کد خبر: ۳۵۷۵۰
تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۶

عمران خان: برای احکام محکومیتش درخواست تجدیدنظر کرده است

نخست وزیر اسبق پاکستان به همراه همسرش امروز (سه‌شنبه) در دادگاهی در اسلام‌آباد در رابطه با یکی از پرونده‌های قضایی به اتهام فساد مالی، خودشان را بی‌گناه دانستند.
عمران خان: برای احکام محکومیتش درخواست تجدیدنظر کرده است

مخاطب ۲۴- مقام‌های پاکستانی اعلام کردند «عمران خان» نخست وزیر اسبق زندانی پاکستان و همسرش بشری بی‌بی امروز در دادگاهی در شهر اسلام‌آباد حضور پیدا کرده و در ارتباط با اتهام خودشان مبنی بر پذیرفتن یک قطعه زمین به عنوان «هدیه» از یک سرمایه‌گذار حوزه املاک در ازای مبالغ هنگفتی که پولشویی شده بود، اظهار بی‌گناهی کردند.

این دومین پرونده قضایی مطرح شده علیه عمران خان و همسرش از بابت اتهام ارتکاب فساد در زمان حضور ستاره سابق لیگ کریکت پاکستان در نخست وزیری این کشور محسوب می‌شود.

دادستان‌های پاکستانی این زوج را به استفاده از یک سازمان خیریه خانوادگی برای تاسیس دانشگاه در زمینی که از مالک ریاض، سرمایه‌گذار سرشناس حوزه املاک هدیه گرفتند، متهم کردند. طبق محتوای این پرونده، این سرمایه‌دار در ازای این هدیه مبالغ پولشویی شده به ارزش ۱۹۰ میلیون پوند انگلیس (۲۴۰ میلیون دلار) که از سوی مقام‌های انگلیسی به پاکستان بازگردانده شدند، دریافت کرد.

عمران خان آوریل ۲۰۲۲ با دریافت رای عدم اعتماد از سوی پارلمان پاکستان از نخست وزیری برکنار شد و هم اکنون مشغول گذراندن چند مجازات حبس است.

به نوشته آسوشیتدپرس، نزدیک به ۱۷۰ پرونده قضایی از بابت اتهامات متعدد هم، چون فساد، تروریسم و تحریک مردم به خشونت علیه این نخست وزیر اسبق پاکستان مطرح شده‌اند. او به همراه همسرش چند وقت پیش در یک پرونده فساد دیگر به سبب اتهام فروش هدایایی دولتی در ضمن حضور در قدرت گناهکار شناخته شدند. عمران و بشری بی‌بی همچنین در پرونده‌ای به اتهام نقض قوانین ازدواج در سال ۲۰۱۸، هر یک به هفت سال زندان محکوم شده‌اند.

عمران خان با رد اتهامات خود از زمان محبوس شدن در سال گذشته میلادی تاکید کرده همه اتهامات مطرح شده علیه وی دسیسه‌ای از سوی رقبا برای آن هستند که جلوی بازگشت او به قدرت را بگیرند.

او در انتخابات پارلمانی هشتم فوریه نتوانست نامزد شود، اما رقبایش از حزب مسلم لیگ پاکستان متعلق به «نواز شریف»، نخست وزیر اسبق این کشور به عنوان حزب اول مجلس ملی پاکستان اعلام شدند، هر چند که اکثریت کرسی‌ها را در اختیار ندارند. بیشترین کرسی‌ها (بدون کسب اکثریت) به حزب عمران خان رسید.

شهباز شریف، برادر نواز شریف که خودش نیز چند ماه پیش از نخست وزیری پاکستان کنار رفت، اکنون مامور به تشکیل یک دولت ائتلافی در زمانی شد که پارلمان جدید پاکستان از روز جمعه شروع به کار کند.

عمران خان روز سه‌شنبه در برابر قاضی دادگاهش که تحت تدابیر امنیتی شدید در زندان آدیالا در شهر راولپندی تشکیل شد، حضور یافت. همسر او هم که در زندانی در شهر زادگاهش اسلام‌آباد محبوس است، به همراه یک کاروان امنیتی به این زندان آورده شد.

تیم وکلای خانواده عمران خان اعلام کردند او و همسرش نسبت به اتهامات اخیر خود اظهار بی‌گناهی کردند.

حزب عمران خان موسوم به «تحریک انصاف» محاکمه روز سه‌شنبه وی و همسرش را محکوم کرده و یک فرآیند «یک طرفه» به دلیل آنکه تیم وکلای این نخست وزیر سابق دسترسی محدودی به موکلشان داشته و رسانه‌ها اجازه پوشش خبری محاکمه را پیدا نکردند، دانست.

عمران خان تاکنون به سبب اتهامات فساد، افشای اسرار رسمی و نقض قوانین ازدواج در سه حکم جداگانه محکوم شناخته شده و در ارتباط با هر یک از این محکومیت‌ها به ترتیب به ۱۰، ۱۴ و هفت سال حبس محکوم شده است. عمران خان برای تمامی این احکام محکومیتش درخواست تجدیدنظر کرده است.

برچسب ها: عمران خان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی! تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی!
هانا مهرگان، ورزشکار ایرانی‌تبار ساکن کانادا، با درخشش خیره‌کننده در رقابت‌های جهانی فیتنس ۲۰۲۵ میامی، عنوان «ملکه تناسب اندام جهان» را به دست آورد.
قتل دختر جوان به دست خواستگارش قتل دختر جوان به دست خواستگارش
پرونده قتل راضیه در شهرری پس از اعتراف خواستگارش به دلیل عشق بیمارگونه و اعتیاد، بار دیگر جنجال‌برانگیز شد.
قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود
بلیت‌های کنسرت مهران مدیری در دبی از ۳۹۹ تا ۱۵۰۰ درهم فروخته شد و در برخی بازه‌ها حتی از بلیت‌های جنیفر لوپز گران‌تر بود.
قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر
فرمانده انتظامی عجب‌شیر از قتل یک زن ۱۶ ساله توسط همسرش خبر داد؛ قاتل در تحقیقات اولیه به انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.
تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری
رئیس اتحادیه بنکداران تهران از آغاز عرضه برنج هندی و پاکستانی با قیمت‌های تنظیم‌بازاری خبر داد؛ برنج هندی ۴۹ و ۵۹ هزار تومان، پاکستانی ۶۶ هزار تومان است.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر