کد خبر: ۳۵۵۳۵
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۰

افتخاری دیگر برای زنان ایران زمین!

دکتر مریم تاج آبادی متخصص بیو تکنولوژی از جمهوری اسلامی ایران «جایزه رانیا ۲۰۲۴» کنگره جهان اسلام در مالزی را بدست آورد.
افتخاری دیگر برای زنان ایران زمین!

مخاطب24-زنان افتخارآفرین- مراسم اهدای جایزه رانیا ۲۰۲۴ روز جمعه ۴ اسفند ۱۴۰۲ در این شهر با حضور همسر نخست وزیر مالزی، وزیر امور زنان، خانواده و امور اجتماعی مالزی، معاونین وزارت فرهنگ و گردشگری مالزی، دیپلمات‌های خارجی مقیم مالزی و چندین میهمان از کشورهای اسلامی برگزار شد. در این مراسم به ۱۴ نفر از بانوان برگزیده جهان اسلام جایزه رانیا توسط همسر نخست وزیر مالزی اهدا شد.

خانم وان عزیزه، همسر نخست وزیر مالزی در سخنرانی خود ضمن تبریک به برندگان جایزه، بر نقش کلیدی زنان در تقویت بنیان و اقتصاد خانواده تاکید کرد و برخی از برنامه های دولت کشورش برای کار آفرینی بیشتر زنان در مالزی را برشمرد.

وی گفت: برگزاری این کنگره پیام روشنی در باره وضعیت حقیقی زنان در جهان اسلام را برای جهانیان ارسال می‌کند.
علاوه بر دکتر تاج آبادی، ۱۳ بانوی دیگر از کشورهای نیجریه، سنگال، بحرین، امارات متحده عربی، سنگاپور و مالزی ( هشت نفر) این جایزه را دریافت کردند.

تمام برندگان در کشورهای خود جزو فعالین اقتصادی موفق و کارآفرین هستند.

این کنگره سالانه برگزار می شود. اجلاس قبلی در سال ۲۰۱۹ برگزار شده بود.

دکتر مریم تاج آبادی استاد دانشگاه، مدیر شرکت « تک ژن» و معاون کمیسیون اقتصاد سلامت اتاق بازرگانی تهران می باشند.

برچسب ها: زنان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پرواز مستقیم تهران ـ وین دوباره از از سر گرفته شد پرواز مستقیم تهران ـ وین دوباره از از سر گرفته شد
پرواز مستقیم تهران ـ وین پس از وقفه چندماهه با ورود اولین هواپیما از شرکت آسترین به فرودگاه امام خمینی از سر گرفته شد.
عراقچی: ایران آماده مذاکره برابر با آمریکا است عراقچی: ایران آماده مذاکره برابر با آمریکا است
وزیر خارجه ایران با تأکید بر صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای، گفت آمریکا عجله‌ای برای مذاکره ندارد و ایران هم تنها از موضع برابر وارد گفت‌و‌گو می‌شود.
رمز ژنتیکی پروانه آبی اطلس گشوده شد؛ رکورددار کروموزوم‌ها در جهان رمز ژنتیکی پروانه آبی اطلس گشوده شد؛ رکورددار کروموزوم‌ها در جهان
دانشمندان با رمزگشایی ژنوم پروانه نادر آبی اطلس دریافتند این حشره کوچک با ۲۲۹ جفت کروموزوم، بیشترین تعداد کروموزوم را در میان همه موجودات چندسلولی دارد و می‌تواند کلید درک تازه‌ای از تکامل و سازگاری ژنتیکی باشد.
عید فطر و قربان در یونسکو عید فطر و قربان در یونسکو
سازمان یونسکو دو عید بزرگ اسلامی، فطر و قربان، را به رسمیت شناخت؛ همزمان اخبار متنوعی از سلامت، محیط‌زیست، آموزش و اقتصاد ایران منتشر شد.
نخستین تصویر از پیمان معادی در «بُن‌سای» نخستین تصویر از پیمان معادی در «بُن‌سای»
نخستین تصویر از پیمان معادی در فیلم سینمایی «بُن‌سای» به کارگردانی علی بهراد منتشر شد؛ فیلمی که با حضور پری‌ناز ایزدیار و ستاره پسیانی در شمال کشور در حال فیلمبرداری است.
طالبان به مهاجران افغانستانی تضمین امنیت داد طالبان به مهاجران افغانستانی تضمین امنیت داد
مقام وزارت خارجه طالبان با تأکید بر بهبود روابط کابل و تهران گفت که امنیت و اشتغال برای مهاجران بازگشتی فراهم خواهد شد و ورود غیرقانونی به ایران ۹۰ درصد کاهش یافته است.
جزئیات صدور کارت رفاهی ازدواج اعلام شد جزئیات صدور کارت رفاهی ازدواج اعلام شد
بانک مرکزی از آغاز صدور کارت رفاهی ازدواج به‌جای وام نقدی خبر داد؛ زوج‌ها می‌توانند بدون صف و با شرایط قرض‌الحسنه، تسهیلات خود را در قالب کارت جهیزیه دریافت کنند.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر