کد خبر: ۳۵۴۰۶
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۸

مدیرعامل شرکت مخابرات در دیدار با امام جمعه قزوین: توسعه پایه‌ای ارتباطات با هم‌افزایی مدیران استانی محقق می‌شود

مهندس مجید سلطانی در دیدار با آیت‌الله عبدالکریم عابدینی، امام جمعه قزوین و نماینده ولی فقیه در این استان گفت: در دیدارهای مختلف با مدیران استانی، تعامل و همفکری مناسبی برای توسعه عملی و پایه‌ای صنعت پیشران ارتباطات و فناوری اطلاعات محقق می‌شود.
مدیرعامل شرکت مخابرات در دیدار با امام جمعه قزوین: توسعه پایه‌ای ارتباطات با هم‌افزایی مدیران استانی محقق می‌شود

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایرانمهندس مجید سلطانی در دیدار با آیت‌الله عابدینی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه قزوین با اشاره به نقش مهم حوزه فناوری ارتباطات در عدالت، اشاعه دین، انقلاب اسلامی و گسترش آن از مجراهای ارتباطی به مردم دنیا گفت: بسترهای ارتباطی زمینه نزدیکی انسان‌هاست و در راستای گسترش فرهنگ و آموزش و سواد رسانه‌ای باید از ابزارهای ارتباطی بهره‌مند شد.
وی افزود: باید ضمن شناخت فرصت‌ها و تهدیدهای ابزار ارتباطی، از آن در مسیر اهداف و فرهنگ و گسترش علم و دین استفاده کنیم.
مهندس مجید سلطانی ضمن بیان اقدامات و عملکرد کارکنان مخابرات ایران و منطقه قزوین در خصوص انتخابات پیش رو، با اشاره به اینکه مشارکت حداکثری مردم در انتخابات، تأمین‌کننده امنیت کشور است، تأکید کرد: مجموعه مخابرات، تمام تلاش خود رابه کار گرفته که تا زمان شروع انتخابات، حداکثرِ شعب اخذ رأی در اقصی‌نقاط استان‌ها به لحاظ زیرساخت‌های مخابراتی تأمین شوند.
در این دیدار آیت‌الله عابدینی امام جمعه و نماینده ولی فقیه در استان قزوین نیز ضمن تقدیر از عملکرد شرکت مخابرات ایران و مدیران مخابرات منطقه قزوین گفت: در انقلاب و اسلام، همه دغدغه ما این است که نسخه دین، باید فاخر باشد تا از ظرفیت ارتباطات و فناوری اطلاعات، برای تولید محتوای فاخر و حمایت از اساس و کانون خانواده، نسخه به‌روز و مطابق فکر نسل جوان ارائه شود.

امام جمعه شهر قزوین تصریح کرد: ما زیرساخت‌های معنوی بسیاری داریم که در فرهنگ غربی نیست و این زیرساخت‌ها با استفاده از صنعت مخابرات که عدالت آموزشی را نیز شامل می‌شود، باید به آحاد مردم عرضه گردد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
عراقچی: اسرائیل جرأت حمله ندارد عراقچی: اسرائیل جرأت حمله ندارد
وزیر امور خارجه گفت: نه‌تنها اسرائیل جرأت حمله ندارد، بلکه بعید می‌دانم آمریکا نیز ریسک چنین ماجراجویی خطرناکی را بپذیرد.
خبر جدید مجلس درباره تعطیلی پنج‌شنبه‌ها خبر جدید مجلس درباره تعطیلی پنج‌شنبه‌ها
سخنگوی کمیسیون اجتماعی گفت: درحال رایزنی برای حل مشکل تعطیلی پنجشنبه‌ها هستیم.
مصوبه جدید به کنکور ۱۴۰۴ نمی‌رسد! مصوبه جدید به کنکور ۱۴۰۴ نمی‌رسد!
معاون آموزشی وزارت بهداشت با بیان اینکه کار‌های مقدماتی اصلاح سهمیه‌های کنکور صورت گرفته است، گفت: در صورت اصلاح نهایی اجرای این مصوبه به کنکور ۱۴۰۴ نخواهد رسید.
چرا آمار آزمایشات غیرضروری در کشور بالاست؟ چرا آمار آزمایشات غیرضروری در کشور بالاست؟
آمار بالای تست‌های آزمایشگاهی با انجام سالانه بیش از ۵۰۰ میلیون آزمایش در کشور و تجویز میانگین ۱۰ قلم آزمایش در هر نسخه، به یکی از چالش‌های نظام سلامت تبدیل شده است؛ آماری که بار مالی سنگینی به بیمه‌ها و بیماران تحمیل می‌کند.
شرط ایران برای برقراری ارتباط با حاکمان جدید سوریه شرط ایران برای برقراری ارتباط با حاکمان جدید سوریه
وزیر امور خارجه ایران گفت تا زمانی‌که حاکمان جدید سوریه امنیت در این کشور را تضمین نکنند، ایران قصد برقراری تماس با حاکمان جدید سوریه را ندارد.
هوش مصنوعی میگه تراختور قهرمان! هوش مصنوعی میگه تراختور قهرمان!
هوش مصنوعی قهرمان ایران را مشخص کرد گروک شانس ۳ تیم برای قهرمانی لیگ برتر فوتبال ایران در فصل ۱۴۰۳-۱۴۰۴ را پیش بینی کرد.
ایران و آمریکا در ایتالیا گفت‌وگوی مستقیم ندارند ایران و آمریکا در ایتالیا گفت‌وگوی مستقیم ندارند
«هیبا نصر» خبرنگار الشرق در رم امروز مدعی شده «هیأت‌های ایالات متحده و ایران در یک اتاق در سفارت عمان در رم حضور دارند» مه این خبر درست نیست.
برگزیده
تاریخ ثبت‌نام وام متاهلی اعلام شد تاریخ ثبت‌نام وام متاهلی اعلام شد
بر اساس اعلام دانشگاه شهید بهشتی زمان ثبت‌نام وام ودیعه مسکن متاهلی دانشجویان از اول اردیبهشت ماه آغاز می‌شود.
کالابرگ الکترونیک در ۱۴۰۴ برای دهک‌های پایین ادامه دارد؟ کالابرگ الکترونیک در ۱۴۰۴ برای دهک‌های پایین ادامه دارد؟
سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیک وزارت کار درباره تداوم طرح در سال ۱۴۰۴ گفت: به‌احتمال زیاد طرح کالابرگ الکترونیکی در ادامه کار، برای حمایت از دهک‌های کمتربرخوردار در سال ۱۴۰۴ ادامه خواهد یافت.
سه دهک بالا جامعه به چه کسانی اطلاق می‌شود؟ مالکان خانه با درآمد ۳۰۰ میلیون ریالی! سه دهک بالا جامعه به چه کسانی اطلاق می‌شود؟ مالکان خانه با درآمد ۳۰۰ میلیون ریالی!
طبق قانون بودجه ۱۴۰۴، آیین‌نامه‌ای تدوین شده که سه دهک بالای درآمدی از دریافت یارانه حذف خواهند شد که طبق آن باید ۲۴ میلیون نفر حذف می‌شدند که با توجه به اینکه تعدادی از این افراد یارانه دریافت نمی‌کردند مقرر شد ۱۷ میلیون نفر حذف شوند که باز هم عدد بزرگی است.
صفحه خبر بالای تصاویر