کد خبر: ۳۵۵۶۳
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۲:۲۷

تعطیلی دانشگاهی که بدون مجوز پزشک تربیت می کرد

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به برخورد با یک دانشگاه جعلی در کشور گفت: این دانشگاه پول می‌گرفت تا دانشجوی پزشکی تربیت کند که با هماهنگی با نیروی انتظامی جلوی فعالیتش گرفته شد.
تعطیلی دانشگاهی که بدون مجوز پزشک تربیت می کرد

مخاطب24- حجت‌الاسلام و المسلمین خسروپناه در نشست با شورای فرهنگ عمومی استان بوشهر اظهار کرد: بر مبنای تاکید مقام معظم رهبری شورای عالی انقلاب فرهنگی، در کنار سیاستگذاری باید قرارگاهی شود در این مسیر چهار ستاد تشکیل دادیم، میز‌هایی ذیل ستاد‌ها شکل گرفته است و فعالان مردم در میز‌ها حضور دارند.

وی با اشاره برش استانی نقشه مهندسی فرهنگی بیان کرد: استان بوشهر جزو استان‌هایی بود که در این زمینه خوب عمل کرده است، اما لازم است گزارش عملکردی از برش استانی ارائه شود تا مشخص شود که چه میزان از برنامه‌ها عملیاتی شده است.

 

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکید کرد: وقتی مقام معظم رهبری از شورای عالی انقلاب فرهنگی انتظار کار قرارگاهی دارند بنابراین شورای فرهنگ عمومی به عنوان نهاد ذیل شورای عالی باید رویکرد قرارگاهی داشته باشد.

خسروپناه با بیان اینکه برای قرارگاه شدن باید چند گام انجام شود، اضافه کرد: گام اول، فعالیت رصدی برای مشخص شدن اولویت‌های استان است. در استان‌ها چند نهاد کار رصدی می‌کنند که شورای فرهنگ عمومی باید با این نهاد‌ها در ارتباط باشد تا اولویت‌ها و اولیّت‌ها را مشخص کند.

وی با اشاره به یک دانشگاه جعلی که اخیرا به فعالیت می‌پرداخته، ادامه داد: در سفر به استان هرمزگان باخبر شدیم که چنین دانشگاهی شکل گرفته است و پول می‌گیرد تا دانشجوی پزشکی تربیت کند، عنوان شده بود که این دانشگاه مجوز شورای عالی انقلاب فرهنگی دارد، در پیگیری‌ها مشخص شد که فردی غیرقانونی این "به ظاهر دانشگاه" را تأسیس کرده است و با هماهنگی وزارت علوم و بهداشت مشخص شد که مجوز این وزارتخانه را ندارد، در نهایت با هماهنگی با نیروی انتظامی جلوی فعالیتش گرفته شد، بنابراین موضوع رصد خیلی مهم است. در رصد مسائل نباید محافظه‌کارانه برخورد کرد آنچنان که مقام معظم رهبری می‌فرمایند که محافظه‌کاری قاتل انقلاب اسلامی است، برخی محافظه‌کاری را در پیش می‌گیرند و این رویکرد باید اصلاح شود.

خسروپناه با بیان اینکه جنگ فرهنگی کار قرارگاهی می‌خواهد، افزود: در گام دوم قرارگاهی شدن شورای فرهنگ عمومی، باید راهبری و حل مسائل در نظر گرفته شود. در گام سوم باید تقسیم کار دستگاهی صورت گیرد. در ادامه باید نظارت مدنظر باشد که چه میزان مصوبات اجرایی شده است؟ استانداری پس از ابلاغ مصوبات فرهنگ عمومی، باید بر روند اجرا نظارت کند. اثرسنجی مصوبات هم باید در دستور باشد، ویژگی مهم حکمرانی اثرسنجی است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تأکید کرد: اسناد شورای عالی انقلاب فرهنگی باید در استان‌ها اجرایی شود و ما آماده‌ایم اسناد عملیاتی را نیز ارائه دهیم، از طرفی فناوری کار قرارگاهی باید در دستور کار باشد، در برش‌های استانی باید پروژه تعریف شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
برگزیده
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر