کد خبر: ۳۵۶۷۶
تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۷:۵۰

حسین امیرعبداللهیان: سلاح‌های هسته‌ای بزرگترین تهدید انسان علیه بشریت است

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در جریان سفر به ژنو بعد ازظهر دوشنبه به وقت محلی در بخش عالیرتبه کنفرانس خلع سلاح شرکت و سخنرانی کرد.
حسین امیرعبداللهیان: سلاح‌های هسته‌ای بزرگترین تهدید انسان علیه بشریت است

مخاطب24- حسین امیرعبداللهیان در این  نشست گفت: ایران خواستار امحای تمام سلاح‌های هسته‌ای که بزرگترین تهدید انسان علیه بشریت است، می‌باشد.

وی افزود : خلع کامل سلاح هسته‌ای تنها راه معتبر و مطمئن برای جلوگیری از تکرار فحایعی مانند هیروشیما و ناکازاکی است.

هر ساله بخش عالیرتبه کنفرانس خلع سلاح از ۷ الی ۱۰ اسفند در ژنو برگزار می‌شود.

 در این نشست  مقامات عالی رتبه کنفرانس ضمن طرح مواضع ملی خود در خصوص موضوعات مهم در حوزه صلح و امنیت بین‌المللی و خلع سلاح و کنترل تسلیحات به رایزنی و تبادل نظر با یکدیگر می‌پردازند.

کنفرانس خلع سلاح ، یک نهاد مذاکراتی بسیار مهم با عضویت محدود شامل ۶۵ دولت از حیث نظامی مهم است و  ایران نیز  به عنوان یک کشور قدرتمند از حیث نظامی یکی از اعضای این کنفرانس است.

 این کنفرانس ، سالانه در مجموع  ۲۴ هفته نشست خواهد داشت که  نشست سالانه کنفرانس از اواخر ژانویه هر سال آغاز و تا اوایل ماه سپتامبر ادامه دارد.

هر عضو به مدت ۴ هفته ریاست کنفرانس را بر عهده دارد و  در سال جاری نیز ایران از ۲۸ اسفند به مدت ۴ هفته ریاست این کنفرانس را بر عهده خواهد داشت.


کنفرانس خلع سلاح ۷ دستور کار مهم را دنبال می کند که عبارت هستند از

(۱) پایان رقابت تسلیحاتی هسته ای

(۲) خلع سلاح هسته ای

(۳) جلوگیری از جنگ هسته ای

(۴) منع رقابت تسلیحاتی در فضا

(۵) اشکال جدید تسلیحات کشتار جمعی

(۶) برنامه جامع خلع سلاح

(۷)شفافیت در تسلیحات

captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.