کد خبر: ۳۵۵۲۵
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۷

فرصت سپاهان برای عبور از سرخابی‌ها

کارشناس فوتبال با بیان اینکه تساوی استقلال برابر ملوان و پیروزی پرسپولیس برابر تراکتور این دو تیم را به هم نزدیک‌تر کرده، گفت:در هفته‌های آتی هر تیمی اشتباه کند صدر را به دیگری داده است.
فرصت سپاهان برای عبور از سرخابی‌ها

 مخاطب 24- غلامرضا فتح آبادی و در خصوص تساوی استقلال برابر ملوان و پیروزی پرسپولیس برابر تراکتور گفت: ملوان در این فصل یکی از بهترین تیم‌های لیگ برتر بوده و بازی‌های خوبی از خود به نمایش گذاشته است. آن‌ها توانستند تیم‌های صاحب نام را یا شکست داده یا مقابل آن‌ها به تساوی دست یابند. ملوان یکی از تیم‌هایی است که بالای جدول قرار دارد و به دنبال این است که با برد در بازی‌های آینده سهمیه لیگ قهرمانان را کسب کند.

وی ادامه داد: استقلال برابر ملوان تا حدودی بدشانس بودو اگر ضربه پایانی این تیم در دقایق پایانی به گل می‌رسید شرایط برای آبی پوشان فرق می‌کرد و حالا با آرامش بیشتری خود را برای دیدار مقابل سپاهان آماده می‌کرد.

بیشتر بخوانید



وی در خصوص برد پرسپولیس برابر تراکتور گفت: پرسپولیس با تغییر کادر فنی، رفتن گل محمدی و آمدن دستیار او به عنوان سرمربی شرایط جدیدی را تجربه می‌کند، آن‌ها در دیدار برابر آلومینیوم اراک شکست خوردند، اما توانستند تراکتور را در تهران و بدون حضور تماشاگران با دو گل شکست داده و خود را به صدر جدول نزدیک کنند. با توجه به اینکه استقلال به تساوی دست پیدا کرد فاصله این دو تیم کم شد و حالا سپاهان هم با توجه به اینکه دو بازی کمتر نسبت به سرخابی‌ها دارد تلاش می‌کند بتواند با پیروزی در این دو دیدار خود را به استقلال و پرسپولیس نزدیک‌تر کرده و حتی از آن‌ها عبور کند.

این کارشناس فوتبال ادامه داد: در هفته‌های آتی هر تیمی که اشتباه کند و به راحتی امتیاز از دست دهد باید با صدرنشینی خداحافظی کند. استقلال دو بازی سخت برابر سپاهان و پرسپولیس دارد که این دیدار می‌تواند نقش تعیین کننده‌ای در تداوم صدرنشینی این تیم داشته باشد. آبی‌ها اگر بتوانند این دو دیدار را با برد به پایان برسانند نیمی از راه قهرمانی را طی کرده اند، زیرا شکست این دو تیم فاصله امتیازی را بیشتر خواهد کرد و استقلال را به قهرمانی امیدوارتر می‌کند، اما اگر این اتفاق رخ ندهد باید تا پایان فصل جدال این سه تیم برای رسیدن به صدرنشینی و قهرمانی باشیم.

کارشناس فوتبال درباره دیدار سه شنبه آینده استقلال برابر سپاهان که یکی از حساس‌ترین بازی‌های لیگ است گفت: سپاهان با حذف در لیگ قهرمانان و شکستی که مقابل الهلال عربستان خورد حالا تمام تمرکزش را روی لیگ گذاشته تا بتواند یک بار دیگر سهمیه لیگ قهرمانان آسیا را به د ست بیاورد. آن‌ها می‌دانند دیدار سختی برابر استقلال خواهند داشت.

وی ادامه داد: در دور رفت با اشتباهات داوری سه امتیاز به سپاهان رسید، اما این بار در تهران استقلال می‌خواهد با حمایت هوادارانش و بدون هر گونه اشتباهی بازی را با برد به پایان رسانده تا همچنان در صدر جدول باقی بماند. سپاهان هم به دنبال این است که از فرصت طلایی که در اختیار دارد استفاده کند، دو دیدار عقب مانده را با پیروزی برساند و خود را به صدر جدول رسانده تا استقلال را به زیر بکشد.

این پیشکسوت فوتبال ادامه داد: جدال استقلال و سپاهان از هر حیث دیدنی است، هم حضور تماشاگران و هم دو مربی که یکی جوان و باتجربه است و دیگری که سال هاست کار مربیگری انجام داده و از تجربه بالایی برخوردار است و حالا به دنبال این است که با قهرمانی سپاهان افتخاری برای خود به دست آورد.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: استقلال مشکلات زیادی دارد و جواد نکونام بار‌ها در این خصوص صحبت کرده است، اما اعتقاد دارم هر چه به پایان فصل نزدیک می‌شویم شرایط برای تیم‌ها سخت‌تر می‌شود؛ بنابراین نکونام باید حاشیه‌ها را کنار گذاشته و مشکلات و با اختلافاتی که بین او و مدیرعامل وجود دارد کنار بیاید و تنها تمرکزش را بر روی چند بازی حساسی که تا پایان اسفند خواهد داشت بگذارد.

این کارشناس ادامه داد: او در لیگ برتر باید به مصاف سپاهان و پرسپولیس برود که دو دیدار بسیار سنگین خواهد بود ضمن اینکه بین این دو بازی سخت به رفسنجان رفته و با مس این شهر در جام حذفی دیدار کند. بازی‌هایی که بسیار حساس است و نیاز به تمرکز دارد و او باید از تجربه سال‌ها بازیگری در تیم ملی، حضور در اسپانیا و کار با مربیان بزرگ استفاده کرده تا بتواند این سه بازی را با موفقیت به پایان برساند.

فتح آبادی در خصوص گلزنی ماشاریپوف در اولین دیدارش برای استقلال گفت: ماشاریپوف نشان داد از تجربه بالایی برخوردار است با اینکه دیر به جمع آبی پوشان اضافه شده، اما هماهنگی خوبی از لحاظ کار‌های تیمی و تاکتیکی به دست آورده است، ضمن اینکه بدون حرکات اضافی بازی می‌کند، گلی که او به ثمر رساند هرگز از یاد‌ها نخواهد رفت چرا که با یک حرکت سریع توانست دروازه ملوان را باز کند و نشان دهد جواد نکونام خرید خوبی کرده و باید در آینده شاهد عملکرد خوبی از او باشیم به شرطی که استقلال از این بازیکن به بهترین نحو استفاده کند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: مشکلات در استقلال و پرسپولیس همیشه وجود دارد و پایانی هم نخواهد داشت سال هاست این دو تیم با این گرفتاری‌ها دست و پنجه نرم می‌کنند بنابراین بهتر است هر دو تیم به جای ورود به حاشیه‌ها تمرکز خود را روی دیدار‌های آینده بگذارند تا بتواتنند در پایان فصل و با کسب قهرمانی دل هواداران شان را شاد کنند.

منبع: مهر

برچسب ها: سپاهان اصفهان
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
سخنگوی دولت: پاسخ ایران به نامه ارسالی آمریکا تهیه و تحویل داده شد سخنگوی دولت: پاسخ ایران به نامه ارسالی آمریکا تهیه و تحویل داده شد
مهاجرانی، سخنگوی دولت نوشت: «پاسخ ایران به نامه ارسالی تهیه و تحویل داده شد. در همین راستا، مسیر مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا در دستور کار قرار گرفته است. روند دیپلماسی ادامه دارد.»
اطلاعیه کانون هواداران ایرالکو در مورد فحاشی به بیرانوند اطلاعیه کانون هواداران ایرالکو در مورد فحاشی به بیرانوند
اراکی‌ها معتقدند در فحاشی به بیرانوند برخی هواداران دیگر تیم‌ها دخیل بودند و ارتباطی به اراکی‌ها نداشته است.
بهرام افشاری به شایعات پایان داد! بهرام افشاری به شایعات پایان داد!
بهرام افشاری با انتشار ویدئویی در فضای مجازی بر حضور در «پایتخت ۷» تاکید کرد.
ترور پوتین صحت دارد؟ ترور پوتین صحت دارد؟
ترور پوتین رئیس جمهور روسیه ناکام ماند.
ماجرای شایعه انتصاب ظریف به جای علی اکبر ولایتی ماجرای شایعه انتصاب ظریف به جای علی اکبر ولایتی
شایعه انتصاب دکتر محمدجواد ظریف به سمت مشاور بین الملل رهبری تکذیب شد.
ایلان ماسک در اقدامی عجیب، توییتر را به خودش فروخت! ایلان ماسک در اقدامی عجیب، توییتر را به خودش فروخت!
ایلان ماسک در اقدامی غیرمنتظره، فروش توییتر به قیمت ۴۵ میلیارد دلار را به خودش انجام داد. این معامله که شامل ۱۲ میلیارد دلار بدهی است، سوالات زیادی درباره دلیل و هدف ماسک از این تصمیم عجیب به وجود آورده است.
هنوز هم دختران را زنده به گور می‌کنند؟! هنوز هم دختران را زنده به گور می‌کنند؟!
جسد گروهی از دختران نوجوان در یک گور دسته جمعی در ترکیه کشف شده است. این افراد به‌شکلی بی‌رحمانه به‌خاطر باور‌های اشتباه عده‌ای متعصب قربانی شده بودند.
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر