کد خبر: ۳۵۶۷۹
تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۹:۳۲

ترامپ به دادگاه تجدیدنظر برد

رئیس‌جمهور سابق آمریکا پرونده جعل ارزش دارایی‌های خود که جریمه ۳۵۰ میلیون دلاری و محرومیت از فعالیت اقتصادی در نیویورک را برای او به دنبال داشته، به دادگاه تجدیدنظر برد.
ترامپ به دادگاه تجدیدنظر برد

مخاطب24-«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور سابق آمریکا و نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ این کشور روز دوشنبه از دادگاه خواست در مورد محکومیت وی به پرداخت جریمه ۳۵۴.۹ میلیون‌دلاری و محرومیت از فعالیت اقتصادی در ایالت نیویورک تجدیدنظر کند.

در ماه فوریه قاضی «آرتور انگوران» در نیویورک این حکم را به اتهام جعل اسناد و ارائه اطلاعات نادرست درباره ارزش حقیقی دارایی‌های ترامپ و سازمانش صادر کرد. ترامپ به این متهم شده که برای دریافت تسهیلات مالی، ارزش دارایی‌های خود را بیش از مقدار واقعی آن‌ها اعلام کرده است.

از میان دیگر محکومیت‌های ترامپ می‌توان به محکومیت به پرداخت جریمه ۸۳ میلیون‌دلاری در پرونده‌ای مجزا اشاره کرد؛ جریمه‌هایی که می‌تواند با اعمال فشار مالی سنگین بر این نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا، عملکرد وی را در این رقابت تحت تاثیر قرار دهد.

دادگاه تجدیدنظر که ترامپ درخواست خود را در آن مطرح کرده، می‌تواند اجرای حکم دادگاه را تا پایان بررسی مجدد پرونده متوقف کند؛ امری که می‌تواند یک یا چند سال به طول بینجامد.

برچسب ها: دونالد ترامپ
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
برگزیده
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.
لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم. لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم.
سرگئی لاوروف پنجشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه راشاتودی (آرتی) افزود: ایران شریک و همسایه نزدیک ماست؛ ما نگران چگونگی پیشرفت اوضاع هستیم.
صفحه خبر بالای تصاویر