کد خبر: ۳۵۱۵۶
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۰

دولت با طرح نظام بانکداری جمهوری اسلامی ایران موافقت کرد

معاون پارلمانی رئیس جمهور از موافقت مشروط دولت با طرح نظام بانکداری جمهوری اسلامی ایران خبر داد.
دولت با طرح نظام بانکداری جمهوری اسلامی ایران موافقت کرد

مخاطب 24- سید محمد حسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور اظهارداشت: طرح نظام بانکداری جمهوری اسلامی ایران که در دستور کار هفته آینده جلسه علنی مجلس شورای اسلامی قرار دارد به منظور اخذ دولت در جلسه هیئت وزیران مطرح و به شرط بررسی دو شوری طرح از سوی مجلس شورای اسلامی مورد موافقت مشروط قرار گرفت.

معاون رییس جمهور گفت: این طرح به رغم اینکه دارای نکات قوت و مثبت است که می‌تواند برخی از چالش‌های نظام بانکداری را رفع کند دارای اشکالات، ایرادات و ابهامات متعددی است که در صورت عدم اصلاح آن موجب ایجاد مشکلات جدیدی در حوزه اجرا و ایجاد اختلال در سیستم بانکی و به تبع آن ایجاد مشکل برای مردم سپرده‌گذاران و سایر ذینفعان خواهد شد.

معاون رئیس جمهور در امور مجلس عدم توجه به موضوع تامین ثبات، سلامت و پایداری نظام بانکی و نیز صیانت از منافع سپرده گذاران، عدم تصریح به وظایف هیئت‌های عامل موسسات اعتباری، ایجاد زمینه برای ورود کمیته‌های حاکمیت شرکتی به حوزه اجرا از طریق منوط کردن اعطای تسهیلات به موافقت این کمیته‌ها، عدم رعایت اصل استقلال اعضای هیئت مدیرت موسسات اعتباری از سهامداران، ایجاد محدودیت برای عضویت مدیران و کارکنان موسسات اعتباری برای ورود به هیئت مدیره و محدود کردن افتتاح حساب جاری صرفا برای اشخاص حقوقی و واحد‌های صنفی از مهم‌ترین ایرادات و ابهامات این طرح برشمرد.

وی اظهار داشت: با توجه به مجموع این ابهامات نظر دولت بر این قرار گرفت تا در به صورت دوشوری در مجلس شورای اسلامی بررسی و امکان ارائه ظرات دولت و بویژه بانک مرکزی بعنوان نهاد سیاستگذار و مسئول در حوزه مدیریت بانکی فراهم گردد.

حسینی ابراز امیدواری کرد که با موافقت هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی طرح به صورت دو شوری بررسی و با اعمال نظرات دولت، شاهد تصویب قانونی کامل و نافع در این زمینه باشیم.

منبع: فارس

برچسب ها: بانکداری دولت‌
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
پربحث ترین ها
پرطرفدارترین ها
اخبار داغ
فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت
بسته شدن تنگه هرمز، فرمانده نیروی دریایی سپاه، امروز در رزمایش کنترل هوشمند تنگۀ هرمز برای رعایت اصول ایمنی و کشتی رانی، بخش‌هایی از تنگۀ هرمز برای چند ساعت بسته می‌شود.
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور بخشنامه ساعات آغاز به کار ادارات در ماه مبارک رمضان را ابلاغ کرد.
جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد
دیدار رئال مادرید برابر بنفیکا در ورزشگاه دالوژ به یک رسوایی نژادپرستی تبدیل شده است.
استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی
ساعتی پس از پایان تمرین پرسپولیس که با واکنش اوسمار ویه‌را نسبت به نامه روز گذشته مدیرعامل باشگاه پرسپولیس (جریمه بازیکنان و کادرفنی و بندهای تهدیدآمیز نسبت به اعضای تیم) همراه بود، سرمربی برزیلی پرسپولیس به دیدار با پیمان حدادی رفت تا یک جلسه مهم را با او برگزار کند.
ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد
ارتش عراق پهپادهای چینی CH-5 را در پایگاه هوایی عین الاسد، مکانی که قبلاً میزبان نیروهای آمریکایی بود، آزمایش کرد، پهپاد تهاجمی CH-5 یک پهپاد بزرگ با طول بال ۲۱ متر، وزن بار ۱۰۰۰ کیلوگرم، سقف پرواز ۹ کیلومتر، مداومت پروازی تا ۶۰ ساعت و برد ۱۰ هزار کیلومتر است. این پهپاد می‌تواند حداکثر ۱۶ موشک را به طور همزمان حمل کند.
حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار
احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جمع خبرنگاران با اشاره به اصلاح آیین‌نامه جدید یارانه‌ها گفت: بر اساس مصوبه دی‌ماه دولت، دهک‌بندی دیگر مبنای پرداخت یا حذف یارانه نیست و معیار اصلی، سطح مشخصی از درآمد یا دارایی افراد است.
جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس
در واکنش به دومین شکست متوالی که شانس صدرنشینی را از تیم پرسپولیس سلب کرد، هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس با انتشار نامه هشت بندی اعلام کرد که تصمیمات جدیدی را در این خصوص اتخاذ کرده که بخش‌هایی از آن بسیار عجیب و بی‌سابقه است
برگزیده
دیدار عراقچی و گروسی + جزئیات دیدار عراقچی و گروسی + جزئیات
«رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امروز در پیامی در صفحه خود در شبکه اجتماعی ایکس از دیدار با «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران خبر داده و نوشت: «به تازگی مذاکرات فنی جامعی را با وزیر امور خارجه ایران که در تدارکات مذاکرات مهمی برای روز سه‌شنبه در ژنو است، داشتم.»
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.