کد خبر: ۳۵۲۲۱
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۱

خبر خوب معاون وزیر کار برای یارانه‌ بگیران

معاون رفاه و امور اقتصادی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از استقبال مشمولان از برنامه ارتقای امنیت غذایی کودکان زیر پنج سال خبر داد.
خبر خوب معاون وزیر کار برای یارانه‌ بگیران

مخاطب 24-  علیرضا عسگریان معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان داشت: جهت اجرای این برنامه، جلسات متعدّدی با سازمان برنامه و بودجه کشور و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار و مقرّر شد اعتبار خرید سبد غذایی رایگان مورد تأیید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مشتمل بر ۱۶ قلم کالا از جمله؛ لبنیات، پروتئین، غلات، حبوبات، میوه و سبزیجات و مغزدانه و ... از طریق طرح الکترونیکی کالابرگ به حساب یارانه سرپرست خانوار کودکان زیر پنج سال مبتلا به سوءتغذیه در دهک‌های ۱ تا ۷ درآمدی واریز شود.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: اعتبار ماهانه در نظر گرفته‌شده برای هر خانوار مبتنی‌بر تعداد کودک مشمول است؛ برای هر کودک در خانوار دهک‌های ۱ تا ۵درآمدی، اعتبار یک میلیون تومانی و برای هر کودک در دهک‌های ۶ و ۷ درآمدی، اعتبار ۶۰۰ هزار تومانی شارژ می‌شود.

وی گفت: ابتدا اطلاعات کودکان زیر پنج سالی که نیازمند حمایت هستند، از طریق پایش شاخص‌های تن‌سنجی کودک (اندازه‌گیری قد، وزن و BMI و مقایسه با منحنی‌های رشد) در مراکز وخانه‌های بهداشت شهری و روستایی به منظور کاهش نیاز‌های غذایی تغذیه (برای رفع لاغری شدید، کم وزنی و کوتاه قدی) شناسایی شده و پس از جمع‌بندی داده‌ها توسط دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی معرفی و پس از وسع‌سنجی اجرایی می‌شود.

وی تصریح کرد: در مرحله اول حدود ۱۴۵ هزار کودک به وزارت متبوع معرفی و پس از وسع سنجی در پایگاه اطلاعات رفاه ایرانیان، ۱۲۳ هزار و ۵۷۸ کودک در دهک‌های یک تا هفت (۱۱۹هزار و ۸۰۴ سرپرست خانوار) مشمول برنامه شدند.

معاون رفاه و امور اقتصادی وزیر تعاون اضافه کرد: در مرحله دوم و سوم نیز در حدود ۱۵۱ هزار کودک به وزارت متبوع معرفی و پس از وسع سنجی در پایگاه اطلاعات رفاه ایرانیان ۱۳۵هزار و ۱۰۷ کودک (۱۳۰ هزار و ۵۴۷ سرپرست خانوار) مشمول این برنامه شدند.

وی بیان کرد: بر اساس آمار‌های موجود استان‌های گیلان، قم و البرز، با توجه به تعداد مشمولین دارای کمترین کودک مشمول و استان‌های خراسان، کرمان، سیستان و بلوچستان دارای بیشترین کودک مشمول هستند.

عسگریان افزود: تاکنون در سه مرحله این اعتبار به خانوار مشمول طرح تخصیص یافته است. اعتبار اول در پنجم آبان‌ماه و مرحله دوم و سوم به صورت همزمان در پنجم دی‌ماه در حساب سرپرستان خانوار شارژ شد. در صورتی که خانوار از شارژ اعتبار ماهانه خود تا ۲ ماه استفاده نکند، اعتبار شارژ شده قبلی در حساب خانوار می‌ماند، اما شارژ بعدی انجام نخواهد شد؛ لذا لازم است در فرصت تعیین شده نسبت به خرید کالا اقدام کنند.

وی تصریح کرد: عملکرد اجرای این طرح از ابتدا تاکنون در مجموع بیشترین تراکنش‌ها در سه مرحله مربوط به دهک ۲ بوده است.

معاون رفاه و امور اقتصادی گفت: در مرحله اول بیشترین میزان کالای خریداری شده مربوط به برنج، روغن، گوشت سفید و گوشت قرمز بوده و پنیر با رتبه هشتم یکی از کم مصرف‌ترین کالا‌ها بوده است.

بیشتر بخوانید:

بیشتر بخوانید



وی بیان کرد: در مرحله دوم و سوم بیشترین میزان کالای خریداری شده به ترتیب مربوط به برنج، پنیر، گوشت سفید و روغن بوده در هر سه مرحله برنج در صدر جدول مصرف کالایی قرار دارد.

عسگریان خاطرنشان کرد: استان‌های کرمان (۲۱ درصد)، خراسان‌رضوی (۱۷ درصد) و سیستان و بلوچستان (۱۵ درصد) به ترتیب بیشترین درصد مشارکت و میزان خرید در کشور را داشته‌اند و استان‌های البرز، گیلان و قم کمترین میزان مشارکت در مرحله دوم و سوم را داشته‌اند.

معاون وزیر رفاه یادآور شد: با شارژ همزمان مرحله ۴ و ۵ در پنجم بهمن‌ماه سال‌جاری مصادف با میلاد حضرت علی (ع)، حدود ۱۳۱هزار و ۸۳۰ خانوار مشمول می‌توانند با مراجعه به فروشگاه‌های طرف قرارداد کالابرگ خرید کنند. در این مرحله ۱۵۳ هزار و ۴۰۰ کودک از سوی وزارت بهداشت معرفی شده و ۱۳۶ هزار و ۵۵۵ کودک در دهک‌های ۱ تا ۷ درآمدی مشمول این برنامه شده‌اند.
منبع: خبر آنلاین

برچسب ها: یارانه
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس نیوز اعلام کرد موضوع جنگ رژیم صهیونیستی با ایران را «تمام‌شده» نمی‌داند و آن را همچنان باز می‌بیند.
برگزیده
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر