کد خبر: ۳۵۴۲۴
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۶

مراکز مجاز همسریابی را بشناسید

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و توسعه اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت: ما به هیچ سایت همسریابی‌ای مجوز نمی‌دهیم، بلکه به مراکز مجوز ارائه می‌کنیم و البته این مراکز می‌توانند دارای سایت هم باشند.
مراکز مجاز همسریابی را بشناسید

مخاطب 24- حجت‌الاسلام و المسلمین مهدی متقی‌فر مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و توسعه اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان درباره فعالیت سایت‌های همسریابی بیان کرد: طبق تبصره ماده ۳۷ قانون جوانی جمعیت، ما متولی صدور مجوز مراکز همسان‌گزینی یا فعال در انتخاب همسر هستیم و این کار را از سال ۱۴۰۱ آغاز کرده‌ایم.

متقی‌فر با بیان اینکه در حال حاضر بیش از ۱۲۰ مرکز همسان‌گزینی از ما مجوز دریافت کرده و در حال فعالیت هستند، تصریح کرد: ما به هیچ سایتی مجوز نمی‌دهیم، بلکه به مراکز مجوز ارائه می‌کنیم. البته این مراکز می‌توانند دارای سایت هم باشند.

مدیرکل دفتر برنامه ریزی و توسعه اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان با تاکید بر اینکه در حال حاضر تمامی پلتفرم‌های فعال در این حوزه با دریافت مجوز مراکزی را تأسیس کردند تا در کنار آن فعالیت کنند، گفت: وزارت ورزش و جوانان در این حوزه پلتفرم یا سایتی ندارد و ما تنها متولی صدور مجوز هستیم.

وی همچنین اعلام کرد: دوم و سوم اسفندماه رویداد ملی صبا را برگزار خواهیم کرد. با توجه به اینکه برای ۱۲۰ مرکز همسان‌گزینی در سراسر کشور مجوز صادر کرده‌ایم، رویداد ملی صبا دومین رویدادی است که یکی از آن‌ها اردیبهشت‌ماه برگزار شده و دومین رویداد آن دوم و سوم اسفندماه برگزار خواهد شد.

متقی‌فر ادامه داد: میزبان تمام این مراکز با هدف هم‌افزایی و شبکه‌سازی و تجربه‌نگاری در حوزه همسان‌گزینی هستیم، زیرا مدل‌های متفاوتی در سراسر کشور در حوزه همسان‌گزینی در حال انجام است. تجربه‌نگاری در این حوزه کمک می‌کند درصد موفقیت این مراکز افزایش پیدا کند. علاوه بر این نیز حمایت‌هایی از این مراکز داریم، زیرا یکی از مهم‌ترین مسئله‌های ازدواج، پیدا کردن گزینه مناسب برای ازدواج است.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و توسعه اجتماعی جوانان گفت: مهم‌ترین شاخص‌هایی که برای این مراکز ترسیم می‌کنیم بحث اطمینان، امانتداری و شاخص‌های آموزش و مشاوره پیش از ازدواج است. به عبارتی، مراکز ما صرفا با مراجعه، کسی را معرفی نمی‌کنند. در این مراکز مشاوره و آموزش بسیار پررنگ است و آنجا معیار‌های انتخاب را به جوانان آموزش می‌دهند و در نهایت باتوجه به خصیصه‌ها و شخصیتی که وجود دارد، روانشناسی صورت می‌گیرد و فرد همسان به آن‌ها معرفی می‌شود و اگر دو طرف این شرایط را بپذیرند به یکدیگر معرفی خواهند شد.

وی در خصوص آمار‌های ازدواج و طلاق طی ۹ ماهه سال جاری نیز بیان کرد: به صورت کلی در ۹ ماهه امسال نسبت به سال گذشته در ازدواج کاهش نامحسوسی داشتیم و در آمار طلاق نیز رشدی وجود نداشته است.

منبع: ایسنا

برچسب ها: همسریابی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
برگزیده
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو
فرهنگستان زبان و ادب فارسی واژه «نامیاد» را به‌عنوان معادل فارسی «mention» تصویب کرد
به مناسبت روز جهانی بدون خودرو به مناسبت روز جهانی بدون خودرو
باید بسیار خوش‌خیال بود تا بپنداریم که شعارهایی همچون روز جهانی بدون خودرو در روند برنامه‌ریزی و مطالبه‌های شهروندی ما جای بگیرد. اگر چه برای رسالت و اهداف بزرگ باید تلاش نمود.
صفحه خبر بالای تصاویر