کد خبر: ۳۵۵۵۲
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۰:۳۸

جبهه پایداری لیست ۲۵ نفره برای مجلس دوازدهم منتشر کرد

جبهه پایدارى صمن منتشر کردن لیست ۲۵ نفره، خبرها درباره وحدت با ‌ شورای ائتلاف را نادرست خواند و اعلام کرد: تلاش‌های این دو جریان برای رسیدن به اجماع ادامه دارد.
جبهه پایداری لیست ۲۵ نفره برای مجلس دوازدهم منتشر کرد

مخاطب24- محمدحسن شفق-  لیست ۲۵ نفره جبهه پایداری - جبهه پایدارى خبرها درباره وحدت با ‌ شورای ائتلاف را نادرست خواند و اعلام کرد: تلاش‌های این دو جریان برای رسیدن به اجماع ادامه دارد.

به گزارش مخاطب24، سایت خبری رجانیوز وابسته به جبهه پایداری اعلام کرد: باوجود گمانه‌زنی‌ها پیرامون‌ اجماع شورای ائتلاف و جبهه پایداری اما همچنان وحدتی میان این دو جریان شکل نگرفته است. با این حال اما از شب گذشته برخی از چهره‌های رسانه‌ای با انتشار یک لیست مدعی شدند که شورای ائتلاف و جبهه پایداری به اجماع رسیده‌اند.

همچنان تلاش‌های این دو جریان برای رسیدن به اجماع ادامه دارد. با این حال اما در صورت عدم توافق جبهه پایداری با شورای ائتلاف، جبهه پایداری لیست جداگانه‌ای منتشر می‌کند. تاکنون ۲۵ نفر از اسامی این لیست مشخص شده که به شرح زیر است:

مرتضی آقاتهرانی/ سیدمحمود نبویان/ علی خضریان/ غلامحسین رضوانی/ زهره سادات لاجوردی/ زهره طبیب‌زاده/ فاطمه آلیا/ بتول نامجو/ رضا تقی‌پور انوری/ ابراهیم کارخانه/ مجتبی زارعی/ محمدهادی زاهدی وفا/ مهدی دهمرده/ عباسعلی رهبر/ سعید کرمی/ امیرحسین ثابتی/ اقبال شاکری/ محمدمهدی اسعدی/ سید محمدجواد ابطحی/ محمدحسین محترم/ محمدحسن شفق/ امیر محبی/ بیژن نوباوه/ محمود دهقانی/ حامد عطاری

 پیش‌تر سخنگوی جبهه پایداری گمانه‌زنی‌هایی که پیرامون اجماع با شورای ائتلاف منتشر شده بود را تکذیب کرد. متقی‌فر در واکنش به انتشار لیست غیررسمی شورای ائتلاف و جبهه پایداری در تهران گفت که «گمانه‌زنی‌هایی درباره لیست جبهه پایداری و شورای ائتلاف منتشر شده که مورد تائید جبهه پایداری نیست».

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
پربحث ترین ها
پرطرفدارترین ها
اخبار داغ
فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت
بسته شدن تنگه هرمز، فرمانده نیروی دریایی سپاه، امروز در رزمایش کنترل هوشمند تنگۀ هرمز برای رعایت اصول ایمنی و کشتی رانی، بخش‌هایی از تنگۀ هرمز برای چند ساعت بسته می‌شود.
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور بخشنامه ساعات آغاز به کار ادارات در ماه مبارک رمضان را ابلاغ کرد.
جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد
دیدار رئال مادرید برابر بنفیکا در ورزشگاه دالوژ به یک رسوایی نژادپرستی تبدیل شده است.
استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی
ساعتی پس از پایان تمرین پرسپولیس که با واکنش اوسمار ویه‌را نسبت به نامه روز گذشته مدیرعامل باشگاه پرسپولیس (جریمه بازیکنان و کادرفنی و بندهای تهدیدآمیز نسبت به اعضای تیم) همراه بود، سرمربی برزیلی پرسپولیس به دیدار با پیمان حدادی رفت تا یک جلسه مهم را با او برگزار کند.
ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد
ارتش عراق پهپادهای چینی CH-5 را در پایگاه هوایی عین الاسد، مکانی که قبلاً میزبان نیروهای آمریکایی بود، آزمایش کرد، پهپاد تهاجمی CH-5 یک پهپاد بزرگ با طول بال ۲۱ متر، وزن بار ۱۰۰۰ کیلوگرم، سقف پرواز ۹ کیلومتر، مداومت پروازی تا ۶۰ ساعت و برد ۱۰ هزار کیلومتر است. این پهپاد می‌تواند حداکثر ۱۶ موشک را به طور همزمان حمل کند.
حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار
احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جمع خبرنگاران با اشاره به اصلاح آیین‌نامه جدید یارانه‌ها گفت: بر اساس مصوبه دی‌ماه دولت، دهک‌بندی دیگر مبنای پرداخت یا حذف یارانه نیست و معیار اصلی، سطح مشخصی از درآمد یا دارایی افراد است.
جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس
در واکنش به دومین شکست متوالی که شانس صدرنشینی را از تیم پرسپولیس سلب کرد، هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس با انتشار نامه هشت بندی اعلام کرد که تصمیمات جدیدی را در این خصوص اتخاذ کرده که بخش‌هایی از آن بسیار عجیب و بی‌سابقه است
برگزیده
ترامپ: تا ده روز آینده دربار‌ی حمله به ایران تصمیم نهایی مشخص میشود ترامپ: تا ده روز آینده دربار‌ی حمله به ایران تصمیم نهایی مشخص میشود
دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا در نخستین نشست هیات صلح غزه در واشنگتن با بیان اینکه صلح دشوار است، ادعا کرد: باید با ایران به توافق معناداری دست یابیم.
دیدار عراقچی و گروسی + جزئیات دیدار عراقچی و گروسی + جزئیات
«رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امروز در پیامی در صفحه خود در شبکه اجتماعی ایکس از دیدار با «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران خبر داده و نوشت: «به تازگی مذاکرات فنی جامعی را با وزیر امور خارجه ایران که در تدارکات مذاکرات مهمی برای روز سه‌شنبه در ژنو است، داشتم.»
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».