کد خبر: ۳۵۲۳۴
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۹

بازگشت هزینه متقاضیان حج عمره امسال به آنها تا فردا

در حالی که بیش از ۴۰ هزار نفر هزینه عمره را پرداخت کرده بودند، سازمان حج با اشاره به طولانی شدن انتظار برای برقراری این سفرها «از انصراف سیستمی همه متقاضیان و وایز هزینه به حساب آن‌ها تا فردا شنبه ۲۸ بهمن خبر داد.»
به گزارش مخاطب24 به نقل از فارس: در حالی که بیش از ۴۰ هزار نفر هزینه حج عمره را پرداخت کرده بودند، سازمان حج با اشاره به طولانی شدن انتظار برای برقراری این سفرها «از انصراف سیستمی همه متقاضیان و وایز هزینه به حساب آن‌ها تا فردا شنبه ۲۸ بهمن خبر داد.»
 
 «طلاهایم را فروختم و ۴۴ میلیون تومان دادم تا مکه بروم، اما بیش از یک ماه است خبری از اعزام عمره نیست.» این را متقاضی عمره زهرا مرادی می‌گوید.
 
با توجه به طولانی شدن زمان برقراری عمره، هزینه این سفر معنوی به همه متقاضیان بازگردانده می‌شود. سازمان حج اعلام کرده که «مراحل واریز وجه متقاضیان تا پایان وقت اداری ۲۸ بهمن انجام خواهد شد.» به این ترتیب امسال هم عمره برای ایرانیان برگزار نمی‌شود.
 
بیش از ۴۰ هزار نفر هزینه نهایی عمره را واریز کرده بودند که پس از اعلام رییس سازمان حج سیدعباس حسینی برای امکان بازپس گرفتن هزینه بدون خلل در اولویت فیش متقاضیان، برخی از سفر انصراف دادند. 
 
با این وجود، همچنان ۱۵ هزار نفر انصراف ندادند که مقرر شده تا «به صورت سیستمی و یکجا نسبت به انصراف و واریز وجه آن‌ها اقدام شود.»
 
گفته می‌شود که «هزینه واریزی زائران برای عمره عیناً پرداخت خواهد شد.» این در حالی است که سود سپرده در بانک‌ها سالانه حداقل ۲۰ درصد است. یکی از متقاضیان عمره می‌گوید که «سپرده ۴۰ میلیون تومانی برای ۲ ماه حداقل ۱۵۰ هزار تومان سود بانکی دارد که برای حتی ۱۵ هزار متقاضی این مبلغ میلیون‌ها تومان می‌شود، این را چه کسی می‌گیرد؟»
 
معاون سازمان حج غلامرضا رضایی می‌گوید که «این پول در بانک بوده و سازمان حج در این رابطه امکان پرداخت سود ندارد چرا که دسترسی به آن ندارد.از طرفی بازگشت مبالغ به حساب زائران مطالبه ما بوده تا زوار متضرر نشوند.» با این وجود، یکی از مدیران کاروان‌های حج که خواست نامش فاش نشود می‌گوید که «تسهیلاتی که بانک برای خرید خودروی جک خارج از نوبت سال گذشته به مدیران این سازمان داد، به چه دلیلی بود. چرا به مردم عادی از این وام‌ها نمی‌دهند؟»
 
با توجه به اینکه بیش از ۱۶۰ میلیارد تومان در بازه زمانی کوتاه توسط زائران عمره به حساب بانک‌های ملت و ملی واریز شده است و سودی هم به زائران تعلق نگرفته، کارشناسان حوزه زیارتی معتقدند که «باید در زمان برقراری عمره حداقل این بانک‌ها به زائران تسهیلات کم‌بهره بدهند.»
برچسب ها: حج عمره
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.