کد خبر: ۳۵۳۵۴
تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۹

بانک توسعه تعاون باید نقش پشتیبان و تقویت کننده نقدینگی استان‌های کمتر برخوردار را ایفا نماید

مدیر عامل بانک توسعه تعاون اعلام داشت، استان تهران در برنامه های تجهیز منابع بانک، باید نقش تقویتی و تامین کننده نقدینگی سایر استان‌های کمتر برخوردار را ایفا نماید.
بانک توسعه تعاون باید نقش پشتیبان و تقویت کننده نقدینگی استان‌های کمتر برخوردار را ایفا نماید

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون : محمد شیخ حسینی مدیر عامل بانک توسعه تعاون در همایش ارزیابی عملکرد شعب استان تهران اظهار داشت: عملکرد شعب استان تهران در مجموع درخشان می باشد، نسبت مطالبات غیر جاری( npl) و سودآوری مدیریت شعب استان تهران در وضعیت بسیار مناسبی قرار دارد در ضمن همکاران مدیریت شعب و شعب استان تهران از بی حاشیه ترین و سالم ترین همکاران ما در سطح کشور می باشند و بین همکاران استان تهران همدلی و همکاری خوبی وجود دارد ، در شعب و استان‌های سطح کشور از جمله تهران نیروهای بسیار توانمند و متعهدی داریم که شایستگی به کارگیری در رده ای مختلف مدیریتی بانک را دارند.
این مقام بانکی خاطر نشان کرد: ضمن تقدیر و تشکر از زحمات جناب آقای وفایی مدیر شعب استان و همچنین تک تک همکاران خدوم و تلاشگر مدیریت شعب و شعب استان تهران باید توجه داشت که نسبت مصارف به منابع استان تهران بالا است که نیاز به برنامه ریزی، تلاش و پیگیری بیشتری به منظور استفاده از ظرفیت ها ی بالای جذب منابع در استان دارد و در این خصوص استان تهران و سایر استان‌های برخوردار بزرگ مانند اصفهان، خوزستان، فارس و خراسان رضوی باید به گونه ای عمل کنند که نقدینگی مورد نیاز جهت پرداخت تسهیلات در سایر استان‌های کمتر برخوردار را نیز تامین نمایند . همچنین فاصله و اختلاف عملکردی بین شعب تهران زیاد است و عملکرد تعدادی از شعب به خصوص در جذب منابع در حد و انتظار لازم نیست که این شعب بایستی منابع خودشان را حداقل به اندازه میانگین منابع شعب کشور برسانند.
علی وفایی مدیر امور شعب استان تهران گفت: مانده منابع شعب استان تهران از ۷۵ هزار میلیارد ریال در پایان بهمن سال گذشته به بیش از ۱۰۵ هزار میلیارد ریال در پایان دی ماه سال جاری رسیده است، همچنین مانده مصارف طی این مدت از ۷۶ هزار میلیارد ریال به ۱۰۱ هزار میلیارد ریال رسیده است.
وی افزود: ضمانت نامه های صادره از بهمن ۱۴۰۱ تا دی ۱۴۰۲ رشدی نزدیک دو برابری را تجربه نموده است و از ۱۲ هزار میلیارد ریال به حدود ۲۱ هزار میلیارد ریال نزدیک شده است، اعتبار اسنادی صادره از سوی شعب استان تهران سه برابر شده است و از پنج هزار میلیارد ریال به نزدیک ۱۶ هزار میلیارد ریال جهش یافته است.
وفایی خاطر نشان کرد: تسهیلات پرداختی از سوی شعب استان تهران طی ده ماهه ابتدایی سال جاری از ۵۲ هزار میلیارد ریال فراتر رفته است، وصولی تسهیلات طی این مدت ۳۹ هزار میلیارد ریال بوده است.
وی تاکید کرد: اهتمام داشته ایم تا فرهنگ بازاریابی و مشتری مداری را در سطح شعب استان ترویج دهیم و روسا و همکاران شعب نیز با بکارگیری روش های نوین و موثر بانکداری، عملکرد رو به رشدی ارائه داده اند. همکاران با مدیریت ریسک و عملکرد موثر، در راستای ارتقای برند بانک توسعه تعاون اهتمام ورزیده اند.
وفایی تاکید کرد: برنامه های انگیزشی و نقش راهبری مدیر عامل بانک توسعه تعاون در ایجاد انگیزه و ترغیب و تلاش همکاران بسیار موثر بوده است و برنامه های راهبردی ایشان نقش تحولی در عملکرد و دستاوردهای بانک داشته است.
در این همایش که به صورت جامع و با ارائه مباحث کامل آموزشی و اجرایی به همت مدیریت و معاونین استان تهران در مرکز آموزش و پژوهش بانک توسعه تعاون برگزار شد، معاونین مدیر عامل، تعدادی از مدیران ستادی و مدیران شرکت های تابعه به ارائه مطلب پرداختند. منصور چابوک رییس شعبه سعادت آباد به نمایندگی از روسای شعب نکات و نقطه نظرات و پیشنهادهای اجرایی را خطاب به مدیر عامل بانک ارائه نمود. در این همایش از واحدها و همکاران برتر در حوزه های منابع ارزان قیمت، افتتاح حساب و جذب منابع و همچنین همکاران ارزی و خزانه استان تقدیر به عمل آمد.

 
 
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.