کد خبر: ۳۵۷۶
تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۲

ثبت‌نام یارانه جدید خودرو آغاز شد

میزان بدهی و زیان انباشته خودروسازان کشور به ۲۰۰ هزار میلیارد تومان می‌رسد. این رقم ۲۰ برابر کل درآمدهای نفتی پارسال ایران است. با این حال همچنان آنها طرح پیش‌فروش با قیمتی ارزان‌تر از بازار را ادامه می‌دهند تا به عده‌ای رانت خرید خودرو برسد.
ثبت‌نام یارانه جدید خودرو آغاز شد

میزان بدهی و زیان انباشته خودروسازان کشور به ۲۰۰ هزار میلیارد تومان می‌رسد. این رقم ۲۰ برابر کل درآمد‌های نفتی پارسال ایران است. با این حال همچنان آن‌ها طرح پیش‌فروش با قیمتی ارزان‌تر از بازار را ادامه می‌دهند تا به عده‌ای رانت خرید خودرو برسد.

ثبت‌نام یارانه جدید خودرو آغاز شد
به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از تجارت‌نیوز، نه مردم از قیمت خودرو رضایت دارند، نه خودروساز از وضعیت فعلی و نه مسئولان که وعده ارزانی داده‌اند و هنوز قیمت‌ها روندی صعودی دارند.

طبق آخرین اعلام وزیر صمت، میزان بدهی و زیان انباشته خودروسازان کشور به ۲۰۰ هزار میلیارد تومان می‌رسد. این رقم ۲۰ برابر کل درآمد‌های نفتی پارسال ایران است. با این حال همچنان آن‌ها طرح پیش‌فروش با قیمتی ارزان‌تر از بازار را ادامه می‌دهند تا به عده‌ای رانت خرید خودرو برسد.

ایران‌خودرو، طرح فروش هفت محصول خود را با موعد تحویل یک‌ساله از امروز سه‌شنبه هفتم دی به مدت سه روز به اجرا می‌گذارد. با توجه به ارزانی این خودرو‌ها نسبت به بازار به نظر می‌رسد این بار نیز قرار است یارانه‌ای توسط خودروسازان به عده‌ای خاص داده شود.

دناپلاس توربوشارژ اتوماتیک، تارا دستی، پژو ۲۰۷ دستی سقف شیشه‌ای، دناپلاس توربوشارژ دستی، راناپلاس، راناپلاس سقف شیشه‌ای و سورن پلاس، هفت محصولی هستند که هنگام ثبت‌نام یارانه ایران خودرو عرضه می‌شوند.

طبق اعلام گروه خودروسازی ایران خودرو، موعد تحویل خودرو‌ها از آذر تا دی ۱۴۰۱ تعیین شده است. مشتریان برای ثبت‌نام نهایی از طریق قرعه‌کشی با حضور نمایندگان نهاد‌های ناظر، شنبه ۱۱ دی تعیین می‌شوند.

مراسم قرعه‌کشی راس ساعت ۱۰ این روز از طریق سایت اینترنتی ایران خودرو به نشانی ikco.ir و صفحه این شرکت در آپارات به نشانی ikco_ir به صورت زنده پخش خواهد شد.

متقاضیان ثبت نام یارانه ایران خودرو  می‌توانند در زمان تعیین شده، از طریق سایت فروش اینترنتی این شرکت به نشانی esale.ikco.com، اقدام کنند.

مراحل ثبت‌نام تا واریز وجه قرعه‌کشی ایران خودرو

مرحله اول: متقاضی، با وارد نمودن کد کاربری و کلمه عبور خود، به صفحه ثبت‌نام وارد می‌شود و خودرو را انتخاب می‌کند.

مرحله دوم: در پایان فرآیند ثبت‌نام به فرد متقاضی کد پیگیری اختصاص داده می‌شود.

مرحله سوم: مراسم قرعه‌کشی پس از پایان مهلت ثبت‌نام و با حضور مراجع نظارتی برگزار می‌شود.

مرحله چهارم: فهرست منتخبین قرعه‌کشی، حداکثر سه روز پس از پایان ثبت‌نام از طریق سایت فروش اینترنتی و ارسال پیامک اعلام‌
می‌شود و متقاضی باید با مراجعه به سایت، از وضعیت ثبت‌نام خود مطلع شود.

مرحله پنجم: فرد انتخاب شده، بایدظرف به مهلت سه روز وجه کامل خودرو را از طریق سایت فروش اینترنتی محصولات ایران خودرو به آدرس: ir.ikco.esale واریز نمایند. در صورت عدم واریز وجه، ثبت‌نام متقاضی کان لم یکن تلقی می‌شود.

برچسب ها: یارانه خودرو
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
افشاگری حولناک از جنگ اوکراین افشاگری حولناک از جنگ اوکراین
فایننشال‌تایمز گزارش داد؛ صد‌ها کودک اوکراینی در بیش از ۲۰۰ مرکز روسیه و مناطق اشغالی تحت شست‌وشوی ذهنی و آموزش‌های نظامی قرار گرفته‌اند.
اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد
بابک شهبازی، پیمانکار صنعتی متهم به انتقال اطلاعات امنیتی ایران به موساد، پس از تأیید حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز در تهران اعدام شد.
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند
سه زمین‌لرزه پیاپی بامداد سه‌شنبه عسلویه بوشهر را لرزاند؛ شدیدترین آن‌ها ۴.۱ ریشتر در عمق ۲۷ کیلومتری زمین به ثبت رسید.
برگزیده
نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی
ابراهیم شیخ در گفت‌و‌گو با مخاطب ۲۴: سرمایه‌گذاری خارجی در صنعت ایران با موانع حقوقی، بانکی و ریسک بالا روبه‌روست؛ وزارت صمت بر حل مشکلات موجود و جذب سرمایه‌های استراتژیک تمرکز دارد.
عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند
بنزین سوپر از راه می‌رسد: وعده یا خیال؟ رقابت بخش خصوصی و سهمیه‌های دولتی؛ کدام یک پیروز میدان خواهد بود؟
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
صفحه خبر بالای تصاویر