کد خبر: ۳۵۶۰۵
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۰:۵۹

صندوق بین‌المللی پول: تولید نفت ایران فراتر از انتظارات بود

صندوق بین‌المللی پول افزایش برآورد خود از رشد اقتصادی ایران را ناشی افزایش بیش از انتظار تولید نفت ایران عنوان کرد.
صندوق بین‌المللی پول: تولید نفت ایران فراتر از انتظارات بود

مخاطب24- صندوق بین‌المللی پول در گزارش‌های دوره‌ای که از برآورد شاخص‌های کلان اقتصادی کشورهای جهان منتشر می‌کند، اخیرا رشد اقتصادی ایران را نسبت به پیش‌بینی‌های خود افزایش قابل توجهی داده است.

بر اساس برآورد جدید این نهاد بین‌المللی، رشد اقتصادی ایران در سال ۲۰۲۳ با افزایش قابل توجه نسبت به سال قبل از آن به ۵.۴ درصد رسیده است. این در حالی است که صندوق بین‌المللی پول پیش از این برآورد کرده بود که رشد اقتصادی ایران در سال ۲۰۲۳ به ۳ درصد خواهد رسید.

صندوق بین‌المللی پول همچنین پیش‌بینی خود از رشد اقتصادی ایران در سال ۲۰۲۴ را نسبت به گزارش سه ماه پیش خود افزایش داده و به ۳.۷ درصد رسانده است. در گزارش ماه اکتبر ۲۰۲۳ این سازمان رشد ۲.۵ درصدی برای اقتصاد ایران طی سال ۲۰۲۴ پیش‌بینی شده بود.

صندوق بین‌المللی پول در گزارشی که درباره وضعیت اقتصادی کشورهای منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا منتشر کرده به موضوع افزایش رشد اقتصادی ایران نسبت به پیش‌بینی‌ها اشاره کرده و دلیل آن را افزایش بیش از انتظار تولید نفت ایران عنوان کرده است.

بر اساس داده‌های صندوق بین‌المللی پول، تولید نفت ایران در سال جدید میلادی از ۲.۷ میلیون بشکه در روز عبور کرده که ۷۰۰ هزار بشکه بیشتر از سال ۲۰۲۰ (دولت گذشته) است.

captcha
پربحث ترین ها
پرطرفدارترین ها
اخبار داغ
راه حل وزیر ارتباطات درباره اختلالات جی‌پی‌اس راه حل وزیر ارتباطات درباره اختلالات جی‌پی‌اس
سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، درباره اختلالات جی‌پی‌اس گفت: گزارشی را آماده کرده‌ایم، چون فقط حوزه ارتباطات متاثر از اختلالات جی‌پی‌اس نیست، در حوزه صنعت هوانوردی با این چالش به‌صورت جدی مواجه هستیم. اختلالات جی‌پی‌اس را احصا کرده‌ایم و به شورای عالی امنیت ملی منعکس کرده‌ایم و این موضوع در دستورکار قرار گرفته است
پاسخ مربی مشهور به پیشنهاد استقلال: من پرسپولیسی هستم! پاسخ مربی مشهور به پیشنهاد استقلال: من پرسپولیسی هستم!
سرمربی پیشین تیم فوتبال پرسپولیس پیشنهاد رقیب دیرینه این تیم را نپذیرفت.
پایان کار ساپینتو در استقلال، توافق انجام شد! پایان کار ساپینتو در استقلال، توافق انجام شد!
همان‌طور که طی ساعات گذشته و پس از حذف استقلال از لیگ قهرمانان آسیا شایعاتی پیرامون آینده ریکاردو ساپینتو منتشر شده بود، اکنون از این باشگاه خبر می‌رسد که سرانجام مدیران برای برکناری سرمربی پرتغالی به اجماع رسیده‌اند و او قرار است از سمت خود کنار گذاشته شود
نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی
وقتی روی سطح آب بازیگران با عرشه های بزرگ و دید مستقیم و پرچم های افراشته حضور دارند ،در لایه‌ای پایین‌تر از سطح آب، جایی که نه پرچمی برافراشته است و نه نمایش قدرتی در کار، بازی دیگری در جریان است.
حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان
یک فروند هواپیمای نیروی هوایی ارتش در حین اجرای ماموریت آموزشی شبانه در استان همدان دچار سانحه شد و یکی ازخلبانان این هواپیما به درجه رفیع شهادت نائل آمد و دیگر خلبان این هواپیما سالم است
فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت
بسته شدن تنگه هرمز، فرمانده نیروی دریایی سپاه، امروز در رزمایش کنترل هوشمند تنگۀ هرمز برای رعایت اصول ایمنی و کشتی رانی، بخش‌هایی از تنگۀ هرمز برای چند ساعت بسته می‌شود.
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور بخشنامه ساعات آغاز به کار ادارات در ماه مبارک رمضان را ابلاغ کرد.
برگزیده
قیمت جهانی طلا امروز دوشنبه ۴ اسفند ۱۴۰۴؛ صعود به اوج سه هفته اخیر قیمت جهانی طلا امروز دوشنبه ۴ اسفند ۱۴۰۴؛ صعود به اوج سه هفته اخیر
قیمت طلا در معاملات روز دوشنبه به بالاترین سطح خود در بیش از سه هفته گذشته رسید و با رشد حدود ۱.۱ درصدی، هر اونس طلا به ۵۱۶۳ دلار و ۶۱ سنت رسید. معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک نیز با جهش ۱.۸۹ درصدی به ۵۱۷۶ دلار و ۹۰ سنت رسید.
میوه و تره بار کالابرگی میشود! میوه و تره بار کالابرگی میشود!
وزیر کار، رفاه و امور اجتماعی از اضافه شدن اقلام میوه و تره‌بار به کالابرگ از ۱۵ اسفند سال جاری خبر داد
آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل
در ادامه اجرای طرح جدید کالابرگ الکترونیکی با اعتبار ماهانه یک میلیون تومان به ازای هر نفر، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی زمان آغاز مرحله دوم این طرح را اعلام کرده است؛ مرحله‌ای که از فردا چهارشنبه آغاز می‌شود و به‌صورت تدریجی، دهک‌های مختلف درآمدی را پوشش می‌دهد.