کد خبر: ۳۵۱۴۲
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۳

بازیکنان ایرانی بین برترین‌های آماری جام ملت‌ها

برترین‌های بخش‌های مختلف جام ملت‌های آسیا از نظر آماری معرفی شدند.
بازیکنان ایرانی بین برترین‌های آماری جام ملت‌ها

مخاطب 24-  در سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا به برترین‌های این دور از رقابت‌های جام ملت‌های آسیا پرداخته شده است و از تیم ملی ایران نام سردار آزمون، سامان قدوس و علیرضا بیرانوند در بین برترین‌ها دیده می‌شود.

پاس گل

علی جاسم، وینگر ۲۰ ساله عراقی، یکی از ستارگان نوظهور این رقابت‌ها بود که با وجود حذف تیمش در مرحله یک‌هشتم نهایی، سه پاس گل در ۳۰۲ دقیقه داد. سردار آزمون و اکرم عفیف نیز هر کدام سه پاس گل دادند.

۱. علی جاسم، عراق – ۳ پاس گل
۱. سردار آزمون، ایران – ۳ پاس گل
۱. اکرم عفیف، قطر – ۳ پاس گل
۴. علی صالح، امارات – ۲ پاس گل
۴. مصعب بطاط، فلسطین – ۲ پاس گل

خلق موقعیت گلزنی

لی کانگ این، بازیکن کره‌ای، در اولین حضورش در جام ملت‌های آسیا درخشید. هافبک تهاجمی پاری‌سن‌ژرمن در صدر فهرست بیشترین موقعیت‌های ایجادشده قرار گرفت.

۱. لی کانگ این، کره جنوبی - ۱۹ خلق شانس
۲. اکرم عفیف، قطر – ۱۶ خلق شانس
۳. جلال‌الدین ماشاریپوف، ازبکستان – ۱۲ خلق شانس
۴. سامان قدوس، ایران – ۱۱ خلق شانس
۴. موسی التعمری، اردن – ۱۱ خلق شانس

دفع توپ


لوکاس مندس یکی از مدافعان میانی برجسته در این رقابت‌ها بود که حضور قدرتمندانه‌اش در خط دفاعی، کلید قهرمانی قطر بود. این مدافع ۳۳ ساله در کنار هم‌تیمی‌هایش، محمد واد و مهدی علی، پاس‌های کلیدی متعددی داد.

۱. لوکاس مندس، قطر - ۴۴ دفع توپ
۲. یزان العرب، اردن – ۳۲ دفع توپ
۳. آیهام اوسو، سوریه – ۲۸ دفع توپ
۳. محمد واد، قطر – ۲۸ دفع توپ
۴. مهدی علی، قطر – ۲۶ دفع توپ

تقابل‌های برنده‌شده

یکی دیگر از مدافعان میانی اردنی، عبدالله نصیب، حضوری جنگنده در خط دفاعی این تیم داشت تا بیشترین دوئل‌های برنده‌شده در این رقابت‌ها را به نام خود ثبت کند. چهار مدافع بعدی همگی از تیم قهرمان یعنی قطر هستند.

۱. عبدالله نصیب، اردن – ۴۸،
۲. لوکاس مندس، قطر – ۴۷،
۳. جاسم گبر، قطر – ۴۵،
۴. احمد فتحی، قطر – ۴۴،
۵. اکرم عفیف، قطر – ۴۳

نرخ تبدیل شوت به گل (حداقل ۱۰ شوت)

ایمن حسین نامزد نخستین آقای گلی بود، ولی پس از حذف تیم ملی عراق این اکرم عفیف قطری بود که جایش را گرفت. این مهاجم نوک بیش از نیمی از ضربه‌هایش به سمت دروازه را تبدیل به گل کرد؛ یعنی از یازده شوت او به سمت دروازه حریفان، شش شوت تبدیل به گل شد.


۱. ایمن حسین، عراق - ۵۴.۵۵ درصد
۲. آیاسه اوئدا، ژاپن - ۴۰ درصد
۳. اکرم عفیف، قطر - ۳۴.۷۸ درصد
۴. محمود المردی، اردن - ۲۰ درصد
۵. اودی دباغ، فلسطین - ۱۸.۷۵ درصد

مهار دروازه

مشعل برشم در دروازه قطر عملکرد تحسین‌برانگیزی داشت و در مجموع ۲۲ سیو انجام داد و در نهایت به عنوان بهترین دروازه‌بان جام شناخته شد. یزید ابولیله از اردن و رستم یتیموف از تاجیکستان دیگر دروازه‌بان‌های تاثیرگذار این رقابت‌ها بودند.

۱. مشعل برشم، قطر – ۲۲ مهار
۲. یزید ابولیله، اردن – ۲۰ مهار
۳. رستم یتیموف، تاجیکستان – ۱۸ مهار
۴. خالد عیسی، امارات – ۱۶ مهار
۴. علیرضا بیرانوند، ایران – ۱۶ مهار

دقت پاس (حداقل ۲۰۰ پاس)


علی البُلیهی، مدافع قابل اعتماد عربستان، به‌ندرت زیر توپ می‌زند. او بیش از ۹۲ درصد دقت پاس داشت تا شاگردان روبرتو مانچینی به دور یک‌هشتم نهایی برسند، ولی در این مرحله برابر کره جنوبی شکست خورد.

۱. علی البُلیهی، عربستان - ۹۲.۳۶ درصد
۲. کیم مین جائه، کره جنوبی - ۹۲.۳۲ درصد
۳. پارک یونگ وو، کره جنوبی - ۹۱.۶۴ درصد
۴. کی رولز، استرالیا - ۹۰.۲۶ درصد
۵. کیم یانگ گوون، کره جنوبی - ۸۹.۸۱ درصد

قطع توپ

منوچر صفروف، مدافع راست تاجیکستان، در ۴۸۰ دقیقه بازی، ۱۲ قطع توپ انجام داد که نشان‌دهنده روحیه جنگنده او در راه رسیدن تاجیکستان به مرحله یک‌چهارم نهایی بود و احمد فتحی و محمد واد نیز همین تعداد قطع توپ را در بازی‌های بیشتر داشتند.

۱. منوچهر صفروف، تاجیکستان – ۱۲،
۱. احمد فتحی، قطر – ۱۲،
۱. محمد واد، قطر – ۱۲،
۴. بوی هوانگ آن، ویتنام – ۱۱،
۴. رستم‌جان آشورماتوف، ازبکستان – ۱۱

دریبل

بیشترین دریبل‌های انجام‌شده به صلاح الیحیایی از عمان تعلق داشت که با وجود حذف تیمش در مرحله گروهی با ۱۸ دریبل موفق در صدر جدول قرار دارد. موسی التعمری از اردن و علی اُلوان، لی کانگ این و جردن باس پنج نفر برتر را تکمیل می‌کنند.

۱. صلاح الیحیایی، عمان - ۱۸،
۲. علی اُلوان، اردن - ۱۷،
۳. موسی التعمری، اردن - ۱۵،
۳. لی کانگ این، کره جنوبی - ۱۵،
۵. جردن باس، استرالیا - ۱۳

منبع: ایسنا

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
توضیحات سخنگوی قوه قضاییه در خصوص توقیف اموال محمد ساعدی‌نیا + فیلم توضیحات سخنگوی قوه قضاییه در خصوص توقیف اموال محمد ساعدی‌نیا + فیلم
سخنگوی قوه قضاییه بیان کرد: پرونده محمد ساعدی‌نیا به‌دلیل دعوت مردم به مشارکت در اغتشاش و حمایت از آشوبگران در دادگستری قم تشکیل و وی بازداشت شده است وی ادامه داد: اموال، املاک و سهام او شناسایی و توقیف شده و در صورت اثبات خسارت، جبران از محل اموال وی علاوه بر مجازات قانونی انجام می‌شود.
ملیکای ۲۲ ساله قربانی جنایت مسافربر، تکرار الهه حسین نژاد ملیکای ۲۲ ساله قربانی جنایت مسافربر، تکرار الهه حسین نژاد
معاون مبارزه با جرائم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ از کشف جسد ملیکای ۲۲ ساله خبر داد که مفقودی او در راه بازگشت به خانه توسط خانواده‌اش اعلام شده بود.
بمباران مواضع داعش توسط جنگنده‌های اف-۱۶ عراق +ویدیو بمباران مواضع داعش توسط جنگنده‌های اف-۱۶ عراق +ویدیو
نیروی هوایی عراق با انجام چند حمله هوایی در بیابان‌های اطراف استان نینوا، تعدادی از عناصر گروه تروریستی داعش را هدف قرار داد و به هلاکت رساند.
ایران قهرمان فوتسال آسیا ۲۰۲۶ شد ایران قهرمان فوتسال آسیا ۲۰۲۶ شد
تیم ملی فوتسال ایران با پشت سر گذاشتن یکی از سخت‌ترین فینال های تاریخ و با برتری در ضربات پنالتی، برای چهاردهمین بار به عنوان قهرمانی جام ملتهای آسیا دست پیدا کرد.
آخرین خبر از نتایج مذاکرات ایران و آمریکا امروز جمعه ۱۷ بهمن آخرین خبر از نتایج مذاکرات ایران و آمریکا امروز جمعه ۱۷ بهمن
دور دیگری از مذاکرات ایران و آمریکا در روزهای آتی برگزار می‌شود
فیلم+ نشست خبری قبل از فینال آسیا، تسلیت شمسایی به مردم ایران فیلم+ نشست خبری قبل از فینال آسیا، تسلیت شمسایی به مردم ایران
بغض شمسایی در پایان نشست خبری ترکید و گفت: رفتار حرفه‌ای مجاب می‌کرد که در مسابقات آسیایی شرکت کنیم. تسلیت می‌گویم به مردم عزیز کشورم به خاطر اینکه داغدار هستند. برای ما اینجا فوتبال ارزش ندارد و چیزی که ارزش داشت این بود که در کنار هم بودیم و خواستیم از هم دفاع کنیم.
هشدار رسمی لیگ عربستان به اعتراض تاریخی رونالدو هشدار رسمی لیگ عربستان به اعتراض تاریخی رونالدو
رونالدو با امتناع از حضور در مسابقات، زنگ خطر را برای فوتبال عربستان به صدا درآورد؛ اقدامی که مستقیماً سیاست‌های نقل و انتقالاتی صندوق سرمایه‌گذاری عمومی را نشانه گرفته و واکنش تند لیگ را در پی داشته است.
برگزیده
هشدار رسمی لیگ عربستان به اعتراض تاریخی رونالدو هشدار رسمی لیگ عربستان به اعتراض تاریخی رونالدو
رونالدو با امتناع از حضور در مسابقات، زنگ خطر را برای فوتبال عربستان به صدا درآورد؛ اقدامی که مستقیماً سیاست‌های نقل و انتقالاتی صندوق سرمایه‌گذاری عمومی را نشانه گرفته و واکنش تند لیگ را در پی داشته است.
یزدانیِ جدید زیر نورافکن‌ها؛ اتحادیه جهانی: چهره‌اش تغییر کرده بود یزدانیِ جدید زیر نورافکن‌ها؛ اتحادیه جهانی: چهره‌اش تغییر کرده بود
حسن یزدانی پس از ۱۸ ماه دوری، دو عمل جراحی و تغییر وزن اجباری، در زاگرب دوباره روی تشک رفت و با وجود شرایط سخت، نایب‌قهرمان شد.
عجیب، اما واقعی: پرسپولییس با ۹ پدیده تازه عجیب، اما واقعی: پرسپولییس با ۹ پدیده تازه
پرسپولیس با اضافه شدن ۹ بازیکن جوان از آکادمی، نسل تازه‌ای از استعداد‌ها را وارد تمرینات کرده؛ نفراتی که امید می‌رود آینده تیم را بسازند و به ستاره‌های بعدی سرخ‌ها تبدیل شوند.
صفحه خبر بالای تصاویر