کد خبر: ۳۵۸۰۴
تاریخ انتشار: ۰۹ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۲

خبر مهم درباره یارانه نقدی اسفندماه

طبق اعلام وزارت رفاه، یارانه ۲۲۰ هزار تومانی برای ۷ دهک درآمدی در ۱۷ اسفندماه ۱۴۰۲ شارژ خواهد شد.
خبر مهم درباره یارانه نقدی اسفندماه

مخاطب 24- طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی از ۱۷ بهمن‌ماه سال جاری آغاز شد. طبق اعلام وزارت رفاه قرار است، این طرح تا ۱۷ اردیبهشت‌ماه سال ۱۴۰۳ ادامه پیدا کند. طبق داده‌های منتشر شده، ۶۱ میلیون نفر در ۷ دهک درآمدی مشمول این طرح هستند که تاکنون ۳۷ میلیون نفر (۶۲/۵ درصد) از این طرح استفاده کرده‌اند.

مشولان این طرح پس از شارژ اعتبار ۲۲۰ هزار تومانی در هر ماه، یک ماه فرصت دارند که از اعتبار اشاره شده استفاده کنند. به‌عنوان مثال مشمولان طرح از اعتبار ۱۷ بهمن تا ۱۷ اسفندماه فرصت استفاده دارند و پس از آن این اعتبار حذف خواهد شد و در ادامه مشمولان باید از اعتبار ۲۲۰ هزار تومانی ۱۷ اسفندماه ۱۴۰۲ تا ۱۷ فروردین ۱۴۰۳ استفاده کنند.

براساس اعلام وزارت رفاه، دومین مرحله از اجرای طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی از ۱۷ اسفندماه سال جاری آغاز خواهد شد و در این مرحله نیز مبلغ ۲۲۰ هزار تومانی برای ۷ دهک درآمدی شارژ خواهد شد و مشمولان مجدداً یک‌ماه فرصت استفاده از این اعتبار را دارند.

بیشتر بخوانید



سرپرستان خانوار می‌توانند با مراجعه به سایت "حمایت" از نحوه دهک‌بندی خود مطلع شوند. تنها سرپرستان خانوار می‌توانند به این سامانه مراجعه و پس از دریافت کد به صورت پیامکی از طریق تلفن همراه، سایر فرایند‌های خود را در این سامانه پیگیری کنند.

درحال حاضر ۲۲۰ هزار فروشگاه و مغازه به طرح متصل شده‌اند. مشمولان برای اطلاع از موقعیت جغرافیایی، آدرس و اطلاعات مربوط به فروشگاه‌ها و مغازه‌های متصل به طرح کالابرگ می‌توانند به برنامه کاربردی "شما" مراجعه کنند. تمام اطلاعات مربوط به طرح کالابرگ در این برنامه وجود دارد.
منبع: دنیای اقتصاد

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پرسپولیس ـ اوسمار؛ شروعی نو پرسپولیس ـ اوسمار؛ شروعی نو
مذاکرات باشگاه پرسپولیس با اوسمار ویه‌را، سرمربی برزیلی سابق این تیم، وارد مراحل پایانی شده و انتظار می‌رود ظرف ۴۸ ساعت آینده توافق نهایی به‌صورت رسمی اعلام شود.
حق با درخشان بود؛ فوتبال ما غریب پرست است! حق با درخشان بود؛ فوتبال ما غریب پرست است!
با مطرح شدن نام اوسمار به‌عنوان گزینه جانشینی هاشمیان در پرسپولیس، حمید درخشان گفت: ما غریب‌پرستیم؛ برای مربی خارجی فداکاری می‌کنیم، اما مربی داخلی را دلسرد می‌کنیم.
حراج شمش طلا به ایستگاه ۱۳۱ رسید حراج شمش طلا به ایستگاه ۱۳۱ رسید
یکصد و سی و یکمین جلسه حراج شمش طلا روز یکشنبه چهارم آبان برگزار می‌شود و متقاضیان می‌توانند با واریز یک میلیارد تومان به ازای هر قطعه، در این حراج حضوری شرکت کنند.
ترافیک سنگین در محورهای شمالی کشور ترافیک سنگین در محورهای شمالی کشور
مدیریت راه‌های کشور از ازدحام شدید در مسیر‌های منتهی به استان‌های شمالی خبر داد؛ محور‌های چالوس، هراز و آزادراه تهران-شمال در وضعیت مسدود و پرترافیک قرار دارند.
اردوغان به دنبال خرید جنگنده از قطر اردوغان به دنبال خرید جنگنده از قطر
رئیس‌جمهور ترکیه در سفر به قطر مذاکراتی برای خرید ۲۴ فروند جنگنده دست‌دوم یوروفایتر تایفون و ۱۶ فروند نو انجام داد؛ بریتانیا نقش میانجی این قرارداد چند میلیارد دلاری را دارد.
یارانه کدام دهک‌ها در مهرماه قطع شد؟ یارانه کدام دهک‌ها در مهرماه قطع شد؟
وزارت کار اعلام کرد که در مهرماه ۱۴۰۴، یک میلیون و ۴۲۸ هزار نفر از دهک‌های چهارم تا نهم از فهرست یارانه‌بگیران حذف شدند.
سپرده‌های بانک آینده به بانک ملی منتقل می‌شود سپرده‌های بانک آینده به بانک ملی منتقل می‌شود
رئیس کل بانک مرکزی اعلام کرد که بانک آینده از امروز اول آبان ۱۴۰۴ وارد فرآیند «گزیر» شد و سپرده‌گذاران آن به بانک ملی ایران منتقل می‌شوند؛ تمام دارایی‌ها نیز به تملک صندوق ضمانت سپرده‌ها درمی‌آید.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر