کد خبر: ۳۵۶۷۵
تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۷:۴۳

مصرف بنزین رکورد زد

در حالی که ابتدای اسفندماه، متوسط مصرف روزانه بنزین کشور ۱۱۵ میلیون لیتر بود، به‌گفته وزیر نفت، در روزهای اخیر، این رقم به بیش از ۱۳۲ میلیون لیتر افزایش یافته است.
مصرف بنزین رکورد زد

مخاطب24-در حالی که ابتدای اسفندماه، متوسط مصرف روزانه بنزین کشور ۱۱۵ میلیون لیتر بود، به‌گفته وزیر نفت، در روزهای اخیر، این رقم به بیش از ۱۳۲ میلیون لیتر افزایش یافته است.

 درحالی که در میانه زمستان به‌سر می‌بریم و در این موقع از سال انتظار ثبت پیک جدید مصرف بنزین وجود ندارد، مصرف روزانه بنزین افزایش عجیب و غریب داشته است.
 
اول اسفند‌ماه بود که جعفر سالاری‌نسب، مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی، میزان مصرف روزانه بنزین کشور را 115 میلیون لیتر اعلام کرد. حال، امروز جواد اوجی، وزیر نفت، از افزایش مصرف روزانه بنزین به 132 میلیون لیتر خبر داده است.
 
طبق خبری که وزارت نفت منتشر کرده، وزیر نفت امروز در حاشیه بازدید از مرکز دیسپچینگ شرکت ملی نفت ایران، در حضور خبرنگاران صداوسیما و رسانه‌های روابط عمومی وزارت نفت و جایی که خبرنگاران خبرگزاری‌ها و دیگر رسانه‌های رسمی حضور نداشتند، اظهار داشت: "همزمان با کاهش شدید دمای هوا و استمرار شبکه گازرسانی کشور، شرکت‌های ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی و پخش فرآورده‌های نفتی بیش از 132 میلیون لیتر بنزین را در تعطیلات اخیر توزیع کردند."
 
بنا به گفته وزیر نفت، دلیل افزایش عجیب و غریب مصرف روزانه بنزین، اوج‌گیری سفرهای برون‌شهری در تعطیلات اخیر بوده است. در این صورت، در تعطیلات اخیر، به مثابه ایام نوروز، سفرهای برون‌شهری انجام شده که رکوردی نوروزی در میانه زمستان در مصرف بنزین به‌ثبت رسیده است.
 
برچسب ها: مصرف بنزین
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر