کد خبر: ۳۵۵۷۹
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۹

ارمنستان باکو را گلوله باران کرد

وزارت دفاع جمهوری آذربایجان امروز یکشنبه اعلام کرد ایروان در تاریخ ۲۴ فوریه (۵ اسفند) منطقه مرزی جمهوری آذربایجان را در منطقه سادارک جمهوری خودمختار نخجوان گلوله‌باران کرد.
ارمنستان باکو را گلوله باران کرد

مخاطب24- در بیانیه وزارت دفاع جمهوری‌آذربایجان آمده است: در ۲۴ فوریه ساعت ۲۱:۴۰ (به وقت محلی) یگان‌های نیروهای مسلح ارمنستان از مواضعی در مسیر شهرک آرازدین منطقه دَوالی با استفاده از سلاح‌های سبک، مواضع ارتش آذربایجان مستقر در مسیر شهرک حیدرآباد واقع در منطقه سادارک جمهوری خودمختار نخجوان را مورد شلیک قرار دادند.

طبق گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، باکو، هفته پیش اعلام کرد در پاسخ به تیراندازی نیروهای ارمنستان در نقطه مرزی که منجر به کشته شدن یکی از نظامیان آذربایجان شد، «عملیات انتقام» انجام داده است.

نیروی مرزبانی جمهوری آذربایجان در بیانیه‌ای در این باره اعلام کرد: در نتیجه این عملیات، پاسگاه مرزی نیروهای مسلح ارمنستان در نزدیکی شهرک «نرکین» منطقه قافان که از آن‌جا به سربازان ما تیراندازی شد، به طور کامل منهدم و مواضع رزمی خاموش شدند.

روابط میان جمهوری آذربایجان و ارمنستان از ۱۹۹۱ که ارتش ارمنستان منطقه قره‌باغ را اشغال کرد، دچار تنش بوده است.

جمهوری آذربایجان بیشتر این منطقه را طی جنگ پاییز ۲۰۲۰ آزاد کرد که به یک توافق صلح با میانجیگری روسیه انجامید و فرصتی برای عادی‌سازی روابط ایجاد کرد.

ارتش جمهوری آذربایجان در سپتامبر گذشته یک عملیات جدید را در قره‌باغ آغاز کرد که در پی آن، نیروهای جدایی‌طلب این منطقه تسلیم شدند و قره‌باغ در کنترل کامل جمهوری آذربایجان در آمد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ونزوئلا و منطق کنترل ژئوپلتیکی ایالات متحده آمریکا ونزوئلا و منطق کنترل ژئوپلتیکی ایالات متحده آمریکا
سیاست آمریکا در قبال ونزوئلا ادامه منطق اعلامیه مونروئه است؛ جایی که واشنگتن با تحریم، فشار سیاسی و مهار نفوذ چین و روسیه می‌کوشد کنترل ژئوپلیتیکی خود در آمریکای لاتین را حفظ کند.
درخشش بیفوما در اولین بازی؛ امید تازه برای پرسپولیس درخشش بیفوما در اولین بازی؛ امید تازه برای پرسپولیس
تیوی بیفوما در نخستین حضور ثابت زیر نظر اوسمار ویرا با ارائه نمایشی موثر، پاس‌گل زیبا و مشارکت فعال در خلق موقعیت‌ها امید تازه‌ای برای پرسپولیس ایجاد کرد.
غضنفری، نماینده تهران: مقصر خشکسالی و فحشا شخص رئیس جمهور است! غضنفری، نماینده تهران: مقصر خشکسالی و فحشا شخص رئیس جمهور است!
کامران غضنفری، نماینده تهران، با انتقاد تند از سخنان اخیر رئیس‌جمهور درباره احتمال جیره‌بندی آب و تخلیه تهران، عملکرد دولت را عامل اصلی مشکلات کشور و کاهش بارش‌ها دانست.
انتخابات عراق ۲۰۲۵؛ کرکوک به میدان رقابت شدید انتخاباتی تبدیل شد انتخابات عراق ۲۰۲۵؛ کرکوک به میدان رقابت شدید انتخاباتی تبدیل شد
سه روز تا برگزاری انتخابات پارلمانی عراق باقی است و کرکوک با حضور هزاران نامزد و فعالیت تبلیغاتی پررنگ، به صحنه رقابت شدید تبدیل شده است.
مقصر مصدومیت اوریه و مونیر کیست؟ مقصر مصدومیت اوریه و مونیر کیست؟
با اعلام خبر مصدومیت سرژ اوریه و مونیر الحدادی، حواشی مربوط به علت مصدومیت این دو ستاره پر رنگ شد.
قاضی فدرال دستور ترامپ برای اعزام نیرو به پورتلند را باطل کرد قاضی فدرال دستور ترامپ برای اعزام نیرو به پورتلند را باطل کرد
قاضی فدرال آمریکا دستور دونالد ترامپ برای اعزام گارد ملی به پورتلند را غیرقانونی اعلام کرد؛ اقدامی که مانع اجرای برنامه رئیس‌جمهوری شد.
شورای نگهبان تصویب لایحه حذف ۴ صفر را تأیید کرد شورای نگهبان تصویب لایحه حذف ۴ صفر را تأیید کرد
سخنگوی شورای نگهبان اعلام کرد: لایحه حذف ۴ صفر از پول ملی و حمایت از ایرانیان خارج از کشور پس از رفع ابهامات مجلس مغایر شرع و قانون اساسی شناخته نشد.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر