کد خبر: ۳۵۷۱۶
تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۰

به حضور مهندسانی که با خلق آثار با کیفیت و زیبا در توسعه کیش نقش داشته اند افتخار می‌کنیم

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش دراولین همایش گرامیداشت روز مهندسان گفت: افتخار می‌کنیم مهندسان کیش با خلاقیت خود به زیبایی ها‌ی جزیره کیش افزوده اند.
به حضور مهندسانی که با خلق آثار با کیفیت و زیبا در توسعه کیش نقش داشته اند افتخار می‌کنیم

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش :  اولین همایش گرامیداشت روز مهندسان جزیره کیش شامگاه 5 اسفند با حضور مدیرعامل سازمان منطقه ازاد کیش، امام جمعه کیش، امام جمعه اهل سنت جزیره ، ریس ستاد بحران کشور، مدیرکل فنی وزیربنایی دبیرخانه شورایعالی مناطق ازاد، ریس موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران، رییس جامعه مهندسان کیشف روسای جوامه واصناف، معاونان سازمان منطقه آزاد کیش ومدیران عامل شرکت های تابعه و جمع کثیری از مهندسان جزیره کیش به اتفاق خانواده هایشان برگزار شد.

مدیرعامل سازمان منطقه ازاد کیش در این مراسم با اشاره به تقارن فرخنده نیمه شعبان وروز مهندس ضمن تبریک این عید سعید و گرامیداشت جایگاه مهندسان به ویژه مهندسان سخت کوش جزیره کیش گفت: این روز بهانه ای است برای تقدیر وگرامیداشت یاد مهندسانی که عامل توسعه کشور و جزیره کیش هستند مهندسین خوش ذوقی که درعرصه های مختلف مهندسی فعالیت کردند وباعث رشد کشور شدند. مهندسینی که درتوسعه تکنولوژی در کشور سهم داشته اند.

دکتر سرهنگی افزود: این کشور و آب وخاک مرهون خلاقیت ها و نخبگی های مهندسانی است که در رشته های مختلف برق، عمران، شیمی، مکانیک، سازه و همه رشته های مهندسی در تلاش برای توسعه کشور هستند.

وی اظهار داشت : درجزیره کیش نیز می بالیم به حضور مهندسانی که چهره زیبای کیش مدیون تلاش های این مهندسان است و در کنار زیبایی که خداوند به اقلیم وطبیعت این جزیره داده است با خلق آثار ارزشمند و کیفی به افزایش این زیبایی و توسعه کیش کمک کرده اند.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با اشاره به طرح جامع کیش که حاصل تلاش مهندسان است تصریح کرد: در طرح توسعه کیش براساس طرح جامع تلاش می کنیم همچنان با کمک مهندسان متخصص علاوه بربازبینی با دانش روز مهندسی برای طراحی، مطالعات شهری وتوسعه کیش گام برداریم.

وی ادامه داد: جامعه مهندسان جزیره کیش نقش زیادی در توسعه زیبا وهمگون کیش برعهده داشته و دارند و با ایجاد سازه های برند، بر زیبایی های جزیره کیش افزوده اند.

وی درپایان ابراز امیدواری کرد با یاری و همراهی مهندسان علاوه بررعایت نظام مهندسی، توسعه این جزیره کیش از نظر کیفی و زیبایی همچنان درکشور پیشرو باشد.

گفتنی است دراین مراسم از 15 پیشکسوت جامعه مهندسان کیش تقدیر شد.

آخرین اخبار
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اسراییل برای حمله به منازل مسکونی از چه سیستمی استفاده می‌کند؟ اسراییل برای حمله به منازل مسکونی از چه سیستمی استفاده می‌کند؟
رژیم صهیونیستی برای شناسایی و حمله به ساختمان‌ها از سامانه‌ای استفاده می‌کند که بر اساس احتمال پیشنهاد می‌دهد کدام ساختمان باید ویران شود.
همه چیز در مورد جنگنده رادار گریز J۳۵ همه چیز در مورد جنگنده رادار گریز J۳۵
تصویر تازه‌ای که اخیراً از جنگنده رادار گریز J-۳۵ چین منتشرشده، واضح‌ترین نمای فعلی ما از جنگنده نسل جدید دریابرد Shenyang J-۳۵ است، این تصویر بخشی از موج تازه‌ای از عکس‌هایی است که برخی از پیشرفته‌ترین هواگردهای نظامی چین را با جزئیات بی‌سابقه‌ای نشان می‌دهند
ارسال فیلم به شبکه‌های خارجی جرم دارد؟ ارسال فیلم به شبکه‌های خارجی جرم دارد؟
«در صورت وقوع جرم در چنین شرایطی، مجازات‌ها تا سه درجه تشدید و شامل حبس بیش از ۱۵ تا ۲۵ سال می‌شود. بر اساس مفاد این طرح، تمام مراحل رسیدگی به چنین جرمی خارج از نوبت و در شعب ویژه دادگاه انقلاب اسلامی انجام خواهد شد.»
روایت‌های امداد‌گری که در جنگ ۱۲ روزه چه‌ها دید! روایت‌های امداد‌گری که در جنگ ۱۲ روزه چه‌ها دید!
«مهدی غفاریان» امدادگری که در روز‌های پرالتهاب جنگ و در میدان نبرد با آوار‌های فراوان حملات رژیم صهیونیستی به واحد‌های مسکونی و خانه غیرنظامیان در شهر تهران حضور داشته، حضوری پرتلاش، اما با عشق و ایثار برای نجات هموطنانی که بی گناه زیر آوار نفرت و وحشی گری رژیمی غاصب گرفتار شده‌اند.
نظر عراقچی در خصوص برقراری مذاکرات چیست؟ نظر عراقچی در خصوص برقراری مذاکرات چیست؟
وزیر خارجه ایران تاکید کرد که اقدامات اخیر آمریکایی‌ها خیانت به ایران یا به عمان به عنوان واسطه مذاکرات، نبود بلکه به اصل دیپلماسی خیانت شد.
ترامپ می‌خواهد با ایران گفت‌و‌گو کند! ترامپ می‌خواهد با ایران گفت‌و‌گو کند!
ترامپ مدعی تلاش برای ارتباط با طرف ایرانی شد و گفت: اگر لازم باشد با طرف ایرانی دیدار کنم، این کار را خواهم کرد.
پیام ظریف به آمریکا پیام ظریف به آمریکا
در روز ۱۲ تیرماه ۱۳۶۷، ناو آمریکایی «وینسنس»، یک فروند هواپیمای مسافربری ‏ایران را در خلیج فارس هدف قرار داد و همه ۲۹۰ سرنشین آن را به شهادت رساند.
چند رسانه ای
کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان
در یکی از مهم‌ترین اکتشافات باستان‌شناسی دهه اخیر ایران، باستان‌شناسان در محوطه «دهتل» واقع در غرب استان هرمزگان موفق به شناسایی مجموعه‌ای پیچیده از ابزار‌های سنگی متعلق به دوران پارینه‌سنگی شدند؛ کشفی که می‌تواند مسیر‌های مهاجرت انسان‌های اولیه از آفریقا به آسیا را بازتعریف کند و جایگاه راهبردی سواحل شمالی خلیج فارس را در این فرآیند تاریخی به تصویر بکشد.
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.
صفحه خبر بالای تصاویر