کد خبر: ۳۵۲۰۱
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۰

معیارهای انتخاب اعضای هیات‌مدیره پرسپولیس

وزارت ورزش و جوانان در جلسه مجمع باشگاه پرسپولیس ۲ عضو جدید را برای هیات مدیره این باشگاه معرفی کرد، انتخابی که متر و معیار‌های آن مشخص نیست.
معیارهای انتخاب اعضای هیات‌مدیره پرسپولیس

مخاطب 24- مجمع باشگاه پرسپولیس روز سه شنبه برگزار شد که یکی از مهمترین خروجی‌های این جلسه انتخاب سید حسن طباطبایی و ابراهیم شکوری به عنوان دو عضو جدید هایت مدیره بود.

این انتخاب با واکنش سازمان خصوصی سازی روبرو شد چرا که آن‌ها معتقد بودند این انتخاب روند قانونی را طی نکرده است. با این حال، اما درباره دلایل انتخاب شکوری و طباطبایی به عنوان دو عضو جدید هیات مدیره پرسپولیس، سوالات زیادی مطرح است.

ابراهیم شکوری با سابقه بازی در پرسپولیس، سرپرست دبیرکلی فدراسیون فوتبال، معاونت ورزشی باشگاه پرسپولیس و قائم مقامی باشگاه پیکان را در کارنامه خود دارد که از این حیث شاید گزینه مناسبی برای حضور در هیات مدیره پرسپولیس باشد، اما سوابق مدیریتی او در پست‌هایی که به آن اشاره شد، نشان می‌دهد این مدیر جوان آنچنان هم دوره موفقی در دوره مدیریتی خود نداشته است.

در دوره‌ای که شکوری سرپرست دبیرکلی فدراسبون فوتبال بود، وی به "ماشین امضا" معروف شده بود چرا که گفته می‌شد قدرت تصمیم گیری و اجرای وظایف خود را ندارد و صرفا مواردی را که از سوی مقامات بالادستی به او ارائه می‌شد را بدون، چون و چرا امضا می‌کرد.

شکوری زمانی که سرپرست دبیرکل فدراسیون فوتبال بود، ادعا کرد که روحش از انتخاب دراگان اسکوچیچ به عنوان سرمربی تیم ملی خبر نداشته و این موضوع را از طریق سایت فدراسیون فوتبال مطلع شده است؛ نکته حائز اهمیتی که نشان می‌دهد که او نه تنها نقشی در تصمیمات مدیران فدراسیون نداشته، بلکه از آن‌ها هم آگاه نبوده است!

شکوری بعد از جدایی از فدراسیون فوتبال به عنوان معاون ورزشی باشگاه پرسپولیس انتخاب شد که این دوران نیز با حواشی فراوانی مثل انتشار یک پست اینستاگرامی توهین آمیز علیه کشور هند همراه بود که در نتیجه آن، پرسپولیس مبلغ ۱۷ هزار دلار محکوم گردید و از حضور تماشاگرانش در دیدار مقابل النصر محروم شد. البته این مدیر جوان دوره‌ای را هم در باشگاه پیکان به عنوان قائم مقام سپری کرد و در حال حاضر از این باشگاه جدا شده است.

عضو دیگری که مجمع باشگاه پرسپولیس به عنوان عضو هیات مدیره این باشگاه انتخاب کرده، سید حسن طباطبایی از مدیران باتجربه شرکت توسعه و تجهیز اماکن ورزشی است که در حال حاضر ریاست فدراسیون کاراته را بر عهده دارد. طباطبایی سمت‌هایی همچون سرپرستی فدراسیون‌های دو و میدانی، وزنه‌برداری و کاراته، ریاست ورزشگاه آزادی و ریاست مجموعه‌های ورزشی شهید شیرودی و شهید کشوری را در کارنامه خود دارد. در دوران ریاست طباطبایی در فدراسیون کاراته، سجاد گنج زاده موفق به کسب مدال طلای المپیک ۲۰۲۰ توکیو شد.

وزات ورزش و جوانان در سال‌های اخیر با انتخاب افراد مختلف سعی داشته مشکلات دو باشگاه پرطرفدار استقلال و پرسپولیس را کاهش دهد، اما خروجی این انتخاب‌ها چیزی جز بدهی‌های چند صد میلیاردی برای این دو باشگاه نبوده است. رضا درویش مدیرعامل پرسپولیس در آخرین مصاحبه خود با ایسنا ادعا کرد، ۵۰۰ میلیارد تومان بدهی این باشگاه را پرداخت کرده است؛ رقمی که اگر درست باشد حاصل سوء مدیریت افرادی بوده که وزارت ورزش آن‌ها را در این باشگاه گمارده است که البته هیچ کدام از این افراد نیز هیچگاه پاسخگوی تصمیمات و عملکرد زیان ده خود در این باشگاه نبوده‌اند.

نکته حائز اهمیت در این میان این است که وزارت ورزش نیز هیچ گاه معیارهایش برای انتخاب این افراد به شکل شفاف اعلام نکرده است. استقلال و پرسپولیس به عنوان دو باشگاه دولتی قطعا نیازمند مدیرانی هستند که به پشتوانه هواداران میلیونی این دو تیم، با ارائه طرح‌های اقتصادی و با مدیریت به روز و هوشمند، درآمد و منابع مالی خوبی را به این دو باشگاه سرازیر کنند، اما بدهی‌های صد‌ها میلیارد تومانی نشان می‌دهد این مدیران برنامه اقتصادی مشخصی نداشته‌اند.

آیا مدیران جدید پرسپولیس راهکاری برای تامین منابع مالی لازم برای حل مشکلات پرسپولیسی که این روز‌ها با مشکلات مالی فراوان روبروست را دارند یا در، بر روی همان پاشنه خواهد چرخید؟

منبع: ایسنا

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
برگزیده
ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک
در پایان دومین مسابقه آسیایی استقلال در لیگ قهرمانان دو هواداران نتوانستند خشم خود را پنهان کنند و به تندی از خجالت بازیکنان و کادر فنی استقلال در آمدند
به بهانه هشتادمین زادروز علی پروین به بهانه هشتادمین زادروز علی پروین
علی پروین همین امروز شمع ۷۹ سالگی را فوت کرده و نسل امروز فوتبال کمتر خبر دارد که او چه چرا مهمترین چهره تاریخ این باشگاه است
مراسم توپ طلای ۲۰۲۵، برنده توپ طلا مشخص شد مراسم توپ طلای ۲۰۲۵، برنده توپ طلا مشخص شد
مراسم توپ طلای فرانس فوتبال به انتخاب برترین‌های فوتبال جهان اختصاص دارد، برنده توپ طلا را ۱۸۰‏‎ ‎روزنامه‌نگار از ۱۰۰ کشور برتر رده‌بندی فیفا ‏انتخاب می‌کنند
صفحه خبر بالای تصاویر