانی تبلیغات، هم نامزد‌ها و هم هواداران به درستی دستورالعمل‌ها را رعایت کردند و ما کمترین گزارش را در کل کشور داشتیم و همچنین از ناحیه مراجع قضایی پرونده‌ای به لحاظ تخلف شکل نگرفته است.

وی اضافه کرد: برگزاری همایش‌های مختلف توسط ستاد انتخابات و همکاران در تمامی حوزه‌های انتخابیه به این روند و نداشتن تخلف در زمان تبلیغات کمک کرد.

اسلامی ساعت آغاز رای‌گیری دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری را ۸ صبح فردا - جمعه ۱۱ اسفند اعلام کرد و افزود: پیش از آغاز رای گیری همکاران ما در شعب اخذ رای سراسر کشور مستقر می‌شوند که حدود ۵۹ هزار شعبه در کل کشور تعریف و تمام دستگاه‌های احراز هویت هم ارسال شده است.

بیشتر بخوانید



وی این را هم گفت که با توجه به شرایط جوی کشور و بارش برف و باران تدابیری اندیشیده شده تا همکاران ما در نقاط صعب‌العبور و سایر نقاط برفی هم حضور یابند تا رای مردم را حتی در همین شرایط داشته باشیم.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور درباره زمان اخذ رای نیز اظهار داشت: بر اساس قانون ۱۰ ساعت زمان اخذ رای است و به تشخیص وزیر کشور قابلیت تمدید دارد که در این زمینه اطلاع رسانی می‌شود.

استقرار ۱۰ هزار صندوق الکترونیکی در چهار حوزه انتخابیه

وی درباره الکترونیکی شدن انتخابات مجلس دوازدهم گفت: انتخابات در چهار حوزه انتخابیه آبادان، قم، رشت و ملایر به شکل الکترونیکی است و این چهار حوزه، ۱۷۰۰ شعبه خواهند داشت که برای هر شعبه پنج صندوق الکترونیکی در نظر گرفته شده است. یعنی در مجموع ۱۰ هزار صندوق الکتریکی وجود خواهد داشت؛ که در این رابطه شعب ما با حضور عوامل اجرایی و ناظران آموزش‌های لازم را دیده‌اند.

اسلامی مدت زمان رای الکترونیکی را بین ۳۰ ثانیه تا یک دقیقه عنوان کرد و گفت: در مرحله انتخابات شورا‌ها هم ما صندوق‌های الکترونیکی رای را داشتیم، اما نظارت انتخابات شورا بر عهده شورای نگهبان نبوده، ولی در این دوره از انتخابات مجلس، شورای نگهبان به عنوان ناظر پذیرفته است تا انتخابات الکترونیکی باشد.

وی آخرین فرصت انصراف نامزد‌ها را تا ۷۲ ساعت قبل از رای گیری عنوان کرد و گفت: بر اساس قانون هیچ‌کدام از نامزد‌ها دیگر نمی‌توانند انصراف دهند و نمی‌توانیم پذیرش داشته باشیم.

وی تعداد رقابت نامزد‌های ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری را ۱۴۴ نامزد عنوان کرد.

منبع: باشگاه خبرنگاران

برچسب ها: انتخابات
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قدرت پرنده‌های آهنین ایران، بررسی جنگنده‌های ایران و توانمندی‌هایشان قدرت پرنده‌های آهنین ایران، بررسی جنگنده‌های ایران و توانمندی‌هایشان
نیروی هوایی ایران با ناوگان متنوعی از جنگنده‌های بومی و خارجی، نقش کلیدی در دفاع از آسمان کشور دارد. این مقاله به بررسی مزایا و معایب جنگنده‌های ایران، از اف-14 تام‌کت تا کوثر بومی، می‌پردازد و نگاهی به توانمندی‌ها و چالش‌های جنگنده‌های ایران دارد.
زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟ زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟
به گفته مسئولان، منابع مالی کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ تامین شده است.
چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟ چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟
حتی زیر آتش، زندگی راهی پیدا می‌کند... تنها در ۱۲ روز جنگ علیه ایران، ۳۰۳۰۸ نوزاد به دنیا آمدند.
چرا چاوشی را انتخاب کردند؟! چرا چاوشی را انتخاب کردند؟!
محسن چاوشی بعد از خواندن قطعه علاج و ایستادگی کنار مردم کشورش مورد تهاجم رسانه‌ها و هنرمندان ضد انقلاب قرار گرفته است.
نیرو‌های شرکت به گوش باشید! نیرو‌های شرکت به گوش باشید!
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته، از تلاش‌ها برای تعیین تکلیف و ساماندهی نیرو‌های شرکتی از سوی دولت چهاردهم خبر داد.
دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟ دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟
استیو ویتکاف نماینده ویژه دولت آمریکا قصد دارد هفته آینده در اسلو با عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران برای ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای دیدار کند.
تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف
مسعود پزشکیان در سفر امروز به جمهوری آذربایجان، با الهام علی اف دیدار کرد.
برگزیده
دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟ دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟
استیو ویتکاف نماینده ویژه دولت آمریکا قصد دارد هفته آینده در اسلو با عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران برای ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای دیدار کند.
آذری جهرمی در خصوص حمله اسرائیل به میدان تجریش چه گفت؟ آذری جهرمی در خصوص حمله اسرائیل به میدان تجریش چه گفت؟
محمدجواد آذری جهرمی در واکنش به حمله اسرائیل به میدان تجریش توییتی در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد.
سفر محرمانه وزیر دفاع عربستان به آمریکا و رایزنی درباره ایران سفر محرمانه وزیر دفاع عربستان به آمریکا و رایزنی درباره ایران
وب‌سایت آکسیوس و شبکه فاکس‌نیوز آمریکا از سفر محرمانه «خالد بن سلمان» وزیر دفاع عربستان سعودی به آمریکا و رایزنی با مقامات این کشور درباره ایران و جنگ غزه خبر دادند.
صفحه خبر بالای تصاویر