کد خبر: ۳۵۱۳۸
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۰

نرخ ارز روند کاهشی را ادامه می دهد

یک کارشناس پولی و بانکی گفت: دو عامل موجب خواهد شد تا نرخ ارز روند کاهشی را ادامه دهد، عامل اول این است که شرایط و سیاست‌های بانک مرکزی تغییری نکرده است و این بانک مصمم است تا نرخ ارز را تثبیت کند، دوم این که ریسک‌های سیاسی و نگرانی‌های امنیتی در حال مرتفع شدن است.
نرخ ارز روند کاهشی را ادامه می دهد

مخاطب 24- حجت الله فرزانی - کارشناس پولی و بانکی - گفت: در سیاست‌های ارزی و همچنین بنیاد اقتصادی کشور تغییری نداشته‌ایم، بنابراین احتمال افزایش نرخ ارز به طور کلی رد می‌شود.

این کارشناس پولی و بانکی گفت: افزایش نرخ ارز که در هفته‌های اخیر شاهد آن بوده‌ایم، به دلیل تشدید هیجانات ناشی از افزایش ریسک سیاسی بود که موجب شده بازار ارز دچار نوسان شود.

فرزانی تصریح کرد: در حال حاضر ریسک‌های سیاسی کاهش یافته و با رفع این ریسک شاهد کاهش هیجان در بازار ارز هستیم.

وی اضافه کرد: هدف اصلی بانک مرکزی تثبیت اقتصادی است و این بانک همچنان سیاست‌های خود را با قدرت پیگیری می‌کند، در نتیجه تغییری در سیاست بانک مرکزی دیده نمی‌شود، ضمن این که شرایط این بانک نیز تغیری نکرده است.

این کارشناس پولی و بانکی عنوان کرد: دو عامل موجب خواهد شد تا نرخ ارز روند کاهشی را ادامه دهد، عامل اول این است که شرایط و سیاست‌های بانک مرکزی تغییری نکرده است و این بانک مصمم است تا نرخ ارز را تثبیت کند، دوم این که ریسک‌های سیاسی و نگرانی‌های امنیتی در حال مرتفع شدن است، در نتیجه نرخ ارز از کانال‌های فعلی عقب نشینی خواهد کرد.

فرزانی در پایان تاکید کرد: خوشبختانه بانک مرکزی موفق شد به وعده‌هایی که داده بود جامه عمل بپوشاند و همان طور که قول داده بود، نرخ رشد نقدینگی را به ۲۵ درصد کاهش داد که قطعا در کنترل نرخ ارز و کاهش تورم موثر خواهد بود.

منبع: ایسنا

برچسب ها: نرخ ارز دلار
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اولین خودرو بنزینی جهان با سیستم رانندگی هوشمند هوآوی اولین خودرو بنزینی جهان با سیستم رانندگی هوشمند هوآوی
آئودی A5L Qiankun با همکاری هوآوی رسماً معرفی شد. این خودرو اولین محصول بنزینی جهان است که به سیستم رانندگی هوشمند پیشرفته هوآوی مجهز می‌شود.
جزئیات تعطیلی تهران و شهرهای دیگر جزئیات تعطیلی تهران و شهرهای دیگر
مهدهای کودک و پیش دبستانی در استان تهران به جز فیروزکوه تعطیل است و با دورکاری مادران این کودکان موافقت می شود.
بن‌سلمان در واشنگتن؛ اهداف و انگیزه‌ها بن‌سلمان در واشنگتن؛ اهداف و انگیزه‌ها
سفر بن‌سلمان به آمریکا تمرکز بر دریافت اف-۳۵، توافق امنیتی و انرژی هسته‌ای دارد و همزمان مسیر عادی‌سازی روابط عربستان با اسرائیل را روشن می‌کند.
نور شب خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهد، هشدار هاروارد نور شب خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهد، هشدار هاروارد
مطالعه دانشگاه هاروارد نشان می‌دهد قرار گرفتن در معرض نور مصنوعی هنگام خواب، خطر ابتلا به بیماری قلبی را بالا می‌برد و رعایت تاریکی اتاق توصیه می‌شود.
جمعه سیاه یا دام آنلاین؛ حواستان به کلاهبرداری‌ها باشد جمعه سیاه یا دام آنلاین؛ حواستان به کلاهبرداری‌ها باشد
رئیس پلیس فتا هشدار داد با نزدیک شدن جمعه سیاه، تبلیغات فریبنده و کلاهبرداری‌ها در فضای مجازی به ویژه تلگرام و اینستاگرام افزایش می‌یابد.
گروسی: ایران به‌دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست گروسی: ایران به‌دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست
مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تأکید کرد ایران برنامه ساخت سلاح هسته‌ای ندارد، اما به توسعه فناوری‌های پیشرفته و افزایش ذخایر اورانیوم ادامه می‌دهد.
اسرائیل برای حمله به لبنان آماده می‌شود اسرائیل برای حمله به لبنان آماده می‌شود
روزنامه یسرائیل هیوم گزارش داد ارتش اسرائیل خود را برای آغاز یک حمله چندروزه به لبنان آماده کرده و عملیات علیه زیرساخت‌های حزب‌الله و حماس ادامه دارد.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر