کد خبر: ۳۵۲۴۰
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۸:۱۶

خانواده ابوبکر البغدادی دستگیر شدند! او چند زن داشت؟ + فیلم

در این بیانیه آمده‌است که «مقامات قضایی توانستند خانواده البغدادی را بازگردانند» و این کار به عنوان بخشی از طرح آنها برای بازگرداندن متهمان پرونده‌های تروریستی است که به خارج از عراق گریخته‌اند.

به گزارش مخاطب24، مقامات قضایی عراق روز پنجشنبه از بازجویی از خانواده ابوبکر البغدادی، سرکرده سابق داعش خبر داده و افزودند آنها از خارج از عراق بازگردانده شده‌اند.

شورای قضایی عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد: تحت نظارت مستقیم قاضی ذی‌صلاح در دادگاه تحقیقات اول کرخ، خانواده البغدادی دستگیر و اظهارات آنها ثبت و ضبط شد، در حالی که تحقیقات برای کشف مهم‌ترین اسرار داعش همچنان ادامه دارد.

 

در این بیانیه تعداد اعضای خانواده البغدادی که دستگیر شده‌اند، هویت آنها و همچنین اینکه از کدام کشور بازگردانده شده‌اند، مشخص نشده‌است.

به گزارش همشهری‌آنلاین، براساس گزارش الجزیره، با این حال، یک منبع قضایی گفت: «سرویس اطلاعاتی با همکاری مقامات ترکیه «همسر ابوبکر البغدادی و فرزندانش» را بازگردانده و افزود: «همسر البغدادی در ترکیه دستگیر شده‌است.»

 
 
 
 
 

اسماء فوزی محمد الکبیسی همسر بیوه ابوبکر البغدادی

همسر ابوبکر البغدادی

در این بیانیه آمده‌است که «مقامات قضایی توانستند خانواده البغدادی را بازگردانند» و این کار به عنوان بخشی از طرح آنها برای بازگرداندن متهمان پرونده‌های تروریستی است که به خارج از عراق گریخته‌اند.

در نوامبر ۲۰۱۹، ترکیه از دستگیری بیوه البغدادی به همراه ۱۰ نفر دیگر از جمله دخترش خبر داد.

یک مقام ترکیه در آن زمان گفت که او «همسر اول» البغدادی است و در ژوئن ۲۰۱۸ در استان هاتای ترکیه، در مرز سوریه دستگیر شد.

به گفته این مقام، همسر البغدادی «اطلاعات متعددی درباره او و کارهای داخلی داعش ارائه کرده‌است».

در آن زمان رسانه‌های ترکیه گزارش دادند که نام این همسر اسماء فوزی محمد الکبیسی و نام دخترش لیلا است.


قوه قضاییه عراق از خانواده البغدادی بازجویی می‌کند

در اکتبر ۲۰۱۹، ایالات متحده از کشته شدن البغدادی در یک حمله شبانه در شمال غربی سوریه، کیلومترها از مرز با ترکیه خبر داد.

پس از کنترل مناطق وسیعی در سوریه و عراق در سال ۲۰۱۴، این سازمان افراطی متحمل شکست‌های پی در پی در هر ۲ کشور شد تا اینکه در سال ۲۰۱۹ از تمام مناطق تحت کنترل خود خارج گردید.

عراق در اواخر سال ۲۰۱۷ پیروزی خود را بر این سازمان اعلام کرد، اما همچنان این گروه تروریستی برخی از هسته‌ها را در مناطق دورافتاده در شمال این کشور حفظ کرده و هر از چندگاهی حملاتی را به ارتش و نیروهای امنیتی عراق انجام می‌دهند.

در گزارش سازمان ملل که در ژوئیه گذشته منتشر شد، آمده‌است که «عملیات ضد تروریستی انجام شده توسط نیروهای عراقی همچنان در راستای کاهش فعالیت‌های داعش ادامه دارد البته با این وجود این گروه تروریستی همچنان سطح پایینی از شورش را حفظ کرده‌است».

این سازمان افزود: «عملیات این تشکیلات تروریستی محدود به مناطق روستایی شده در حالی که حملات در مراکز شهری کمتر بوده‌است.»

بر اساس این گزارش، ساختار اصلی داعش هنوز ۵ هزار تا ۷ هزار نفر را در سرتاسر عراق و سوریه فرماندهی می‌کند که بیشتر آنها جنگجو هستند.

در این راستا «اسماء محمد» همسر ابوبکر البغدادی، سرکرده معدوم باند تروریستی داعش، برای نخستین بار از زمان کشته شدن او در پنج سال گذشته اسراری از زندگی شخصی اش را فاش کرد.

خانواده ابوبکر البغدادی دستگیر شدند+ عکس بیوه سرکرده داعش | او چند زن داشت؟ | جزئیات بازجویی برای کشف اسرار داعش | آنها کجا هستند؟


اسماء محمد همسر ابوبکر البغدادی
اسماء فوزی محمد الکبیسی همسر بیوه ابوبکر البغدادی


به گزارش الفرات نیوز، همسر البغدادی در مصاحبه تلویزیونی با یکی از رسانه‌های عربی، اسرار شخصی ابوبکر البغدادی و لحظات فراموش نشدنی زندگی خود و جزئیات زندگی البغدادی را روایت کرد.

وی در این گفت‌وگو به نحوه پیوستن البغدادی به سازمان القاعده پس از سال ۲۰۱۰ و نحوه اطلاع یافتن خودش از عضویت البغدادی در این سازمان و همچنین روابط او با همسران و اعضای خانواده‌اش و حتی از روابطش با زنان به اسارت درآمده سخن گفت.

اسماء محمد گفت: ابوبکر البغدادی فقط بیش از ۱۰ زن به اسارت گرفته شده از اقلیت ایزدی‌های عراق داشت.


او همچنین جزئیات آخرین لحظات زندگی ابوبکر البغدادی پیش از کشته شدن در حمله آمریکایی‌ها در استان ادلب در شمال غرب سوریه در ۲۶ اکتبر ۲۰۱۹ را بازگو کرد.

برچسب ها: داعش
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند
سخنگوی فدراسیون فوتبال درخصوص بازی تدارکاتی تیم ملی فوتبال قبل از جام جهانی۲۰۲۶، مقابل اسپانیا و یا پرتقال توضیحاتی ارائه کرد
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
برگزیده
ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا
دونالد ترامپ با ادعای «مبارزه با تروریسم و قاچاق»، دستور محاصره کامل نفتکش‌های مرتبط با ونزوئلا و قرار دادن دولت مادورو در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی را صادر کرد؛ اقدامی که همزمان با استقرار گسترده نیرو‌های آمریکایی در کارائیب، تنش میان واشنگتن و کاراکاس را به آستانه رویارویی نظامی رسانده است.
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر