کد خبر: ۳۵۵۸۹
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۸

تلوبیون به کمک کاندیداهای نمایندگی مجلس آمد!

سامانه آرا تلوبیون به ‌عنوان شبکه اجتماعی تخصصی تبلیغات انتخابات، با اینترنت رایگان در دسترس قرار گرفته و طی نخستین روزهای آغاز تبلیغات مورد توجه ویژه کاربران فضای مجازی قرار گرفته است.
تلوبیون به کمک کاندیداهای نمایندگی مجلس آمد!

مخاطب24- همزمان با آغاز فرصت تبلیغات نامزدهای انتخابات مجلس شورای اسلامی، سامانه آرا در تلوبیون با تجمیع تمام تبلیغات و محتوای تصویری هر نامزد در یک صفحه اختصاصی به شکل رسمی در دسترس کاربران قرار گرفته و میلیون‌ها کاربر تلوبیون به شکل روزانه، با اینترنت رایگان از آن استفاده می‌کنند.

در سامانه آرا تلوبیون به ‌عنوان شبکه اجتماعی تخصصی تبلیغات انتخابات، نامزدهای تایید شده صلاحیت شده انتخابات سیزدهمین دوره مجلس شورای اسلامی بر اساس لیست اعلامی از سوی ستاد انتخابات دارای یک صفحه اختصاصی و ویژه شده‌اند و از آن برای معرفی خود استفاده می‌کنند.

با قانون جدید انتخابات، هر کدام از ۱۴ هزار نامزد انتخابات مجلس این فرصت را پیدا کرده‌اند که بتوانند علاوه بر اطلاعات اعلام شده از سوی ستاد انتخابات، بیش از ۱۰ ساعت محتوای ویدیویی از جنس فضای مجازی را هم در این سامانه بارگذاری کنند. علاوه بر این، تمام تبلیغات نامزدها در فضای مجازی و محتوای ویدیویی پخش شده از ۲۰۰ کانال تخصصی انتخاباتی رسانه ملی، یک‌جا تجمیع می‌شود.

همچنین برای اولین‌بار مناظره‌های انتخابات مجلس به شکل گسترده در ۲۰۰ کانال هم منتشر می‌شود که علاوه بر پخش از کانال‌های انتخاباتی، در سامانه آرا تلوبیون نیز منتشر می‌شوند.

این سامانه به شکل رایگان برای نامزدها در دسترس قرار گرفته و استفاده از آن برای تمام کاربران اینترنت کشور، بدون هزینه است و پهنای باند مربوط به‌ استفاده از سامانه آرا، رایگان محاسبه شده و از بسته‌های اینترنت مردم مصرف نمی‌کند.

این سامانه از ابتدای آغاز رسمی تبلیغات انتخاباتی به شکل عمومی در دسترس قرار گرفته و تا آخرین لحظاتِ قانونی که امکان تبلیغات انتخاباتی فراهم است. نهادهای نظارتی انتخابات نیز امکان نظارت و حتی امکان اعمال نظارت در این سامانه را دارند.

تلوبیون به عنوان قدیمی‌ترین سامانه ارائه محتوای حرفه‌ای کشور با ۱۲ سال سابقه و بیش از ۲۵ میلیون کاربر فعال ماهانه، علاوه بر سامانه آرا، با آرشیو تمام محتوای انتخابات رسانه ملی به یکی از مرجع‌های اصلی مورد نیاز مخاطبان و کاربران فضای مجازی تبدیل شده است و مردم می‌توانند با مراجعه به سایت و اپلکیشن تلوبیون از خدمات انتخاباتی این پلتفرم استفاده کنند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
یک ایرانی، گرانترین بازیکن جهان یک ایرانی، گرانترین بازیکن جهان
ستاره کبدی ایران می‌گوید بعد از درخشش در چهار فصل اخیر توانسته عنوان گران‌ترین بازیکن جهان را در اختیار بگیرد.
پرواز با بال‌های بسته بر فراز خلیج فارس پرواز با بال‌های بسته بر فراز خلیج فارس
چندسالی است که بازار خرید و فروش پرنده‌های شکاری و زینتی در ایران و صادرات آن به کشور‌های حاشیه خلیج فارس حسابی گرم شده است و صیادان پول‌های هنگفتی به جیب زده که البته سود بیشتر نصیب دلالانی است که پرندگان را از صیادان خریده و آن را در بازار‌های صادراتی به قیمت دلاری به فروش می‌رسانند.
افشاگری همسر قاتل الهه افشاگری همسر قاتل الهه
همسر سابق متهم به قتل الهه حسین‌نژاد، گذشته تاریک این قاتل را فاش کرد.
تمام باور‌های غلط در مورد درمان کبد چرب تمام باور‌های غلط در مورد درمان کبد چرب
به گفته یک متخصص طب سنتی، از دیرباز در میان عامه مردم، باور‌های طبی و تغذیه‌ای نادرست زیادی شکل گرفته که متاسفانه این عقاید منسوخ تا به امروز هم در حال نشر و پخش است و یکی از گروه‌های فعال در دامن زدن به این تصورات و پندار‌های نادرست، افراد متخصص نمای منتسب به طب سنتی هستند که سبب بروز بدبینی‌هایی در افراد جامعه شده‌اند.
بیست و هشتمین فرزند مرد کرمانی به دنیا آمد بیست و هشتمین فرزند مرد کرمانی به دنیا آمد
مدیرکل ثبت احوال استان کرمان از به دنیا آمدن بیست و هشتمین فرزند یک جانباز کهنوجی خبر داد.
۲۱۲ هزار فرزند توسط زنان سرپرست خانوار بزرگ می‌شوند ۲۱۲ هزار فرزند توسط زنان سرپرست خانوار بزرگ می‌شوند
رئیس سازمان بهزیستی کشور از شناسایی ۵۳ هزار زن سالمند تنها در کشور خبر داد و گفت: این زنان تحت آموزش‌های ویژه قرار گرفتند.
بندری که یوسف را از پدرش ربود بندری که یوسف را از پدرش ربود
پدر یوسف جاویدی، یکی از جان باختگان در حادثه انفجار شهید رجایی در چهلمین روز درگذشت فرزندش، از مسئولین می‌خواهد به بازرسی‌ها و وظایفشان عمل کنند تا داستان «یوسف»‌ها هیچ گاه تکرار نشود.
برگزیده
پشت پرده عشق ابدی پشت پرده عشق ابدی
در صحبت‌های پرستو صالحی آمده که برنامه «عشق ابدی» ابتدا توسط شرکتی به نام مدیا پیم (MedyaPim) ساخته شده و بعد‌ها مسئولیت تولید آن به یک کمپانی دیگر به نام یاپیم (Yapım) سپرده شده است؛ هرچند نام کامل این شرکت دوم مشخص نیست و فقط با عنوان کلی «Yapım» معرفی شده است.
چرا حوصله کتاب خواندن نداریم؟ چرا حوصله کتاب خواندن نداریم؟
در دنیای پرهیاهوی امروز، بی‌حوصلگی برای مطالعه به پدیده‌ای فراگیر تبدیل شده و ذهن انسان معاصر را از تمرکز و تفکر عمیق دور کرده است
آنچه درباره هومن سیدی نمی‌دانستید! آنچه درباره هومن سیدی نمی‌دانستید!
هومن سیدی در یک ویدئو درباره خود افشاگری کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر