کد خبر: ۳۵۱۵۶
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۰

دولت با طرح نظام بانکداری جمهوری اسلامی ایران موافقت کرد

معاون پارلمانی رئیس جمهور از موافقت مشروط دولت با طرح نظام بانکداری جمهوری اسلامی ایران خبر داد.
دولت با طرح نظام بانکداری جمهوری اسلامی ایران موافقت کرد

مخاطب 24- سید محمد حسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور اظهارداشت: طرح نظام بانکداری جمهوری اسلامی ایران که در دستور کار هفته آینده جلسه علنی مجلس شورای اسلامی قرار دارد به منظور اخذ دولت در جلسه هیئت وزیران مطرح و به شرط بررسی دو شوری طرح از سوی مجلس شورای اسلامی مورد موافقت مشروط قرار گرفت.

معاون رییس جمهور گفت: این طرح به رغم اینکه دارای نکات قوت و مثبت است که می‌تواند برخی از چالش‌های نظام بانکداری را رفع کند دارای اشکالات، ایرادات و ابهامات متعددی است که در صورت عدم اصلاح آن موجب ایجاد مشکلات جدیدی در حوزه اجرا و ایجاد اختلال در سیستم بانکی و به تبع آن ایجاد مشکل برای مردم سپرده‌گذاران و سایر ذینفعان خواهد شد.

معاون رئیس جمهور در امور مجلس عدم توجه به موضوع تامین ثبات، سلامت و پایداری نظام بانکی و نیز صیانت از منافع سپرده گذاران، عدم تصریح به وظایف هیئت‌های عامل موسسات اعتباری، ایجاد زمینه برای ورود کمیته‌های حاکمیت شرکتی به حوزه اجرا از طریق منوط کردن اعطای تسهیلات به موافقت این کمیته‌ها، عدم رعایت اصل استقلال اعضای هیئت مدیرت موسسات اعتباری از سهامداران، ایجاد محدودیت برای عضویت مدیران و کارکنان موسسات اعتباری برای ورود به هیئت مدیره و محدود کردن افتتاح حساب جاری صرفا برای اشخاص حقوقی و واحد‌های صنفی از مهم‌ترین ایرادات و ابهامات این طرح برشمرد.

وی اظهار داشت: با توجه به مجموع این ابهامات نظر دولت بر این قرار گرفت تا در به صورت دوشوری در مجلس شورای اسلامی بررسی و امکان ارائه ظرات دولت و بویژه بانک مرکزی بعنوان نهاد سیاستگذار و مسئول در حوزه مدیریت بانکی فراهم گردد.

حسینی ابراز امیدواری کرد که با موافقت هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی طرح به صورت دو شوری بررسی و با اعمال نظرات دولت، شاهد تصویب قانونی کامل و نافع در این زمینه باشیم.

منبع: فارس

برچسب ها: بانکداری دولت‌
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت
بهرام بیضایی کارگردان و نمایشنامه‌نویس که سال‌ها در آمریکا زندگی می‌کرد در سالروز تولدش درگذشت.
برگزیده
ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا
دونالد ترامپ با ادعای «مبارزه با تروریسم و قاچاق»، دستور محاصره کامل نفتکش‌های مرتبط با ونزوئلا و قرار دادن دولت مادورو در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی را صادر کرد؛ اقدامی که همزمان با استقرار گسترده نیرو‌های آمریکایی در کارائیب، تنش میان واشنگتن و کاراکاس را به آستانه رویارویی نظامی رسانده است.
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر