کد خبر: ۳۵۱۴۴
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۸

امیرعبداللهیان با امیر قطر دیدار کرد

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه که در دوحه حضور دارد پیش از ظهر امروز با امیر قطر دیدار و گفتگو کرد.
امیرعبداللهیان با امیر قطر دیدار کرد

مخاطب 24- حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه که در رأس هیأتی سیاسی و در سفری به منطقه و در سومین مقصد این سفر بعدازظهر دوشنبه ۲۳ بهمن ماه وارد دوحه شد، پیش از ظهر امروز (سه‌شنبه) با شیخ تمیم بن حمد آل ثانی امیر قطر دیدار و گفتگو کرد.

مناسبات دوجانبه و تحولات منطقه به ویژه اوضاع غزه در دستورکار این گفتگو‌ها قرار دارد.

مهدی صفری معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه، مهدی شوشتری مدیرکل غرب آسیا و شمال آفریقا، ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه، علی‌اصغر خاجی مشاور ارشد وزیر امور خارجه در امور ویژه سیاسی و علی صالح‌آبادی سفیر ایران در دوحه نیز در این دیدار حضور داشتند.

او شب گذشته نیز با شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی نخست‌وزیر و وزیر خارجه قطر دیدار و گفتگو کرده بود. وزیر امور خارجه در دیدار با همتای قطری خود در دوحه با بیان اینکه حماس و مقاومت فلسطین حسن نیت و درایت خود را در پایبندی به راهکار سیاسی نشان دادند، گفت که دولت آمریکا فاقد صداقت لازم برای کمک به راهکار سیاسی به منظور توقف جنگ علیه غزه است.

این پنجمین سفر امیرعبداللهیان به دوحه در چهار ماه گذشته و بعد از عملیات طوفان الاقصی و حملات رژیم صهیونیستی به غزه است که همچنان ادامه دارد و بیش از ۲۸ هزار شهید به همراه داشته است. چهارمین سفر وزیر امور خارجه سه‌شنبه شب ۲۸ آذر ماه انجام شده بود.

وزیر امور خارجه ایران پیش از این هم به لبنان و سوریه سفر و با مقامات این کشور‌ها و همچنین رهبران گروه‌های مقاومت مستقر در این دو کشور نیز دیدار و گفتگو کرده بود.

منبع: فارس

منبع: فارس

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی! تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی!
هانا مهرگان، ورزشکار ایرانی‌تبار ساکن کانادا، با درخشش خیره‌کننده در رقابت‌های جهانی فیتنس ۲۰۲۵ میامی، عنوان «ملکه تناسب اندام جهان» را به دست آورد.
قتل دختر جوان به دست خواستگارش قتل دختر جوان به دست خواستگارش
پرونده قتل راضیه در شهرری پس از اعتراف خواستگارش به دلیل عشق بیمارگونه و اعتیاد، بار دیگر جنجال‌برانگیز شد.
قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود
بلیت‌های کنسرت مهران مدیری در دبی از ۳۹۹ تا ۱۵۰۰ درهم فروخته شد و در برخی بازه‌ها حتی از بلیت‌های جنیفر لوپز گران‌تر بود.
قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر
فرمانده انتظامی عجب‌شیر از قتل یک زن ۱۶ ساله توسط همسرش خبر داد؛ قاتل در تحقیقات اولیه به انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.
تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری
رئیس اتحادیه بنکداران تهران از آغاز عرضه برنج هندی و پاکستانی با قیمت‌های تنظیم‌بازاری خبر داد؛ برنج هندی ۴۹ و ۵۹ هزار تومان، پاکستانی ۶۶ هزار تومان است.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر