کد خبر: ۳۵۳۰
تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۴۰۰ - ۱۸:۱۴

اختراع عجیب ژاپنی‌ها برای چشیدن طعم غذاهای تلویزیون

آیا تا به حال متوجه شده‌اید زمانی که در حال تماشای یک برنامه آشپزی یا برنامه معرفی غذاهای لذیذ هستید، احساس می‌کنید که چیزی کم است؟
اختراع عجیب ژاپنی‌ها برای چشیدن طعم غذاهای تلویزیون

آیا تا به حال متوجه شده‌اید زمانی که در حال تماشای یک برنامه آشپزی یا برنامه معرفی غذا‌های لذیذ هستید، احساس می‌کنید که چیزی کم است؟ ژاپنی‌ها به این احساس پاسخ دادند آنهم با اختراع «TTTV» که در واقع یک صفحه تلویزیون قابل «لیسیدن» است و می‌تواند طیف وسیعی از طعم‌های مختلف را ارائه دهد.

اختراع عجیب ژاپنی‌ها برای چشیدن طعم غذاهای تلویزیون
به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از یورونیوز، کلمه «TTTV» در واقع مخفف غبارت «تلویزیون را بچش» یا «Taste the TV» است.

برای کار با این دستگاه، فقط کافیست که کاربر به دستگاه بگوید طعم چه غذایی را می‌خواهد بچشد. لحظاتی بعد، فایلی شفاف با چند قطره مایع روی آن که حاوی طعم مورد نظر ماست، به بیرون دستگاه می‌لغزد.

در این دستگاه که توسط پروفسور هومی میاشیتا از دانشگاه میجی ژاپن طراحی شده، ۱۰ قوطی حاوی طعم‌های مختلف جاسازی شده است که با هم ترکیب می‌شوند و طعم‌های مختلف را بوجود می‌آورند.

به گفته پروفسور هومی میاشیتا، طعم انواع غذا‌ها را می‌توان به ۱۰ مزه اصلی مانند شور، ترش، شیرین، تلخ و تند تقسیم کرد. این دستگاه با «دستوراتی» که از قبل برنامه‌ریزی شده، می‌تواند تا طعم ۲۰ نوع غذای مختلف را ایجاد کند.

او می‌گوید: «امیدوارم مردم بتوانند در آینده، بدون توجه به اینکه در کجا هستند، طعم غذا‌ها را از رستوران‌هایی که دوست دارند دانلود کرده و با چشیدن آن‌ها لذت ببرند.»

اختراع عجیب ژاپنی‌ها برای چشیدن طعم غذاهای تلویزیون

برچسب ها: اختراع
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
برگزیده
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر