کد خبر: ۳۵۶۸
تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۱

رشد سود دهی شرکت های بورسی

کارشناس بازار سهام : در حال حاضر وضعیت بسیاری از شرکت‌های بورسی از لحاظ سودسازی و افزایش تولید بسیار مناسب است
رشد سود دهی شرکت های بورسی

کارشناسان بازار سهام معتقدند، بخشی از خروج سرمایه و نقدینگی اشخاص حقیقی و سهام‌داران خُرد در بورس متوجه افرادی است که بازار سال جاری را با بازار سال گذشته مقایسه می‌کنند و برای مدت کوتاهی در این بازار سرمایه گذاری کرده‌اند. درحال حاضر شرایط عمومی بازار خوب است و در میان مدت، بازدهی خوبی نسبت به سایر بازار‌ها خواهد داشت.
رشد سود دهی شرکت های بورسی
به گزارش مخاطب ۲۴؛از طرف دیگر نمی‌توان تا پایان سال انتظار بازدهی کوتاه‌مدت از بازار سهام داشت، البته باید گفت اکنون مقطع خوبی برای سرمایه‌گذاری در بازار به دید میان‌مدت است. اما به نظر می‌رسد در سال آینده بازدهی بورس نسبت به سایر بازار‌ها معقول‌تر و مناسب‌تر خواهد بود، اما قابلیت مقایسه با سال ۱۳۹۹ را نخواهد داشت.
فردین آقابزرگی کارشناس بازار سهام در گفتگو با فرارو با اشاره به اینکه در حال حاضر مسئولان دست‌اندرکار در بازار سرمایه تمایل ندارند بازار سهام با رشد قابل توجهی همراه شود، گفت: با توجه به اینکه امروز بورس از یک ثبات نسبی برخوردار است، ما شاهد هستیم که به طور مثال، روز شنبه در حالیکه شاخص کل نزدیک به ۴۰۰۰ واحد با افزایش روبرو بوده، بسیاری از نماد‌های خودرویی و بانکی صف خرید بودند، اما با عرضه سهام این شرکت‌ها شاخص کل بورس تا پایان معاملات منفی شد.

وی افزود: با توجه به چنین وضعیتی حداقل نمی‌توان انتظار داشت که بورس تا پایان سال رشد قابل توجهی را تجربه کند، در حال حاضر مسئولین منتظر تعیین تکلیف برجام و مذاکرات هسته‌ای هستند تا بعد از آن بورس سمت و سوی جدید خود را مشخص کند. به نظر می‌رسد بورس نسبت به وضعیت نزولی گذشته خود فاصله گرفته است.

آقابزرگی با تاکید بر اینکه بررسی پارامتر‌های مختلف دخیل در بازار سهام همگی حاکی از آن است که بورس به نسبت از وضعیت خوبی برخوردار است، اظهارداشت:، اما شاخص کل به عنوان یک معیار برای سنجش وضعیت کلی بورس این روز‌ها کنترل می‌شود و مسئولان اجازه رشد را به آن نمی‌دهند. دلیل آن هم این است که دولت نمی‌خواهد با رشد قابل توجهی روبرو شود، به دلیل اتفاقاتی که در سال گذشته رخ داد.

این فعال بازار سهام با اشاره به اینکه چنین تصمیمی باعث تغییر نوع سرمایه‌گذاری در بازار سهام می‌شود، اضافه کرد: در حال حاضر برخی از سهام‌داران به صورت نوسانی و یا در کوتاه مدت اقدام به خرید سهم می‌کنند، اما با توجه به روند نوسانی بازار، بعد از مدتی این دسته از سهام‌داران نه تنها سودی نمی‌کنند، بلکه آنقدر وضعیت بازار آن‌ها را اذیت و خسته خواهد کرد که ترجیح می‌دهند با ضرر از بازار خارج شوند یا سهام خود را رها کنند.

وی ادامه داد: در مقابل سها‌م‌داران با دید میان مدت و بلند مدت در بازار سهام می‌توانند این روز‌ها به صورت پله‌ای اقدام به خرید نماد‌های بنیادی و با پتانسیل بالا کنند، چرا که در یک بازه زمانی میان مدت و بلند مدت این افراد می‌توانند به سود‌های مناسبی دست پیدا کنند.

آقابزرگی خاطرنشان کرد: در حال حاضر وضعیت بسیاری از شرکت‌های بورسی از لحاظ سودسازی و افزایش تولید بسیار مناسب است و اگر سرمایه گذاران اقدام به خرید سهام این قبیل شرکت‌ها کنند، برای مثال می‌توانند حداقل در یک بازه شش ماهه و به دید مجامع سالیانه شرکت‌ها در خرداد و تیرماه سود خوبی را به جیب بزنند. باید خاطر نشان کنم سود نقدی این دست از نماد‌ها در مجمع خیلی بیشتر از سود رشد قیمت سهام است و باید سهام‌داران این نکته را مد نظر قرار دهند، بنابراین نمی‌توان انتظار داشت که بورس طی این مدت با رشد قابل توجهی به صورت کلی روبرو شود.

این کارشناس بازار سهام با اشاره به اینکه تجربه تلخ ریزش بازار بورس در سال ۹۹ درس‌های بسیار زیادی برای مقامات دولتی به همراه داشت، بیان کرد: با توجه به چنین تجربه‌ای که بسیاری از افراد در آن مقطع وارد بورس شدند و با ضرر و زیان‌های هنگفتی روبرو شدند، بدون اینکه سودی کسب کنند، بر این اساس دولت به هیج عنوان تعادل نسبی که در حال حاضر بازار از آن برخوردار شده را از دست بدهد، بنابراین دولت از رشد هیجانی و شارپی بازار سهام جلوگیری خواهد کرد، در نتیجه سرمایه‌گذاران نباید با دید کوتاه مدت انتظار داشته باشند که سود‌های قابل توجهی را کسب کنند و به بیان دیگر اتفاقات نیمه اول سال ۹۹ در بورس رخ نخواهد داد و دیگر از سود‌های نجومی در کوتاه مدت خبری نخواهد بود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد
اسطوره پرورش اندام جهان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری شد.
اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟ اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟
لایحه ساختار، وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت در حالی اسفندسال گذشته در مجلس اعلام وصول شد که پس از حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان، دولت و مجلس بیش از گذشته نسبت به ساماندهی اتباع بیگانه اصرار دارند.
برگزیده
خودرو زیر قیمت بازار می‌خواهید این مطلب را بخوانید! خودرو زیر قیمت بازار می‌خواهید این مطلب را بخوانید!
تبدیل شدن خودرو به کالای سرمایه‌ای و هجوم واسطه‌گران در برنامه‌های فروش خودروسازان به واسطه تفاوت قابل ملاحظه بهای کارخانه و بازار، همواره مصرف‌کننده واقعی را از دسترسی به خرید از کارخانه محروم کرده است؛ به‌گونه‌ای که خرید خودرو از کارخانه تبدیل به سودآوردترین اقدام بدون کم‌ترین زحمت و در کوتاه‌ترین زمان برای سرمایه‌گذاران شده بود.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
همکاری بانک‌ها با مردم برای گذر از روز‌های سخت! همکاری بانک‌ها با مردم برای گذر از روز‌های سخت!
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی توضیحاتی درباره جزئیات جلسه اعضای کمیسیون متبوعش با وزیر اقتصاد و معاون وی ارائه کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر