کد خبر: ۳۵۵۶۳
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۲:۲۷

تعطیلی دانشگاهی که بدون مجوز پزشک تربیت می کرد

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به برخورد با یک دانشگاه جعلی در کشور گفت: این دانشگاه پول می‌گرفت تا دانشجوی پزشکی تربیت کند که با هماهنگی با نیروی انتظامی جلوی فعالیتش گرفته شد.
تعطیلی دانشگاهی که بدون مجوز پزشک تربیت می کرد

مخاطب24- حجت‌الاسلام و المسلمین خسروپناه در نشست با شورای فرهنگ عمومی استان بوشهر اظهار کرد: بر مبنای تاکید مقام معظم رهبری شورای عالی انقلاب فرهنگی، در کنار سیاستگذاری باید قرارگاهی شود در این مسیر چهار ستاد تشکیل دادیم، میز‌هایی ذیل ستاد‌ها شکل گرفته است و فعالان مردم در میز‌ها حضور دارند.

وی با اشاره برش استانی نقشه مهندسی فرهنگی بیان کرد: استان بوشهر جزو استان‌هایی بود که در این زمینه خوب عمل کرده است، اما لازم است گزارش عملکردی از برش استانی ارائه شود تا مشخص شود که چه میزان از برنامه‌ها عملیاتی شده است.

 

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکید کرد: وقتی مقام معظم رهبری از شورای عالی انقلاب فرهنگی انتظار کار قرارگاهی دارند بنابراین شورای فرهنگ عمومی به عنوان نهاد ذیل شورای عالی باید رویکرد قرارگاهی داشته باشد.

خسروپناه با بیان اینکه برای قرارگاه شدن باید چند گام انجام شود، اضافه کرد: گام اول، فعالیت رصدی برای مشخص شدن اولویت‌های استان است. در استان‌ها چند نهاد کار رصدی می‌کنند که شورای فرهنگ عمومی باید با این نهاد‌ها در ارتباط باشد تا اولویت‌ها و اولیّت‌ها را مشخص کند.

وی با اشاره به یک دانشگاه جعلی که اخیرا به فعالیت می‌پرداخته، ادامه داد: در سفر به استان هرمزگان باخبر شدیم که چنین دانشگاهی شکل گرفته است و پول می‌گیرد تا دانشجوی پزشکی تربیت کند، عنوان شده بود که این دانشگاه مجوز شورای عالی انقلاب فرهنگی دارد، در پیگیری‌ها مشخص شد که فردی غیرقانونی این "به ظاهر دانشگاه" را تأسیس کرده است و با هماهنگی وزارت علوم و بهداشت مشخص شد که مجوز این وزارتخانه را ندارد، در نهایت با هماهنگی با نیروی انتظامی جلوی فعالیتش گرفته شد، بنابراین موضوع رصد خیلی مهم است. در رصد مسائل نباید محافظه‌کارانه برخورد کرد آنچنان که مقام معظم رهبری می‌فرمایند که محافظه‌کاری قاتل انقلاب اسلامی است، برخی محافظه‌کاری را در پیش می‌گیرند و این رویکرد باید اصلاح شود.

خسروپناه با بیان اینکه جنگ فرهنگی کار قرارگاهی می‌خواهد، افزود: در گام دوم قرارگاهی شدن شورای فرهنگ عمومی، باید راهبری و حل مسائل در نظر گرفته شود. در گام سوم باید تقسیم کار دستگاهی صورت گیرد. در ادامه باید نظارت مدنظر باشد که چه میزان مصوبات اجرایی شده است؟ استانداری پس از ابلاغ مصوبات فرهنگ عمومی، باید بر روند اجرا نظارت کند. اثرسنجی مصوبات هم باید در دستور باشد، ویژگی مهم حکمرانی اثرسنجی است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تأکید کرد: اسناد شورای عالی انقلاب فرهنگی باید در استان‌ها اجرایی شود و ما آماده‌ایم اسناد عملیاتی را نیز ارائه دهیم، از طرفی فناوری کار قرارگاهی باید در دستور کار باشد، در برش‌های استانی باید پروژه تعریف شود.

captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.